Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MUZUŁMANIE BIJĄ POLKE NA TYM FILMIKU

Polecane posty

Tak, tylko że każde wakacje się kiedyś niestety kończą. A tu może być neverending story.

Giaa Merkelowa nie jest feministka tylko sprawcą całej tej cholernwj fali ciapaków w europie. Zniszczyla swoj kraj a teraz chce pogrążyć inne, a nasze feministki z transparentami robią sobie selfie na fejsy i inne g****a:classic_cool: Samansara niestety taka prawda..dlatego przypominam wszystkim że w polsce legalne jest posiadanie broni palnej zakwalofikowanej jako zabytek lub przedmiot historyczny może być działająca nawet:classic_cool:

Merkelowa nie jest sprawcą tylko ślepym podwykonawcą. Sprawców szukaj wyżej ;)

Gość gość
To poprawność polityczna i nie mówienie jak jest, stworzyło kalifat. To polskie i europejskie proliberalne dzienniki pomogły stworzyć kalifat nie mówiąc jak jest. Ten sam kalifat, który stworzyliście jest teraz w drodze do waszych domów, żeby ściąć wasze głowy i wprowadzić prawo szaria... http://swiat-slow.pl/img/639/przepowiednia-dla-europy/

Wiecie, że wśród ISIS jest około 10 Polaków? Czas zacząć obawiać się sąsiadów. Ps; mnie nigdy się ciapaci nie podobali. Zawsze wywydawało mi się, że są brudni. Jestem rasistka 100%.

Samansara a mnie zawsze raziło w ich kulturze jak traktują dzieci i kobiety w moim mieście niestety jest kilka rodzin i jak widzę tych zasranych Pseudomężczyzn jak za nich dzieci i kobieta tyra i nosi wszystko z głową w dół jak piesek to mi się na wymioty zbiera.. Hmmm chyba jestem rasistą i w dodatku jestem za torturamini karą śmierci :D

Gazy pieprzowe, łzawiące.... Wiedzieli co robią ichniejsi dizajnerzy projektując burki :D

Samansara strzałem z paralizatora tudzież tasera może odpalić ukryty pod kiecką ładunek wybuchowy celuj w gały jakby co:D

Gość gość
A te araby dobrze potrafią zadowolić kobietę?

Paralizator. Dynamit miał ułatwić życie górników a stał się bronią. Ciekawe jak można wykorzystać paralizator. Zostaje jakiś ślad na czole po jego użyciu? Każdy jest rasista, tylko nie każdy sobie z tego sprawę zdaje. Cholera jestem za bardzo zajęta i skupić się nie mogę . Później dopiszę co nie co. PAPa

1427 Jasne, że tak. Kupią Ci naszyjnik z granatów, laskę dynamitu wsadza w cipke I masz odlot nie z tej ziemi, po uprzednim odpaleniu lontu🖐️

gość dziś A te araby dobrze potrafią zadowolić kobietę? GGG Wiadomo, szczególnie te ze stadniny w Janowie. "Janowska stadnina wydała dziesiątki wybitnych klaczy i ogierów, czempionów prestiżowych pokazów i zwycięzców najtrudniejszych gonitw."

Samansara ślad zostaje jak po zabkach wampira:classic_cool: Einstein też nie planował że jego nauka przyczyni się do zbudowania broni już takie z ludzi wredne stwory że z najpiękniejszego zrobią coś czym można zrobić kuku Samansara wróć wróć, bo forum opustoszało..😭

I dla Araba koniecznym jest być dziewicą. Po nocy poslubnej wywieszaja zakrwawione prześcieradło za okno aby inni widzieli. Jak nie jesteś dziewicą to wywiesza Twoją głowę. Ot taka ciekawostka dla chętnych pań :)

Gość gość
Jaki ślub? Ja chce tak na parę godzin

Gość gość
niech mają wakacje takie jak te Jazydki pakowane po 30 w jedną małą klatkę i sprzedawane jak banany na kilo na targu 🖐️ :D:D

Samansara ja nie poluję na samice tylko na rozmowców którzy mają do zaoferowania więcej niż onomatopeje pisane i adresy@ do wymiany fotek:classic_cool: A jestem na forum na tyle długo żeby wiedzieć iż z Tobą fajnie się rozmawia zresztą mieliśmy okazje zamienić kilka postów na paru tematach:)

Gość gość
Samarasama czy jak tam Piszesz głupoty, aż się człowiekowi niedobrze robi! :-O

Doprawdy Samcze? Cóż, najwidoczniej mam kiepską pamięć :) Mnie właśnie o to chodzi. O rozmowę. Widzę, że i Tobie również . Masz za to +U mnie.

Głupoty? Polecam zaopatrzyć się w literaturę. Może jestem wulgarna, ale czytać potrafię I to ze zrozumieniem.:)

Gość gość
nie pisze głupot Polsza będzie drugą Szwecją 🖐️

Tak Samansara:) nie w tej postaci ale zdarzyło nam się:classic_cool: Zawsze myslałem że forum jest po to żeby rozmawiać i wymieniać poglądy, ale to co jest na dziale erotycznym to jakaś abstrakcja;) Co nie zmiena faktu żw nie jestem święty i dobrze minz tym

Gość Samcu ty tez sie nie czuj
bezpieczny dzikusy przyjdą po ciebie w nocy z pochodniami :classic_cool: spalą te twoje włoSy na klacie i jajkach

Bo erotyzm i kazdy inny aspekt cielesny i seksualny zawsze powinien miec swe miejsce w sypialni Drogi Samcze:) Ostatnio zastanawiam się, co ja robię na erotycznym, skoro ma seksualność tutaj leży i kwiczy:D A Ty? Czy Ty, to Ty?:) Zbieram się i do kolejnego. Cześć :)

Polsza nie będzie drugą Szwecją, bo w Szwecji jak Szweda leją to nagle robi się pusto i Szwed umyka w popłochu. a w Polszy delikwent w chuście dostanie po ryju od Siwego, poprawi mu Zbychu a na odchodne dostanie w baniak od Zyzola. I po zawodach ;) Padnie hasło i ludzie przestaną do Turka na żarcie chodzić :D

Gość gość
Ale fajnie! I będę nas wszystko bolcować! :-D