Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kieruje kobietą która sama zabiega...

Polecane posty

Gość gość

Sama zabiega o faceta pomimo tego że jest w związku z innym. Jest atrakcyjna, inteligentna i niezależna, ma spore powodzenie.. Zabiega o niego, daje mu co raz wyraźniejsze sygnały, podrywa, myśli o nim a kończy to tak że daje mu kopa w d**e, kiedy on się w końcu odważy?

Gość gość
Uczucie.

Gość gość
uczucie, kobieta w koncu sie w*****a, ma dosc miekkich faj ktore ja podrywaja, chce wymarzonego faceta i bierze sprawy w swoje rece

Gość gość
Chce potwierdzenia swojej atrakcyjności. Kobieta kierująca się uczuciem nie kopanie w doopę.

Gość gość
to ta z DADA :D

Gość gość
1. buduje swoje ego, lubi wzbudzac pożądanie i chce byc podziwiana jako kobieta 2. traktuje faceta jak "maskotkę" którego można poużywac, poflirtowac, ponęcic, ale tak naprawdę nie chce nic więcej od niego, patrzy na reakcję. To głównie w sytuacjach, gdy kobieta jest starsza lub ma wyższe stanowisko w pracy, a mężczyzna młody, niedoświadczony, nieśmiały lub jej pracownik z niższym stanowiskiem . 3. Może by chciała, ale jest w związku. Lubi towarzystwo tego faceta, lubi flirtowac i zachowuje się odważnie / prowokująco, ale z uwagi na związek, w przypadku, gdy ten się odważy, innaczej nie może postąpic jak odrzucic. To reakcja obronna przed kimś kto się podoba, ale nie możemy z nim byc. Wewnętrznie chcemy i zachowujemy się prowokacyjnie, ale jak przychodzi co do czego to nie ma innej opcji. :( x Czy tak któraś z Tobą postąpiła, autorze ? Czy miałeś dla niej jakieś uczucia, czy po prostu chciałeś skorzystac z okazji ?

Gość gość
moze teraz to on powinien sie troche postarac? i dlaczego wczesniej nic z tym nie zrobil skoro dawala jasne sygnaly?

Gość gość
Robi to z miłości a kopa daje w dupę jak facet jest mało przedsiębiorczy.

Gość gość
Taaa.. z miłości haha większej głupoty nie słyszałam. Ja z młodymi tak robię, bo widzę że to takie sieroty, co nic nie potrafią,męskości w nich żadnej, a jak się ślinia jak widzą że któraś się interesuje,OMG, mnie to śmieszy strasznie. Więc lubię poudawac,popatrzeć na reakcje a tak naprawde nie chce nawet wzbudzać w takim pożądania (atrakcyjna inteligentna i niezalezna kobieta nie dowartosciowuje się w ten sposób ,jej cel to zabawa) tylko pośmiać się. Znam facetow i nie jestem naiwna Dziunia :) Myśli taki naiwniak ze poszczescilo mu się,uu będzie co opowiadać kumplom- niedoczekanie

Gość gość
przewrotną satysfakcję, że na nią poleciał - czyli jakby zaliczony faceci mają podobnie są flirciarze i flirciarki - teraz już wiesz, że rozmaite cechy są w wydaniach obu płci - nawet jeśli stereotypowo np. przypisuje się je meżczyznom

Gość gość
Kobieta kieruje sie pozadaniem, miloscia, ale ostatecznie daje kopa, gdy ten zbyt dlugo zabiera sie do roboty. Maks miesiac czekania, a ty pewnie po pol roku sie obudziles? Teraz to sie wal :D

Gość gość
Nieprawda. Ja tam "zabiegam" jak ktoś naprawdę wpadł mi w oko. Inaczej traktuje jak powietrze.

Gość gość pychotka
Pkt 3 bardzo do mnie pasuje :D

Gość gość
Jak zabiegasz?