Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa654

Wspólnie czekajmy na 2 kreseczki, w końcu się uda!

Polecane posty

Gość gośćMadziek
Jakby mi się udało to chyba zwolnienie wskazane by było bo ja mam dziwną prace. .. ponad 4h przed kompem ale też wyjścia w teren schylanie, kucanie, stawanie na palcach... heh ale z drugiej strony chciałabym pracować. .. cześć fizyczną mógłby pracownik robić a ja biurową. .. no i mam umowę tylko do grudnia... po niej mam dostać na czas nieokreślony kolejną a pewnie już by mi jej nie dali :/

Gość gość
Oby Wam się udało.Trzymam kciuki za Was.Ja dziś miałam pobraną betę i czekam na wynik.Choć podświadomie nie wierzę,że mogłabym być w ciąży :/ Kłuje mnie ale to z nerwów pewnie..Och to czekanie jest najgorsze !

Gość gośćania2
Poprostu na wyliczeniach bez obserwaci to jest moj drugi okres po ciazy bo karmilam 8 miesiecy piersia i dopiero po 2 miesiacach dostalam okresu wiec ten pierwszy wogole byl dziwny a teraz teoche juz bardziej normalny i poprostu zapomnialam juz jak to wygladalo wszystko.

Gość gość
Wynik beta wyszedł 106,8 wychodzi na to że 4 tydzień.Dziewczyny jak myślicie?

Gość Nadziejka96
Noo to gratulacje jestes w ciazy;) mozesz powtorzyc bete po 48 godzinach i sprawdzic czy ladnie Ci przyrasta ;)

Gość gość
Test wyszedł negatywny czy to jest normalne?

Jesli beta wyszla ze jestes w ciazy to tamten test albo za wczesnie zrobilas albo po prostu czasami sie tak zdarza ze mimo ciazy wychodzi negatywnie ;) mozesz kupic z innej firmy jeszcze i zrobic ale beta to najlepsze rozwiazanie ;)

Gość gośćMadziek
Gość GRATULUJĘ :)

Gość gość
Zrobię jeszcze raz ale południu.Dziewczyny mi mówią,że krew jest najbardziej wiarygodna.

Gość gośćMadziek
Najlepiej po 24 albo 72 godzinach zrobić żeby sprawdzić przyrost. No i za jakies dwa tyg wizytę u gin umów :) Ale mam dzisiaj power chata wysprzatana, obiad się robi... Jeszcze paznokcie musze pomalować ale najpierw pranie rozwiesze :D A później odpoczynek ;) Moja mała dzisiaj tez ma dobry humor do 10 w trójkę w łóżku się kokosilismy :p

Gość India9
Goscania. Moze Ci sie przesunac wzgledem tego co zaobserwowalas. Ktos kiedys pisal na forum, ze owu moze byc 2 po odczuciu kluckia jajnikow a nie jak wiekszosc mysli w tym momencie. Ja sie nie wybieram szybko na l4. W pierwszej chodzilam niecale 6 ms i tylko tyle dalam rade bo strasznie kregoslup mnie bolal, a prace mam siedzaca przy biurku i kompie. Pochodze ile wytrzymam :) Jak z tym Tsh? Robila ktoras moze? :)

Gość India9
Gratulacje dla nowo wykrytej ciazy :)

Gość gośćania2
Tak tez myslalam wlasnie. Ja na l4 nie pojde ani na macierzynski bo prowadze wlasna dzialalnosc i mi sie to nie oplaci chyba ze sie cos zmieni.

Gość Czytelniczka24
Ja nie pracuje więc mnie l4 nie obowiązuje, ale będę szukała jakiegoś stażu czy coś. Gratuluje nowej mamie :):) India9 ja brałam duphaston na uregulowanie i podobno jeśli dojdzie do zapłodnienia to podtrzyma ciąże .... Tak mi mówił mój Św. pamieci lekarz Materkowski . Szyjkę dziś zbadam. Najbardziej mnie przeraża to że jest mi zimno cały czas. Temp w pochwie 37 .. Minka23 ja kiedy masz termin @ ?

Gość gość
Dziewczyny jutro mam wizytę u ginekologa aby potwierdził czy jestem w ciąży.Czy to możliwe?Chodzi o to,że jak będę to muszę iść na zwolnienie.

Gratuluję! Oby coraz więcej nas było! :) X Mój humor jest okropny, czuje to sama po sobie A co dopiero ma powiedzieć mój M. Wczoraj już miał mnie dość i po wielokrotnych próbach przytulenia się do mnie zwatpił i spał odwrócony.

Kasia humor to i ja mam paskudny:O Czytelniczka ja jestem dopiero co po dniach plodnych, ale z gory wiem ze ten cykl juz jest stracony bo moj P sie rozchorowal w tym czasie. Gosc gratulacje!!!:) GoscMadziak jak u Ciebie? Ania32 odzywaj sie:)

Gość gość
Drugi raz mam wynik 115 hcg.Jutro wizyta :)Życzę Wam wszystkim wszystkiego najlepszego i dwóch kresek :)

Gość gośćMadziek
Ale szybko dzień ucieka. .. Gość daj znać po wizycie :) Moja energia się ulotnila jak zjadłam obiad hahaha Jak u was? Śniegu niestety więcej nie spadło wiec dzisiaj nie wychodziłam z domu.

Gość gośćMagda
Cześć dziewczynki

Gość gośćMagda
Cześć dziewczynki ja już po mojej pierwszej wizycie u gine, to 5 tydzień , serduszko widać było , ;-) następne usg mam za 2 tyg . A co u was która w końcu do mnie dołączy ? KASIA , ANKA , MINKA , WIKTORIA ????? Buziaki

Gość India9
goscMagda Gratulacje !!! To na kiedy termin?? :) Minka a Ty ma kiedy termin @?

Gość gośćMagda
Termin mam na 22 sierpnia ;-) Ostatni okres mialam 16 list a zapłodnienie 3 grud. Kasia a co u ciebie ? Kiedy dni płodne ? Minka a ty ?

Gość gośćMagda
Minka ale co u ciebie jest nie tak opowiedz mi trochę . Dziewczyny opowiedzcie mi jak robicie co ikiedy to może będę mogła wam coś doradzić ja stara 33letia koleżanka lol , nigdy nie wiadomo ( mam za sobą 3 ciąże , 2 dzieci i jedna poroniona , i czwarta w toku , )

goscMagda a co tu mowic:O wyniki wszystkie mam ok, narzeczonego tez sa dobre, mialam monitoring, z owulacja tez jest ok, bylam u 3 roznych lekarzy oprocz mojego i wszyscy mowia to samo, ze ja powinnam sie do tego psychicznie inaczej nastawic. Bo za bardzo chce. O dlatego sie nie udaje.

India trudno powiedziec bo skasowalam moj kalendarzyk, za bardzo mu ufalam:P

Ja tez sie dziwie ze pomimo dobrych wynikow badan nadal nie moge zajsc w ciaze. Pod koniec stycznia jestem umowiona do lekarza, spoza mojego miejsca zamieszkania. Moze on mi pomoze. Jeszcze abym miala jakies zle wyniki no to ok rozumialabym problemy, ale jest wszystko ok:(

8 dc. Teraz miałam dłuższy cykl nie 28, a 30. Więc ciężko mi wyczuć owulacje. Nie wiem też dlaczego nie dostałam regularnie w terminie. Chora nie byłam, nie stresowalam się. Taka natura. :)

Nasza ulubiona pozycja jest jak ja jestem na górze, po stosunku też nie leżę jakoś długo tylko idę do łazienki i biorę prysznic więc możliwe że to też w pewnym sensie nie pomaga.