Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak nie odzywa sie po randce

Polecane posty

Gość gość

Wiem często powtarzający się temat,ale pomyślałam że napisze do was co wy o tym myślicie. Poznałam na imprezie chłopaka,3 lata starszy ( ma 22 lata),poprosił o numer i mu go podałam. Po 4 dniach napisał i zaproponował spotkanie, spotkalismy się,rozmawialiśmy chyba ponad 3 godziny, wydawało mi się że dobrze nam się rozmawia,on czesto rzucał różne nieco etotyczne aluzje, potem odprowadził mnie to taksówki i podziękował za wspólny wieczór, nie wspomniał nic do zobaczenia albo że fajnie było by się znowu spotkać,dlatego ja pierwsza sie nie odzywałam. Minęły już 3 dni,myślicie że mogę już potraktować tą znajomość jako zakończoną ?

Gość gość
nie wiem :) mozesz sie odezwac czy chcialby sie jeszcze kiedys spotkac czy masz skasowac numer :) ja kiedys poznalam chłopaka ktory tez sie nie odzywal, w koncu ja sie odezwalam i pytalam czemu sie nie odzywasz a on odpisal BO MYSLALEM ZE TY NIE CHCESZ JUZ ZE MNA ROZMAWIAC :D nic z tego i tak nie wyszlo, ale róznie bywa

Gość gość
Z jednej strony skoro on zaprosil to teraz ty moglabys sie odezwac,moze zaproponowac jakies spotkanie,z drugiej strony jezeli facetowi naprawde zalezy to zazwyczaj robi wszystko zeby nie utracic kontaktu z dziewczyna

Gość gość
To dobre.22lata i mowicie facet.to dziecko jeszcze,pewnie na garnuszku rodzicow.

Gość gość
Moim zdaniem to kolej na twój ruch :) Nie bój się, przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz.

Gość gość
To dobre.22lata i mowicie facet.to dziecko jeszcze x 22 letnia samica to tez jeszcze dziecko ! i dzieciom chce sie miec dzieci i slubow, to chore !

Gość gość
daj mu jeszcze z 2-3 dni,a jezeli ci bardzo zalezy to po tym czasie napisz jakiegos luznego smsa

Gość gość
pewnie chciał Cię przelecieć , a że mu nie dałaś to se poszedł , sorki ale pewnie tak jest

Gość gość
dlatego pisze zeby poczekala az on cos napisze,bo jezeli mu zalezalo na jednorazowym skoku to sie juz nie odezwie a jezeli mu sie spodobala i chcialby kontynuowac znajomosc to napisze i nie pozwoli zeby to sie tak skonczylo

Gość gość
22 letnia dziewczyna to nie dziecko.no moze od strony emocjonalnej jest roznie.ale facet to tak.bo facet musi zapewnic jakies bezpieczenstwo,miec jakies perspektywy.a w wieku 22lat to jest nikim.

Gość gość
skoro wtedy sie odezwal po kilku dniach to teraz moze tez,albo jak bedzie miec czas zeby wyjsc to wtedy napisze ale uwazaj na niego

Gość psychologia nastolatków
22letni chłopak to jest niestety jeszcze dziecko UMYSŁOWO i emocjonalnie, choć fizycznie to już mężczyzna. 18 letnia dziewczyna jest dziecko fizycznie, umysłowo i emocjonalnie już kobieta. Facet 22letni niestety ma wysokie hormony i seks to jego JEDYNY cel, nie ważne z kim lub czym. Autorko, jeżeli chces bardziej dojżałego związku to 1) poczekaj kilka lat 2) wtedy znajdź faceta 3-4 lata starszego, bliżej 30stki. Te związki z takimi młodocianami zawsze kończą się albo ciążą dla dziewczyny albo chłopak popuka i mu się za rok, dwa, znudzisz i będzie szukał następnej. Takie są realia w 99% przypadkach, niestety. Z tymi regułkani z czekaniem na zadzwoniwnie ileś tam dni to daj spokój. Pozatym chłopcy w Polsce są słabi z inicjatywą kontaktu, boją się odezwać pierwsi, nie wiedzą co powiedzieć, i te kontakty damsko chłopięce są dosyć niezręczne przynajmniej do 30stki.