Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marson

Mam 16 lat, wolę sporo starsze

Polecane posty

Gość gość
Kurcze, ja mam brata, który w styczniu skończy 16 lat i jak pomyślę, że miałby uprawiać sex z jakąś kobieta po trzydziestce, to.... ha ha ha ha :D nie no. Koleś komiczny jesteś.

Gość gość
znowu ta psychopatka od koke? kobieto to się leczy, serio :O

Gość gość
To nie jest zachowanie i teksty 16 latka. Bez jaj. Petrov Brevik spać :-D Nie broń się dziecko.

O co chodzi z koke i Petrovem Brevikiem? :D "to nie jest zachowanie i teksty 16 latka" - a kogo? Mówiłem, że szybciej dojrzałem, umysłem czuję sie starszy :) @Gość 22:51 - jeśli twojemu bratu sprawiało by to przyjemność, to co w tym takiego? Przeważnie to inna jakość seksu :?

Gość gość
Ja mam 29 lat i powiem Ci szczerze, że po Twoich wypowiedziach widać, że masz dopiero 16 lat i, że jesteś baardzo zarozumiały... Uczę osoby w Twoim wieku, nie są mniej dojrzałe od Ciebie

Gość gość
Pokażcie mi dojrzałego zamożnego 16 latka? Może jeszcze masz własny dom, samochód, psa i kredyt na 30 lat? :-D:-D Narcyz się nazywam ;-)

Gość gość
Nick dziś zrobiony. Umysł schizofrenika którego wypuścili z ośrodka psychiatrycznego na Święta. Do kiedy masz przepustkę? :-D:-P

Gość gość
Mój brat to jeszcze dziecko, tak samo jak Ty. Wiec ogólnie samo połączenie on i sex mnie śmieszy. Ty chyba chcesz za szybko dorosnąć, nie warto, uwierz mi. Ciesz się z tych beztroskich, dziecięcych lat, a nie staraj na siłę wejść do świata dorosłych, na to przyjdzie jeszcze czas. Pozdrawiam i życzę miłych snów :)

No i sie przyczepili niefortunnego sformułowania "zamożny" :P Robię co jakiś czas kasę na boku, szkołę traktuję trochę jak prace społeczne za karę - nie chcę, ale muszę to odwalić :D Ale mówiłem - wracać do tematu, bo nie o tym mowa! ;) Nie czuje sie dzieciakiem, ale wiadomo - inaczej widzę siebie, a inaczej widzą mnie inni :) Ale gdy rozmawiam z kobietami będącymi w moim kręgu zainteresowań często mnie komplementują pod względem dojrzałości. I swietnie mi sie z nimi rozmawia - zupełnie inaczej niż z moimi rówieśniczkami :) Czy chcę za szybko dorosnąć? Znów nieskromnie powiem, że w dużej części już to nastąpiło :) Parę wydarzeń w życiu to sprawiło, nie potrafię już znaleźć wspólnego języka z dziewczynami w moim wieku, tylko ze starszymi mi się skleja gadka :) P.S. Przepustkę miałem do wczoraj :V

Gość gość
Dajta se siana. Odpocznij , wyłącz kompa :classic_cool: i wyjdź do sanatorium. Za dużo internetu. Terapia jak najbardziej wskazana. Ile lat tu siedzisz Staffełł? :-( Jak podają Fakty Tvn24 jesteś w tym miejscu od 2006 roku. Za dwa tygodnia będzie 10 lat 💤:-(💤

Gość gość
gdzie autor? w szkole? :classic_cool:

Gość gość
Komplementują Cię, bo może zwyczajnie mają ochotę. Wybacz, taka prawda. Kobieta widzi, kiedy podoba się facetowi, i wtedy chyba z automatu zaczyna flirtować. Parafrazując pewną znaną wypowiedź, sorry, taki mamy instynkt. Sama mam 30+ i kręcą mnie młodzi chłopcy, ale na pewno nie ze względu na ich "dojrzałość". Bo nie spotkałam jeszcze chłopaka w wieku 18-20 /młodsi jednak mnie nie kręcą/, który mimo, iż byłby naprawdę inteligenty czy mądry, nigdy w tym wieku nie będzie na tyle dojrzały, co kobieta 15-20 lat starsza od niego. I właśnie ta niedojrzałość, ten dzieciak, który czasami z tych chłopaków wychodzi, jest właśnie taki pociągający. Żyjąc w ciągłym stresie, okopana dokoła poważnymi, "dorosłymi" sprawami naprawdę mam wielką ochotę czasami uciec od tego wszystkiego i wrócić 15 lat wstecz. Reasumując, nie jesteś dojrzały, długo jeszcze nie będziesz, ale jeśli masz ochotę na zabawy ze starszymi kobietami to się baw i tyle. Nic w tym nienormalnego.

@Gość 10:14 Zależało mi na opinii szczególnie kobiet 30+ :) Punkt widzenia, który szczególnie chciałem poznać :) Czy odczuwasz zainteresowanie ze strony facetów +/- w moim wieku? Jak na to reagujesz? Czy zdarzyło ci sie skoczyć w bok z takim? :)

Gość gość
cfany kokej , udaje szesnasolatka chcącego poderwać trzydziestki plus.he he target kokeja.moze jeszcze brunetki i czarne oczy ? kokej jesteś pojepany:classic_cool:

Gość gość
jak edytuje , boi się wpadki więc każde słowo sto razy powtarza;P

Gość krusowa
Lekcje odrobione?

Gość gość
16 latkowie chodzą do liceum, kasę maj z kieszonkowych. Odrabiają lekcję i uczą się do matury. Bo nie każdy chce zakończyć edukację na technikum i jaraniu :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Wczoraj pisał temat o godzinie 18stej, edytował przed północą, bo został rozszyfrowany.

O matko... Stanisław Lem powiedział kiedyś "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" ;) Nawet nie wiem o co chodzi z "kokejem" i chyba nie chcę wiedzieć ;) Pierwszy raz tu piszę, więc nie jestem w temacie ;) Co do brunetki z czarnymi oczami - wolę blondynki z niebieskimi oczami :V "16 latkowie chodzą do liceum, kasę maj z kieszonkowych. Odrabiają lekcję i uczą się do matury. Bo nie każdy chce zakończyć edukację na technikum i jaraniu" Jeden wielki, jak większość z resztą nietrafiony - STEREOTYP. Gdy ktoś posługuje się stereotypami, to z góry wiadomo, że jest ograniczony ;) A poza tym: Uno - nie muszą chodzić do liceum - do wyboru są jeszcze zawodówki, lub technikum :V Dos - ja potrafię o siebie zadbać, nie lubię chwaścić typu "kupta mi to, kupta mi tamto". Potrafię zarobić i to czasem nieźle, no ale tu nie powiem jak ;) Tres - nie odrabiam lekcji, bo mam to gdzieś, o maturę sie nie martwię - jestem łebski z natury ;) Cuatro - nie zakończę edukacji na technikum, bo chodzę do liceum ;) I nie jaram, bo piję jak już ;)

Gość krusowa
Ach te szczodre sponsorki 35-50 :D

Gość gość
Już nie jesteś detektywem? Nie zwalczasz patologii? Mamusia wie co porabiasz?

Gość marson
Kim? Won trollu -.-

Gość gość
Powiedział co wiedział :-D 10 lat minie. Za 13 dni :-P

Gość moja dobra znajoma
wabi mi takich młodziaków dojrzałych 😴 gnojki myślą że zaliczą starsza po 30 stce :D:D a kończą nadziani n a moją dzidę :D:D:D nabijam ich na pal niczym Spartakus Rzymian :classic_cool:

Gość gość
gdzie te dobre czasy, gdy ludzi można było leczyć psychiatrycznie przymusowo... może wreszcie by taka jedna zrozumiała, że on jej nie chce, nigdy nie chciał i nigdy nie zechce :O

Gość gość
gdzie te czasy kiedy ero pękało w szwach od tematów? nie ma nic.

Gość gość
Jakim trzeba być przegrywem by wypisywać takie brednie na forum później pewnie na mailu :D:D:D:D będzie wypisywa łebski z natury smarkacz :D

Gość gość
Gimbusy i prawiki rządzą. Przebierańcy udający swieżaków , dewianci, zboki, rozwodniki , prawiki, stare panny, niedopchnięte mężatki, paranoiki, koniobijcy, faceci udający młodszych niż są, żonaci szukający seksu, przegrywy z długim stażem pod kilkoma nickami, wygłodniałe trolle. Ero.pl :)

Gość gość
Tak z ciekawości. Czy nikt z was w wieku 16 lat fantazji erotycznych nie przeżywał? Co wy tylko z książkami biegaliście do biblioteki? No ja was proszę. 20 lat temu też miałam 16 lat, i głowę pełną erotycznych fantazji. I strasznie imponowali mi wtedy starsi faceci, a nie rówieśnicy. Bo jak taki 16 latek wtedy mógł równać się z ustawionym facetem koło 30? Nijak. I kto nie zmyślał, by komuś zaimponować? Nie on pierwszy i nie ostatni. Kobiecie młodziaka poderwać łatwo. Niejeden ma taką fantazję. Widać jak takim chłopaczkom oczka robią się maślane. Ile mają dokładnie lat, nie wnikam. Dzisiaj sama lubię pofantazjować sobie o takim starszym nastolatku, może właśnie dlatego, że gdy sama miałam lat naście wolałam tych sporo starszych.