Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajacasieee

Każdy facet jest AŻ tak dziecinny?

Polecane posty

Gość zastanawiajacasieee

Jestem z chłopakiem 1,5 roku. Z początku tego nie zauważałam ,ale teraz bardzo mnie wszystko już irytuje. Jest DZIECINNY - potrafi mi palcem machać przed nosem i "agu", mówić do mnie " skarpetko", " świnko" , gdy leżymy w łóżku i ma coś zajść ostatnio palcami zaczął mnie smyrać tak jakby grał na fortepianie i przy tym nucił Betowena... , jest LENIWY , w przeciwieństwie do mnie brak mu ambicji nawet żeby lepszej pracy poszukać (on w pracy tylko siedzi!!!) . Jest nerwowy, gdy się mu sprzeciwiam np w seksie potrafi mi powiedzieć żebym "szła i o********la ła innym bo to mi najlepiej wychodzi" a gdy się dziś uczyłam do egzaminów na prawko powiedział "że zgrywam najmądrzejszą a jestem najgłupsza.." . Wciąż mnie obraża gdy czagoś nie dostanie lub się mu sprzeciwie, nic ze soba nie robi, jest dziecinny...kocham go ale coraz bardziej myślę nad rozstaiem a z drugiej strony się obawiam bo już kiedyś próbowałam odejść i nie dałam rady ( wówczas pisał zboczone wiadomości z jakąs laska - DOWIEDZIAŁAM SIĘ PRZEZ ZUPEŁNY PRZYPADEK i czesto mnie szarpał..) Nie wiem czy tym zachowaniem próbuje sobie pewność siebie zbudować i uczucie wyższości nade mna skoro już z inną nie może sobie podbudować swojego ego?...

Gość zastanawiajacasieeee
Dodam,że ma 24 lata

Gość prawictwo pospolite 152
zależy od wieku .. z wiekiem dziecinnosc spada, ale niektórzy nigdy nie dorastają do konca

Gość Adelhida
ja bym nie nazwała go dziecinnym, tylko chamskim prostakiem i sk...synem

Gość gość
to burak jest

Gość gość
i ziemniak

Gość zastanawiajacasieeee
A oprocz buraka i ziemniaka ktoś cos?