Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... Archiwum 1.

Polecane posty

Gość natemat pl
Przemysław Saleta znalazł azyl, w którym ma zamiar przeczekać rządy Prawa i Sprawiedliwości. Pobyt w Tajlandii utwierdził go w przekonaniu, że Polska nie jest już przyjaznym miejscem do życia, dlatego za kilka miesięcy ma zamiar zamieszkać na dłużej w państwie, którego mieszkańcy są uśmiechnięci i w którym czuje się lepiej niż w ojczyźnie rządzonej dziś przez Jarosława Kaczyńskiego. Na początku kwietnia wyprowadzam się do Tajlandii i przyczyniły się do tego działania PiS. Atmosfera w kraju zrobiła się duszna już ponad rok temu. Nienawiść i podziały podkręcane przez polityków, ksenofobia i hejt wszystkiego i wszystkich. To, co robi teraz PiS, przelało czarę goryczy. Jestem dumny z Polski i tego, że jestem Polakiem, ale wizja kraju, jaką forsuje obecny rząd, dumą już nie napawa – wyjaśnia słynny sportowiec w rozmowie z "Newsweekiem". ły się do tego działania PiS Przemysław Saleta znalazł azyl, w którym ma zamiar przeczekać rządy Prawa i Sprawiedliwości. Pobyt w Tajlandii utwierdził go w przekonaniu, że Polska nie jest już przyjaznym miejscem do życia, dlatego za kilka miesięcy ma zamiar zamieszkać na dłużej w państwie, którego mieszkańcy są uśmiechnięci i w którym czuje się lepiej niż w ojczyźnie rządzonej dziś przez Jarosława Kaczyńskiego. – Na początku kwietnia wyprowadzam się do Tajlandii i przyczyniły się do tego działania PiS. Atmosfera w kraju zrobiła się duszna już ponad rok temu. Nienawiść i podziały podkręcane przez polityków, ksenofobia i hejt wszystkiego i wszystkich. To, co robi teraz PiS, przelało czarę goryczy. Jestem dumny z Polski i tego, że jestem Polakiem, ale wizja kraju, jaką forsuje obecny rząd, dumą już nie napawa – wyjaśnia słynny sportowiec w rozmowie z "Newsweekiem". Szukasz wykwalifikowanych pracowników tymczasowych? Tak, chcę poznać ofertę. Nie, dziękuję. Według Przemysława Salety, wizerunek Polski za granicą jest coraz gorszy. Zwraca on uwagę, iż tamtejsze media zauważają, że zbliżamy się do standardów białoruskich. W działaniach partii rządzącej najbardziej przeraziło Saletę wprowadzenie ograniczeń wolności, buta, pycha oraz brak umiejętności i wiedzy wśród polityków. Widzę, jak polityka w Polsce dotyka każdego. Choć wolałbym, by gospodarka rządziła się swoimi prawami niezależnie od polityki, obywatele mogli żyć i pracować obok polityki. Smuci mnie też równanie w dół i szczucie na tych, którym udało się odnieść sukces, bo według filozofii nowej władzy pierwszy milion na pewno został ukradziony – stwierdza Przemysław Saleta.

Gość gość
Myrevin bredzi nie pierwszy raz . Prywatna wizyta, prywatne spotkanie dwóch szefów partii. BOR nie ma nic do tego tak jak żołnierze polscy na miesięcznicach organizowanych przez PIS

Gość gość
Otulona znowu nawalona.

Gość gość
Jeżeli Jarosław który nie jest we władzach polskich oficjalnie ma coś do załatwienia z szefem Fideszu to za pieniądze partyjne lub prywatne bez włączania w to BOR. Ale co tam. Zawłaszczanie trwa w najlepsze. Zawłaszczanie moralności, zasad , Państwa itd.

Gość gość
Myrek bredził zawsze, ale teraz to już porażka, stek bzdur. No ale... Kto z kim przestaje... Iftara też zresztą.

Gość gość
Jeżeli ludzie nie widzą takich niuansów jak chociażby to że JArosław i Orban to spotkanie na szczeblu przywódców partii , to trudno się dziwić że albo nie głosują wcale albo głosują na PIS. Cięzko się potem dziwią że w kraju jest jak jest.

Gość gość
Jak premier Kopacz jeździła JAKO PREMIER do ludzi pociągiem PIS wyciągał jej ile nas to kosztuje. Jak widać lepszy nie jest o ile w ogóle uznać że ona wtedy robiła coś nagannego.

Biuro Ochrony Rządu jest członkiem następujących stowarzyszeń: ENPPF (European Network for the Protection of Public Figures) – Europejska Sieć Ochrony Osób Publicznych. Sieć została powołana do życia decyzją Rady Unii Europejskiej z dnia 28 listopada 2002 r. z inicjatywy Królestwa Hiszpanii. W jej skład wchodzą krajowe służby policyjne i inne służby, odpowiedzialne za ochronę osób publicznych Do głównych zadań stowarzyszenia należą: wymiana informacji przy planowaniu zabezpieczeń wizyt osób ochranianych w krajach UE, wypracowanie wspólnych procedur w trakcie realizacji działań ochronnych i wspólnego stanowiska w zakresie metod działania celem zapewnienia maksimum bezpieczeństwa osób ochranianych.} NIe wiem tego ale to może wynika z tego członkostwa. . . o A gdzie z mojego postu wynika że się jakąś wiedzą chciałem popisać. Gdzie ja tam, kretyni, piszę że coś wiem? :D Jak już się chcesz czepiać to czep się z sensem. Poza tym właśnie przeczytałem... komu się należy taka ochrona decyduje np minister spraw wewnętrznych i administracji... czyli może ją przyznać praktycznie każdemu.

Gość gość
Otulona wszystkich facetów sprowadza najwyraźniej do swojego poziomu.

Gość gość
twoje pytanie myrevin można było potraktować jako retoryczne i że coś wiesz, następnym razem bądź precyzyjniejszy :classic_cool: każdy ma prawo interpretować wypowiedzi innych ty też to robisz a że bredzisz momentami to już nie nasza winą stąd takie reakcje a nie inne

Każdy sądzi wg siebie... z tego wniosek że Shatyn przychodzi tu popisywać się wiedzą. :D🖐️)))

Gość gość
Nie wiesz, nie pisz, nie ośmieszaj się.

Gość gość
Mam klientkę, której zięć latał w 36 pułku za czasów Smoleńska. To, co opowiadała co tam się działo (z pierwszej ręki, facet naprawdę łebski, ambitny, porządnie, świetnie wykształcony) - nkt by w to nie uwierzył. Dlatego nawet opisywać tego nie będę, ale jedno wam tylko powiem: opowiadając się za KIMKOLWIEK z naszego polskiego świata politycznego, dajecie świadectwo takiego naiwniactwa, że szok. Uwierzcie na słowo, że to, czym się ekscytujecie, na czym się skupiacie i o co spieracie jest dużo, dużo, dużo bardziej skomplikowane i poplątane niż jesteście to sobie w stanie wyobrazić. Nie używam przenośni, piszę to bardzo dosłownie.

Gość gość
Duda podarował narty na WOŚP. I co teraz? Odbierze?

Gość gość
Lepsza z wklejek, niż z doopy, otulona. :-) :-) :-)

Gość gość
Otulona, co Tatuś dla Kadafiego robił?

Nie wiem... o ile Kaczyńskiego można nazwać partyjnym kacykiem o tyle Orban jest premierem kraju i to europejskiego... mogę tylko powtórzyć nie wiem jak brzmią te porozumienia międzynarodowe BORu.. być może premierom obcych państw się należy takowa.. byli prezydenci Polski też są w zasadzie już osobami prywatnymi a ochronę BORu nadal mają..

Gość gość
Shatyn, to było do mnie. :-) :-) O tej wiedzy z doopy.

Gość gość
Wierzyć mi się nie chce, że Myro i Otulona są małżeństwem. Chyba kafeterii.

Gość gość
gość dziś x dlatego nie opowiadam się za żadną z opcji politycznych tylko za innym modelem państwa niż porponuje PIS a na który to model zgody nie dostał bo o czym innym bredził przed wyborami , wystarczy czytać dokładnie i ze zrozumieniem :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Wierzyć mi się nie chce, że Myro i Otulona są małżeństwem. Chyba kafeterii. x jak się postarasz może i Ciebie ktoś zechce :P

Shatyn ty nie kumasz. Ja ciebie nie krytykuje, ja z ciebie drę łacha. x nie po to tu piszemy, żeby kogoś krytykować tylko, żeby się pobawić. Ty tego tez nie kumasz, bo nie masz odrobiny poczucia humoru. Jesteś sztywniak. Nadymasz się....i puszczasz bąki. Daj se luz... x https://www.youtube.com/watch?v=FU3pRjHR95U

Gość gość
Duch Cafe ( desznik ) i Shatyn - lewacka para starych dziadów z 20letnim stażem partyjnym na cafe :classic_cool:

Gość gość
Iftara, jaka klasa. Od Otulonej się szybko uczysz.

Gość gość
byli prezydenci Polski też są w zasadzie już osobami prywatnymi a ochronę BORu nadal mają.. >>> Widocznie im się ochrona nalezy. Ale z jakiej paki ochronę ma Smerf Ważniak? Moze nam powiesz jak tak dobrze jesteś poinformowany ws ochrony dla politykow :P

Gość gość z kości
Z Rosją zawsze , z Litwą i Ukrainą też , Czechów wkurzamy , Słowacy pomagali Hitlerowi zająć Polskę w 39 , Francuzi mają nas od zawsze za gorszy sort który milczeć powinien , Anglicy patrzą na nas z góry i uważają za zwykłych prostaków dyplomacji , Z Niemcami stosunki wiadome - nawet jak ostatnio przyzwoite to obecnie skutecznie psute .... Najwyższa pora popsuć ( nigdy niezbyt dobre ) stosunki z USA .... A co ! Stać nas na to ! Jesteśmy przecież najwspanialsi , jedyni , ukochany Boży naród ...