Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Szlachetna Paczka 2015 przykre info zwrotne

Polecane posty

Gość gość

Hej, wczoraj otrzymałam w końcu maila z informacją na temat przekazania paczek rodzinie w ramach 'Szlachetnej Paczki' i niestety było to bardzo przykre doświadczenie :( Koordynatorka napisała tylko, że 'kiedy zobaczyła paczki i ich zawartość zrobiło jej się przykro i jest bardzo zawiedziona. Paczka była bardzo skromna, a rodzina ma dużo większe potrzeby'. Paczki przygotowaliśmy z przyjaciółmi i to był nasz pierwszy raz, więc wzięliśmy rodzinę z mniejszymi wymaganiami - najwyraźniej jednak mieliśmy się domyśleć, że są one większe. Kupiliśmy żywność, środki czystości, posciel i prezenty osobiste. Wszystko zapakowalismy na prezenty. Rozliczałam rachunki i mogę powiedzieć, że na całość wydaliśmy około 700 zł. Co prawda rodzina życzyła też sobie zimowe buty i kurtkę, ale nie były one podane w produktach pierwszej potrzeby i wydawało nam się, że jeżeli odciążymy ich budżet rzeczami, które na pewno go mocno obciążają, to sami lepiej dobiorą rozmiary i tak dalej. Czuję się jakbym dała komuś serce a on napluł mi w twarz. Jedyne co mi pozostaje to okłamywać przyjaciół, że żadnej info zwrotnej nie było, bo nie mogłabym im powiedzieć, że całe ich zaangażowanie ludzie mają gdzieś :((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować