Gość gość Napisano Grudzień 17, 2015 Arthrotec odsprzedam,opakowanie 20 szt.za 200zł.plus koszt przesyłki,płatność za pobraniem z możliwością sprawdzenia zawartości.Proszę o kontakt na wladzio67@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kam,sdks 0 Napisano Grudzień 17, 2023 Dziewczyny posiadam popularne tabletki do przywracania cyklu miesiaczkowego we wczesnej facie ciąży. Tabletki zaleca sie stosowac do 12tygodnia. Mozesz to zrobic bezpiecznie w domu bez nadzoru lekarza. Orginalność tabletek jest gwarantem udanego zabiegu. Posiadam paragon zakupu widoczny na zdjeciu. Poprowadze Cie podczas kuracji tak aby zabieg zakonczył sie sukcesem. Posiadam wiedze medyczna w tym temacie. Kontakt 512-204-079 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatowiceJustyśka 0 Napisano poniedziałek o 16:29 Dziewczyny ja zamawiałam tabletki pod numerem 512204079 przesylka dyskretnie zapakowana towar zgodny z zamowieniem i oczekiwaniem. Jestem juz po udanej kuracji wiec jak ktos szuka sprawdzonego zródła to polezam numer 512204079 tam uzyskacie kompleksowa pomoc. Raz jeszczce dziekuje i polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach