Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa654

Wspólnie czekajmy na 2 kreseczki, w końcu się uda!

Polecane posty

Gość Alicja_28
Bolą mnie też piersi,jak zawsze przed okresem,ale tym razem dokuczają mi też w nocy,co nigdy mi się nie zdarzało ;)

Gość gość
Generalnie na ból głowy nigdy nie narzekałam..Wczoraj jak musiałam jechać po wyniki do koleżanki to bolał mnie brzuch,dziś na razie nie.Najgorszy ból miałam w sobotę jak byłam w szpitalu na izbie przyjęć.Lekarz nie zostawił mnie na obserwacji tylko kazał mi zrobić betę dwa razy i zgłosić się do swojego lekarza co dalej. Mariola

Gość gość
Generalnie na ból głowy nie narzekam.Za to ból brzucha miałam w sobotę jak trafiłam na izbę przyjęć:/ Niestety nie zostawili mnie w szpitalu tylko kazali zrobić betę dwa razy i zgłosić się do lekarza prowadzącego. Mariola

Gość gość
Na ból głowy nie narzekam,ale ból brzucha miałam najgorszy w sobotę kiedy byłam w szpitalu.

Gość gość
Zawiesza się ta strona,bo nie chciało mi dodać wiadomości na stronę. Mariola

alicja to może ciąża ??? Ja tez miałam śluz biały przed okresem i to jest ciąża :-) Każda kobieta inna , u mnie to są pierwsze objawy ten śluz , a reszta przychodzi u mnie już po terminie miesiączki i po teście ciążowym , bóle piersi , nudności , apetyt . W tej ciąży apetyt mam straszny na kwaśne i słone , i cierpie na nudności wieczorne jest okropnie , zaczynaja się o 18h .

Mariolka nie możesz iść gdzieś na usg ? Ja bym szukała jak najszybciej nie wiem No :-(

Mariolka a napisz coś o sobie , może już pisałaś a ja przeoczyłam .... Ile nasz lat , z jakiej części polski jesteś , pracujesz , która to ciąża , kiedy był ost okres , ile trwają twoje cykle ????

U mnie oczywiście brak objawów ciag dalszy.... chwile mnie dzis pobolewalo podbrzusze ale to chyba dlatego ze pyze chwile nosilam a ona ciężka. Byłyśmy na zakupach, wyslalysmy dla babci i dziadka laurki i słodycze i teraz naklejamy naklejki... http://pokazywarka.pl/07rr6s/

Gość Magda0816
Dziewczyny wczoraj się pokłóciłam z moim o imię dla chłopca masakra !!!!nie gada do mnie dziś , a idź to nie gadaj :-D Dla dziewczynki już mamy i to od dawna ale z chłopcem problem .

To dawajcie propozycję imion :) jakos trzeba sobie zajac czas oczekiwania

Zerwalam sie szybko z lozka i zabolal mnie jajnik. Cholera teraz we wszystkim bde szukała objawow. Oszaleje przez ten tydzien

Ja jeszcze z moim M. nie rozmawialam na ten temat. Mam kilka swoich typow, ale zadnego na 100%.

Gość gość
Idę na usg e środę na 16.30 i można powiedzieć,że się okaże czy coś się zmieniło i jest dobrze. Mam 27 lat,mieszkam w województwie pomorskim,jest to moja pierwsza ciąża. Staraliśmy się z narzeczonym pół roku.Zawsze miałam regularne cykle,ale w Październiku dowiedziałam się,że mam polipa i w Listopadzie miałam zabieg.Potem krwawilam ponad 2 tygodnie.Wszystko się unormowalo i dostałam okres 1 Grudnia.A teraz jest ciąża.Lekarz mówił,że nie ma ten zabieg nic wspólnego z ciążą,bo wszystko na macicy jest ok. Mariola

Gość gość
Przed chwilą dzwoniła koleżanka ze szpitala i powiedziała,że przyszły moje dalsze wyniki i taxoplazmoza czy jakoś tak wyszła za wysoka. Mariola

Gość Magda0816
Ania ja ci nie pomogę bo nigdy testów owu lnie robiłam .

Mariolka , z puch wyliczeń to 4 tyd ciąży licząc od dnia zapłodnienia a od dnia okresu to 7 tydzień , zależy jak kto liczy ja tam wole liczyć ze do zapłodnienia dochodzi mniej więcej 2 tyg od 1 dnia okresu plus pare dni do implantacji wiec prawdziwy wiek zarodka to 4-5 tyd to rzeczywiście może jeszcze nic nie widać .

Mariola masz kota albo masz czesto kontakt z kotami? Toxo przewaznie jest od kotow. Nie chce straszuc ale powinnas od razu zaczac leczenie

Gość tojagosc
czesc dziewczyny, mam pytanie: miala ktoras moze zawroty glowy we wczesnej ciazy (jeszcze przed wykonaniem testu)? chyba sobie zaczynam krecac, ze jestem w ciazy :O ok.6-7 dnia po owu zobaczylam na wkladce jakas plamke..a wczoraj zanim wstalam z lozka tak mi sie zaczelo krecic w glowie jakbym dzien wczesniej butelke wina wypila ;) i dzis czuje sie niezbyt dobrze. @ powinna przyjsc ok niedzieli. pozdrawiam starajace sie :)

Tojagosc , ja islam zawroty ale tak dopiero w 4-5 tyg ciąży , a tez może temu ze mam niskie ciśnienie , ale nie przed testem ciążowym.

Gość Alicja_28
Może...nie nastawiam się,bo już tyle razy się zawiodłam :( Dzisiaj w ciagu dnia mnie troche mdliło,ale coś mi się zdaje,że to wyobraźnia płata mi figle ;) Ogólnie to było ostatnio kilka symptomów,które gdzieś tam w środku dały mi do myślenia,ale tak jak już wspomniałam -nie nastawiam się. Piersi mnie bolą,ale się nie powiększyły,a w środku są "puste"...Dlatego wydaje mi się,że kolejny m-ąc nic z tego :(

Mariola pewnie od kota ale nie tylko , toxoplazmoza możesz się zarazić od surowego mięsa ryb i warzyw nie umytych tez wszystkiego co surowe , i co pochodzi z ziemi i nie jest dobrze umyte , ja nawet w ciąży nie jem majonezu bo tam są surowe jajka . Musisz iść się leczyć Mariolka , Ania ma racje tobie nic nie będzie , a zarodek może mieć wady duże . Pisz ci tam mówią te wyniki dokładniej ??

Gość tojagość
no wlasnie Magda, chyba jednak sobie wkrecam ;) a no nic..poczekam sobie grzecznie do dnia @ ;)

Gość gość
Jadę właśnie do koleżanki po wynik,zdenerwowałam się. Jeden wynik mam pozytywny,a drugi negatywny. Nigdy nie miałam kota,czasami glaskalam siostry koty.Generalnie nie lubię kotów:/ Mariola