Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa654

Wspólnie czekajmy na 2 kreseczki, w końcu się uda!

Polecane posty

A no jestem młoda ale życie mnie juz na tyle doświadczyło ,że bardzo bym chciala miec dzieciatko i mysle ze poradzilabym sobie z tym wszystkim .to dopiero moj 2 cykl staran chociaz dla mnie to az 2 haha. Aa noo dziewczynki powiem tak kiedys wazylam 43 kg i wszyscy tylko mowili w okol ze mam anemie i wgl. Postanowilam przytyc jedzac duzo mlecznych produktow typu jogurty platki ser zolty na noc 10 min przed snem. Jadlam jadlam az sie zagalopowalam i przytylam do 68 kg czyli az 25 kg przytylam i wygladalam jak pulpet i pomyslalam sobie noo juz dosc boo bede grubasem normalnie a do tego jestem niska bo mam 167 cm wzrostu. I przestalam jesc ok 20 godziny mialam ostatni posilek nie taki zeby sie nakesc do syta a taki sredni obojetnie co to bylo i szlam spac kolo 22 ,23 i tyle i takim sposobem schudlam do 60 kg czyli w sumie 8 kg a nie 7 i pozniej juz jadlam normalnie ale nie zapychajac sie do konca i waze obecnie 58 kg ale znoowu zaczelam jesc na nooc bo caly czas mi w brzuchu buurczy haha ;p

Gość gość
Dila27 a może warto byłoby jutro zrobić betę dla spokoju i wyjaśnienia sytuacji?? Ja się nie mogę doczekać wizyty. Jutro będę dzwoniła czy moze ktoś odwołał wizytę i jest termin wcześniejszy. Mam tylko może głupi dylemat bo zawsze do gin szłam to miałam możliwość wcześniej wziąć prysznic i się przebrać a teraz prosto z pracy muszę jechać. A niestety mam taką pracę ze trochę na dworze jestem trochę w pomieszczeniach z różnymi temperaturami i pewnie będę jak zwykle spocona :( kurde nie zdążę do domu żeby wziąć prysznic. .. jak myślicie skarpetki na zmianę wziąć? I chusteczki do higieny intymnej? Wystarczy? Widzę że dużo z nas kierunki pedagogiczne studiuje/studiowalo. Ja jestem po resocjalizacji :)

Gosc jak najbardziej wez skarpetki na zmiane i chusteczki, teraz az tak bardzo sie nie spocisz bo goraco nie jest:) X Ale u mnie mrozy, az sie nie chce z domu wychodzic. U mnie ciag dalszy chyba? owulacji:) mega duzo sluzu mam, wiec dzialamy:)

Jaa tak samo nie lubilam jechac bez prysznica z reszta ja mam nadwrazliwosc i najchetniej bym caly dzien w wannie siedziala haha ;p takze spokojnie wytarcza chusteczki ;) minka dzialaj ;*

Gość gośćania2
Widze ze o dietach rozmawiacie i o malzenstwie. Ja jestem ponad rok po slubie mialam 20 lat jak bralam slub i jeszcze 20 jak urodzilam. Slub mielismy w pazdzierniku a w czerwcu sie dowiedzialam ze jestem w ciazy wiec.wiekszosc ludzi myslalo ze slub.bo dziecko ale nie. He he . Ja wzielam sie za siebie teraz od listopada bo jak karmilam mala to ladnie wszystko spadlo a jak przestalam karmic nagle momentalnie lecialo w gore a chce sie troche ogarnac przed kolejna ciaza mimo ze w pierwszej duzo nie przytylam bo 10kg ale przed ciaza mialam jakies 5 kg za duzo i wlasnie z tym walcze.

Gość gośćania2
I dodam ze przed slubem bylismy razem 5 lat prawiehe he

Ja mam obecnie lat 19 mam narzeczonego ktory jest trooche ode mnie starszy bo az 10 lat ;) ale jest wspanialym czlowiekiem bo naprawde tej roznicy nie widac ani nie czuc . To moj drugi cykl staran i watpie ze udany ale nie bede sie poddawac. znowu mierzylam dzisiaj temperature i mialam 37.1 ale to dopiero 2 dzien mirzenia wiec jeszcze czas przede mna ;)

A ja z moja polowka jestesmy rowno 5,5 roku, w tym rok jako narzeczenstwo:) Ale czas szybko leci:) W Wigilie tego roku bierzemy slub:)

Gość gość
Ja za swoim partnerem jestem 2lata... znamy się koło 10. Mężatką byłam 4lata ale nie wyszło. Próbowałam się rozwieść jednak długo to trwało i owdowialam. .. mam 28 lat (w tym roku 29) a moja córka ma 4,5 :) XX Jakie chusteczki polecacie? Bo nie używałam nigdy a na płyny do higieny intymnej mam uczulenie :/

Gość nova31
hej wam, a ja z mężem jestem ok. 14 lat :) w tym roku będzie 9 lat po ślubie :) trzymam kciuki za czekające już na II kreski, ja mam calutki msc starań przed sobą :D miłej niedzieli!!

Gość gośćania2
Jesli te chusteczki raz na jakis czas jak wlasnie przed wizyta to ja uzywam dzieciecych przewaznie Pampersa. Ja mam wizyte 18 stycznia ale bede akurat caly dzien w domu bo moja pracownica.bedzie pracowala. U mnie teraz dookola ktos ciagle w ciazy albo juz rodzi albo wlasnie zaszla.

Gość nova31
aaaa 8 lat po ślubie jesteśmy nie 9 ;)

Kup chusteczki typowe dla higieny intymnej badz takie wlasnie dla dzieci sa super:) X Ale mam lenia, a rowno za miesiac mam sesje:O czas w koncu sie ogarnac:)

Gość gość
Ja też mam lenia... trudno mi się zabrać do czegokolwiek. .. przyznam że w kuchni od sylwestra sprzątam na raty i co wszystko pomyje (zmywarka to moje marzenie ha ha ) to zaraz nic nie widać. .. musz się zebrać w końcu bo to jakaś masakra a siedzę w pizamie nadal... chyba zrobię sobie kawę kolejną i na szykuje drugie śniadanie dla moich oszołomów a później posprzątam i pranie wstawię. ... a jutro do pracy :(

Gość CzekamCzekamiCzekam
Nova ja z mężem znam się od 2000 roku, ślub 5,5 roku temu. Jakoś tak u nas podobnie;) Zrobiłam dzisiaj test ciążowy jedna kreska i 1 dzień do @. Czuje, że nadchodzi:( No ale wszelkie grzanie i przytulanie w taką zimnice jest wskazane:):):)

Ja też wracam jutro do pracy bo słodkim lenistwie... Mało ruchu, duuużo jedzenie i kg na plusie:( Z jednej strony planowana ciąża z drugiej przydałoby się jakaś dieta- zwariować można;)

Gość nova31
ja też wracam jutro do pracy i powiem wam szczerze że cholernie mi się nie chce ble. ale wtorek biore urlop, środa wolna więc jest ok....

Dobrze dziewczęta ze mamy z kim te dzieciatka robic hehe ;) kurde dopiero jadlam sniadanie i dalej jestem glodna jak nie wiem co. Dziewczyny ja tez bym chciala byc bardzo w ciazy i wtedy moglabym byc gruba jak balon a tak to mi brzuszek zaczyna przeszkadzac moze tak jakis duzy nie jest ale mnie denerwuje ze odstaje w spodniczce czy w sukience ahhh.

Dzień dobry, ale Nas dziś dużo :):) CzekamCzekamIczekam skoro czytasz opnie to chyba w PCPR nie pracujesz. I tak to prawda , że koordynatorzy schematycznie robią opinię. X nadziejka96 ja ważę 61-63 kg i jestem zadowolona z wagi, jedyne co to dręczy mnie cellulit. A ile masz wzrostu? X gość dziś jeśli nie ma możliwości u lekarza się umyć to oczywiście husteczki :0 u mnie na NZF zanim się do gabinetu wejdzie przechodzi się przez przebieralnie i tam jest miejsce żeby się podmyć. Ja osobiście jednak nie zdecydowałabym się, z tego skorzystać. X Dila27 ja zrezygnowałam z bety :) X Minka23 to trzymamy kciuki, a mąż jak podchodzi do tego ? wiem, że mój były mąż nie lubił staranek , jeju ile się prosiłam ... z reszta Nam życie seksualne się nie układało. X gośćania2 to wyszłaś za mąż w tym wieku co ja. Niestety u Nas nie pojawiło się dzieciątko. Ja przed ślubem 5 lat i po ślubie 3 , niedawno się rozstaliśmy tzn ja chciałam się rozstać. X gość dziś czytałam gdzieś Twoją wypowiedź , martwi mnie to że to sądownictwo robi takie problemy, mój brat się rozwodzi ale u niego jest dziecko i stąd sprawa się już prawie rok ciągnie.

Dziewczyny pojechałam z córą na zakupy i weszłam do apteki po test. Oczywiście nie wytrzymałam i nasyrałam, wyskoczyły od razu 2 krechy mocne jak diabli:) testy z allegro miałam od 10 mlu a ten od 25. O masakra mimo że chciałam to trochę spanikowana jestem

Gość gość
Dila27 będzie ok :) nie wiem czy gratulowac już ;) No niestety polskie sądy są tragiczne. U nas tez było dziecko ale był problem tego typu ze on zażądał rozwodu będąc za granicą. .. pół roku po wyjeździe zdecydował ze jesteśmy mu niepotrzebne... ja bardzo walczyłam o to małżeństwo. Nawet lecialam ram do niego... ech... nie dawał pieniędzy na dziecko... wysłał jej raz lalkę. Ja wróciłam do rodziców i złożyłam wniosek. Później znalazłam prace w innym mieście. Musiałam wycofać wniosek z jednego sądu i złożyć go w kolejnym... no i nie doszło nawet do rozprawy. Bardzo dużo doświadczyłam. .. przez cały ten związek. Z pierwszą ciąża nie było kolorowo. Ciągle w szpitalu pod kroplowkami. , przytyłam 36kg bo musiałam leżeć i sprycowali mnie hormonami.... mała urodziła się z 1pkt musieli ja reanimowac poznie rehabilitacja szpitale specjaliści. .. i byłam z tym wszystkim sama... bo on miał głęboko gdzieś wszystko... Teraz mała jest zdrowym dzieckiem, dobrze się rozwija jest pyskata i bardzo mądra :) Z partnerem nie zabezpieczamy się już ponad rok ... i czekamy aż w końcu coś zaskoczy :)

Gość nova31
Dila gratulacje!!!!!!!!!! :)

Gratulacje dla kolejnej mamusi;) ja waze 58 przy wzroscie 167cm ale tez mi waga odpowiada tylko tyle ze brzuszek troszke mi odstaje jak scisniety rajstopkami czy cos. A tak to wole byc taka niz tak jak wczesniej i wazyc 43 kg. ;) ja mam rozstepy po przytuciu bo to sie dzialo dosc szybko ale nie zwracam nawet na nie juz uwagi kiedys sie przejmowalam a teraaz pff ;p moj narzeczony mowi ze gdybym mu nie powiedziala to by nawet nie zauwazyl a dla mnie byly one duuze ale jak sie opale to nie widac ich wcale;)

gość u mnie to całkiem inaczej, od początku sie nie bardzo dogadywaliśmy, on pracował koło swoich rodziców więc co drugi dzień u nich zostawał, o dziecko też nie walczy, nie nalegał, ciągle mi wmawiał , że to ze mną jest coś nie tak, że to ja nie mogę mieć dzieci. Na studia nie bardzo sie zgadzał, nie czułam wsparcia od niego, ani troski. W lecie chciałam żebyśmy się przeprowadzili do innego miasta bo mieszkaliśmy u mojego taty w sumie miasta obok , bo u koleżanki był etat , ale on nie chciał. I tak ...mało prywatności, ja nie lubię waniliowego seksu i też się nie dogadywaliśmy też w sprawach seksualnych. I nagle gdy powiedziałam koniec tego , on nagle chce sie przeprowadzić.

Dila!!! Kolejna mamusia przyszla!!! Super!! Widzicie jak sie fajnie rok zaczal:) oby tak dalej:)

Czytelniczka jeszcze nie maz, ale jakby juz maz:) Ojj on to bardziej mnie ciagnie do lozka niz ja jego:) mam niewyrzytego chlopa:P wiec starania trwaja:)

Nadziejka :) przybij piatke:) moj tez mowil ze jak bym mu nie pokazala rozstepow to by nawet nie zauwazyl:) Ja mam troche na tylku i na cycach! Mam male cycki a rozstepy straszne, nie wiem czemu:O