Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... Archiwum 1.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś "pomówieniem jest pisanie że ktoś jest umoczony w sprawę mijającą się z prawem" > owszem tak właśnie działa lewacka propaganda obecna powszechnie w mediach masowego nurtu

Gość gość
pomówieniem jest również pisanie i mówienie, że ktoś - cytuję Cię - : "zawsze mieszał, jątrzył, opluwal przeciwnikow, oskarżal ..." kiedy dowód rzeczowych z oczywistych względów - brak :) > ale dr Jarosław Kaczyński jest Człowiekiem 2015 Roku na Forum w Krynicy :) > dowód z uzasadnieniem: "Kaczyński menedżerem zmiany"Laudację, w której znalazły się główne motywy przyznania nagrody Kaczyńskiemu, wygłosił redaktor naczelny tygodnika „W sieci” Jacek Karnowski, który podkreślił, że przyznająca nagrodę rada, która składa się z osób o bardzo różnych biografiach, wybrała tegorocznego laureata jednogłośnie.- Motywy wydają się oczywiste. To jest rok zmiany, rok przełomu. Jarosław Kaczyński jest wielkim menedżerem tej zmiany - to on wskazał kandydata na prezydenta, to on poprowadził kampanię, które przejdzie do historii jako przykład wielkiego sukcesu, niespodziewanego sukcesu - mówił dziennikarz. źródło: http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/jaroslaw-kaczynski-czlowiekiem-roku-forum-ekonomicznego-w-krynicy,575639.html

Gość gość
już c***isałem co to pomówienie i o pomówieniach w znaczeniu prawnym dzisiaj pisałem. Nasze oceny nie są pomówieniami w tym sensie. Jarosław się bronił ? Możliwe. Ale wielokrotnie też sam atakował. :classic_cool: Pisanie o peowskiej czy lewackiej propagandzie oznacza tylko że posługujesz się sloganami z propagandy...kaczystowskiej :-P Wyłącz nasłuch na tą propagandę to zrozumiesz co miałem na myśli. Ja oceniam Jarosława nie przez pryzmat nieprzychylnych mu mediów tylko przez to co słyszę co on mówi i robi . PO i lewactwo mam gdzieś. Mam wystarczająco dużo lat by samodzielnie rozstrzygać z kim mi po drodze. Nie jest mi po drodze z PIS-em ani z jego zwolennikami jakich reprezentujesz więc to tyle i koniec dalszej dyskusji z kimś kto samodzielnie chyba jednak nie myśli :-( 🖐️

Gość gość
ja to się nie dziwię , że tak zażarcie walczą te lewackie nieroby spędzające całe życie na kafeterii obgadując innych

Gość gość
niech ten zakolczykowany nierób - alimenciarz poda nr...swojego konta , to mu wpłacę parę zł na te dzieci , na które nie płaci

Gość Myrevin
{ a co najdziwniejsze to PiS tak walczy o dzieci poczęte, ale nic nie robi w sprawie ściągalności alimentów jak na razie w UE w tej kwestii jesteśmy na szarym koncu } o Wybory 25 października.. listopad, grudzień i już tym akurat nowe władze się mają zając, nie zauważając że PO przez 8 lat nic z tym nie zrobiło... no jak nazwać taką postawę? :D

Gość gość
a ty ciągle o tym PO myrevin :classic_cool: i co to niby wnosi do dyskusji o obecnej sytuacji że w 8 lat PO tak wiele spieprzyło ? Teraz nie czas już na rozliczanie PO , zostało już rozliczone w wyborach. Ileż można mędzić i jako główny argument uzywać "PO to i tamto, siamto i owamto" zaczynam się zastanawiać czy ty przypadkiem nie wspierasz prezesa :-P ( taki sobie żarcik)

Gość gość
a prezes który ze składek partyjnych ma opłacaną ochronę ( kasa partyjna to kasa która pochodzi z budżetu ) to moralny jest ? etyczny ?

8 lat bałaganu, łatwej jest robić burdel niż sprzątać to wie każda gospodyni domowa. No i rozsypać można w sekundę a potem sprzątać trzeba czasem i parę godzin. :classic_cool:

Gość gość
18;01 to znaczy ze partia uznała ze z jakiegoś powodu trzeba tej kasy partyjnej sobie uszczkąc a dać ochrone prezesowi to już chyba wewnątrz partyjna sprawa

Gość gość
Ale pieprzysz.....przez 8 lat POpaprańce większość zarzutów wobec nich odbijali nadawaniem na pis. Przez 8 lat było w kółko "pis to,pis tamto...". Upośledzony gospodarz tego tematu stanowi dobitny tego dowód.Na okrągło przez osiem lat rządów po nadawał na pos i tylko to (oprócz zaglądania księżom pod sutanny)go absorbowało. I co? Pisałaś wtedy może,że Donald go tu przysłał?Nam wszystkim potrzebna jest świadomość. Świadomość tego jak bardzo,dotychczasowy układ platformy i jej sprzymierzeńców czy mocodawców, popsuł zrównoważony rozwój Polski. To, że ktoś bierze częściej PO na tapetę oznacza tylko,że taką świadomość ma. A o rozliczaniu przez wybory nawet nie wspominaj.Wybory to nie jest żadne rozliczenie.

Gość gość
I browar (grupa wytwórców-Oettinger Brauerei) i konkretne jego piwo zarazem.Dobre.Owszem.

Gość gość
Potrzebna jest też świadomość tego co robi PIS poza świadomością co zrobiło PO. Oczywiście że PO odpowiada za to że PIS teraz wygrał. Mimo to uważam że ciągłe przywoływanie PO nie ma już sensu w związku z tym co dzieje się teraz , a dzieje się bardzo źle. Oczywiście jeśli ktoś uważa że źle się nie dzieje ma prawo do takiego właśnie zdania. :classic_cool: ps. nie jestem żadna "ona" ani tym bardziej shatyn itd. ludzie nie ośmieszajcie się Wybory to czas rozliczeń. Czas kiedy społeczeństwo wyraża swoje zdanie jak ocenia tych co rządzili. Jak ktoś tego nie wie to już jego problem 🖐️ Jak ktoś nie dostrzega że dzisiaj dalsze rozliczanie PO to strata czasu bo PIS wprowadza jeszcze gorsze tzw. dobre zmiany to już nic na to nie poradzę

Gość gość
Rozliczyć można też poprzez postawienie przed TS i mam nadzieję że nie tylko ludzie z PO ale też z PIS kiedyś przed nim staną. :classic_cool: "To, że ktoś bierze częściej PO na tapetę oznacza tylko,że taką świadomość ma." To twoja interpretacja. Moja jest inna: może to oznaczać że nie ma innych argumentów poza waleniem w PO ( częsciowo bardzo słusznym ). Bicie piany przez shatyna przez 8 lat ma uzasadniać bicie piany przez was teraz ? I ciągłe nawijanie o PO podczas gdy PIS rozwala demokracje ? no to życzę zdrowia i póki co kończę wymianę zdań 🖐️

Michał Kamiński. Lato 2015. Rządowy samolot. Ewa Kopacz wraz z delegacją wraca z zagranicznej podróży. Kamiński jest widocznie podenerwowany. W końcu wypala: – Pani premier, od rana jestem na nogach, po przylocie nie mam już żadnych obowiązków. Czy mógłbym sobie coś dziabągnąć? – pyta. Chodzi o procentowe uzupełnienie soku porzeczkowego. Kamiński dostaje zgodę i zyskuje przezwisko Dziabąg.

Günther Oettinger twierdził też,, że wojny są pożądane, bo ratują systemy emerytalne i likdwidują długi państw.

Dokładnie było tak jak to napisał gość w poście z 18.40. Już pierwszy temat Kaczek był założony na rozliczanie i ujadanie na PiS. I każdy kolejny też. Więc proszę nie pisać teraz, po 2 miesiącach od wyborów, ze czas skończyć z tym najeżdżaniem na PO.

Oczywiście że PO odpowiada za to że PIS teraz wygrał. x oczywiście, pisałam to jeszcze przed wyborami. To, co się stało jest odpowiedzą ludzi na miernotę i butę polityków PO i PSL. Na miernotę ostatnich 8 lat. Na budowanie Polski kolesiowej.

Od 1989 roku polscy politycy nie byli w stanie rozliczyć morderców z 1970, 1976, 1981 r i całego stanu wojennego. Mordercy pili wódę z Michnikiem, Geremkiem, Mazowieckim i Tuskiem. A lud dostał ciepła wodę w kranach i telewizory na raty. x i oni myśleli, że ciemny lud to kupi.

13 stycznia odbędzie się pierwsza debata na temat sytuacji rządów prawa w Polsce - komunikat Komisji Europejskiej x skutkiem tego będzie wzrost nastrojów antyunijnych w Polsce. Debile z kegów Wyborczej tylko do destrukcji prowadzić potrafią.

https://pbs.twimg.com/media/CXz8v-xWEAAGf8z.jpg x ciekawostka przyrodnicza. Formularz do czegoś tam, wypełniony przez Mazowieckiego, jeszcze przed czasami Solidarności. Wtedy jeszcze przyznawał się do najwyższych odznaczeń przyznanych mu przez władze komunistyczne. Po 1981 r przestał się przyznawać i dziś na wiki śladu po tym fakcie nie ma :P

Jasne Otulina. Z Ludem to do czasu. Historia tego uczy. Ale trzeba się historii słuchać, a nie skracać jej lekcje.

Gość gość
góffno niemcom i całej UE do Polski ! już słuchać tego nie można ale z drugiej strony widać ,że PiS dobrze sobie radzi skoro tak ich boli to co u nas się dzieje :)

Iftara, kogo Ty przywołujesz... Korwin Piotrowską???? Matko i Córko, przecież to zawistna, zakompleksiona, stara prukwa, jak Ty. :-) Baba z magla towarzyskiego, celebrytka, nie dziennikarka. Może kiedyś.