Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra wyjeżdza na święta do hotelu,czy to problem?

Polecane posty

Gość gość
Wyjeżdzać mają razem? Nawet prowokujące posty trzeba umieć pisać, tutaj wszlkie granice absudru zostały przekoroczone, tylko jaki cel ma ten hejt?co to ma dać hejterom? Lpesze samopoczucie, zabicie czasu , pokazanie,ze komuś dowalę, bo w żyiu wszyscy mają, mnie w d***e?No co wam to daje?Temat nawet dośc neutralny, a z****** po brzegi, fu.

Gość gość
no faktycznie sens życia do popisać się głupotą na kafe, co na durne baby.

Gość gość
O co chodzi w ostatnim wpisie?

Gość gość
a może by tak autorka dziś a ty umiesz czytać? jej nie chodzi o wyjazd ani o to, że chciała się nażreć u mamy tylko o to, że mama ma pretensje, że autorka nie chce przyjść na jakieś szopki z opłatkiem przed świętami. Mama i siostra jadą i ok, autorka ma to uszanować ale też miałaby uczestniczyć w jakimś sztucznym rytuale, bo one sobie tego życzą, bo one wyjeżdżają, bo jak nie to mamusia się obrazi?? no litości :P

Gość gość
Widze,ze kogoś zabolała prawda o sobie, no cóz zachowujesz sie sama jak idiotka wieć się tak nie miotaj.Głupich nie szanują, z głupich się śmieją, ciebnie nawet pies z kulwa dogą nie oszczy, tyle kogos obchodzisz.Jedyne co możesz to tutaj się wykazać, a w życiu du/pa siedzieć od rana i pierdzieć w stołek, szczyt marzeń. Dziewczyny się pojawiały, a ty gnijesz w tym temacie na całego, smutny, zakompleksiony dureń bez życia, skacz dalej jak pchła na ukropie, tylko tyle możesz.

Gość a moze by tak autorka
Prowokująca propozycja wspólnego wyjazdu??? Ale wspólne święta nie są prowokujące? Mnie sie wydaje, ze sobie siostry od dawna nie miały ze sobą dobrego kontaktu i kwestia wyjazdu jest tylko pretekstem. To autorka strzela focha. Nie jej siostra. I proszę opowiedzieć na pytanie - do tej pory to mama urządzała Wigilię u sobie, prawda? :P

Gość gość
Autorko, skoro twierdzisz, że mama ci pluje w ryj, bo wyjeżdża w święta i chciałaby wcześniej podzielić się z tobą opłatkiem i zaprosić na kolację, to nie mam pytan...

Gość gość
No i zaorałyście temat, lepiej wam, fanie już macie, mozna czuć się dzisiaj spełnioną kobietą? JAk to niektórym niewiele do szczęcia potrzeba.

Gość gość
15:14 o kim piszesz? Ja się już totalnie pogubiłam.

Gość gość
Super podsumowanie :-)

Gość gość
15;15 Chyba jednak jej siostra strzela focha pierwsza na zasadzie "zabiorę matkę na swieta a ta zostanie sama" bo nikt za plecami takich rzeczy nie robi jak nie ma focha.

Gość gość
dziś ty jednak nie umiesz czytać :o bo to jej mama strzela focha o to, że autorka nie chce przyjść na spotkanie opłatkowe, na które przychodzić wcale nie musi. Tak jak jej matka i siostra mogą sobie jechać i nie muszą spędzać świąt z autorką tak ona nie ma obowiązku odgrywania szopek dla nich, "BO ONE SOBIE JADĄ I ICH NIE BĘDZIE" Jadą to jadą, szerokiej drogi. No i wybacz ale jeżeli jesteś taką kretynką, że będziesz się pchała na wspólny wyjazd, którego nikt ci nie zaproponował i ustalił za twoimi plecami to..... nie mam pytań :o

Gość a może by tak autorka
Sama nie zostanie, przecież napisała, że założyła rodzinę.

Mama strzela focha??? Bo chce z drugą córką się spotkać przed wyjazdem??? A szanowne dziecko się obraża, bo samo będzie musiało zapierniczać w kuchni, by swoją rodzinę na karmić w święta, zamiast jechać do mamy na gotowe? :P :D Ojej, jak mi jej szkoda :D

Gość gość
dobra spieprzaj trollico

Gość a moze byc tak autorka
*nakarmić sorry, spacja wpadła

Trollica jestem? Bo trafiłam w punkt?

Gość gość
a moze by tak autorka dziś Mama strzela focha??? Bo chce z drugą córką się spotkać przed wyjazdem??? xxxx nie idiotko mama strzela focha, bo autorka nie chce do niej przyjść na opłatek, przeczytaj pierwszy wpis autorki tumanie i nie zarzucaj komuś pasożytowania, bo z twoich wypowiedzi o wciskaniu się na wspólny wyjazd, który był ustalony za plecami autorki jasno wynika, że pchasz się tam gdzie nie jesteś mile widziana i zapewne jeszcze na krzywy ryj :o

Gość gość
temat strollowany na 100% Gdzie autorka napisała jedno zdania,ze chciała przyjść na gotowe?Niektóre już zbyt głośno słyszą głosy w swojej głowie, ale to się obecnie leczy, wystarczu udać się do psychiatry, kafe przecież nie uzdrawia.

Gość gość
a moze by tak autorka dziś Trollica jestem? Bo trafiłam w punkt? xxx bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem debilko :)

Gość gość
tak trafiłas w punkt, w punkt swoje głupoty, takie 10 na 10 bycia kretyną.

Gość a może by tak autorka
Oplatek, a spotkanie przed wyjazdem to to samo. Skąd ta agresja? Nie umiesz inaczej rozmawiać? Z siostrą tez w ten sposób rozmawiasz? To się już nie dziwię, że uciekają przed Tobą...

Gość gość
Za plecami autorki? To mama ma obowiązek wszystko w obecności autorki omawiać? Porozmawiała z drugą córką, ustalimy wyjazd, odpowiednio wcześniej poinformowały autorkę. Mama przygotowuje dodatkowo spotkanie przed świętami. O co ty głupia krowo masz pretensje?

Gość gość
"Widze,ze kogoś zabolała prawda o sobie, no cóz zachowujesz sie sama jak idiotka wieć się tak nie miotaj.Głupich nie szanują, z głupich się śmieją, ciebnie nawet pies z kulwa dogą nie oszczy, tyle kogos obchodzisz.Jedyne co możesz to tutaj się wykazać, a w życiu du/pa siedzieć od rana i pierdzieć w stołek, szczyt marzeń. Dziewczyny się pojawiały, a ty gnijesz w tym temacie na całego, smutny, zakompleksiony dureń bez życia, skacz dalej jak pchła na ukropie, tylko tyle możesz." idealne podsumoiwanie tej szczekaczki, trollującej tutaj od rana. Nie autorki jakby jakaś kolejna kretynka miała pytania kogo dotyczy ta wypowiedź, sama bym napisała wręcz identycznie.

Gość gość
Autorko, dlaczego piszesz o sobie w 3 os.?

Gość gość
Autorko, ty naprawdę wierzysz, że tylko jedna osoba cię krytykuje?

Gość gość
Idiotko ja tutaj też pisałam o trolowaniu, a autorką nie jestem. Nie posr/aj się z emocji, bo widzę,że od rana już ledwo zipiesz od tego trollowania, na cały etat widzę tutaj pracuesz :):):)

Gość gość
dokładnie nadajesz trolico od 10.51, tyle godzin w krainie absurdu.Szok, we łbie jedno wielkie nic. Super dzień, gratuluję pomysłu na siebie i samorealizacji.

Gość gość
? Dobrze się czujesz? Udzieliłam się dwa razy w tym temacie, to jest trzeci wpis. A od rana to byłam w pracy a nie na forum.

Gość gość
a ty trolicao wierzysz,ze ktos uważa ,że masz liczbę mnogą? Sama walisz po klawiszasz aż się kurzy.Sama ze sobą tutaj gadasz, bo piszesz i na ta do autorki i na nie, czyli jak zawsze. To jest bardzo widoczne, popracuj nas stylem , składnią skoro taki fach obrałaś, nawet trolować trzeba umieć. Zawód pani:troll na kafe .