Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak długo organizm wraca do normy po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość gość

brałam przez 2 i pol miesiąca nie biore już ich od polowy października i czekam aż zejdzie mi woda :(

Gość Bambi55
Ja odstawilam ponad rok temu i do tej pory nie wrocil do normy... Cyke rozregulowane.. Rozbieznosc 33-52 dni. Staramy sie o dzidziusia, biore obecnie tabletki ziolowe na ureguowanie costagnus. Zobaczymy co dalej...

Gość gość
Nie wiem co za świństwa przyjmowałyście. Moze czasem warto przyjmowac droższe nieco piguly, ale nie odczuwać ani "nabierania wody"(pigułki nowszej generacji tego skutku ubocznego tego nie mają), ani nie czekać miesiącami na powrót miesiączki po ich odstawieniu. No, chyba że i przed zastosowaniem pigul któraś miała nieregularne cykle. To o teraz one wracają. To hormony wymuszaly cykle 28 -dniowe.

Gość gość
Nie jest regułom, że droższe znaczy lepsze, również brałam tabletki i dość drogie a organizm wrócił do normy dopiero po poronieniu jakieś półtorej roku po odstawieniu tabletek.

Gość gość
Skoro po poronieniu, to wcześniej musialas miec i owulację, przynajmniej jedną. Czyli cykl wrócił..?

Gość gość
Skoro czujecie, ze cos jest nie tak, zglaszajcie to waszym ginekologom. Niech tak dlugo zmieniają wam pigulki, aż traficie na właściwe.

Gość Bambi55
4 razy mialam zmieniane. Ceny od 25 do okolo 40zl za paczkę, wiec raczej taka nornalna cena. Wczesniej regularne.

Gość Bambi55
Przy kazdych oczywiacie przytylam...