Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochanie czy pożądanie?

Polecane posty

Gość gość

facet jest starszy na ok jakieś 15 lat(kawaler) wpada często do mnie do pracy niby na zakupy uśmiecha się zagaduje przynosi czekoladki, owoce itd, ostatnio pod koniec dnia wpadł do mnie pogadaliśmy z 15 minut przeszliśmy na Ty on zapytał czy musi być ten Pan? niby jesteśmy na TY ale facet dalej tak oficjalnie ze mną rozmawia waży słowa zanim coś powie zawsze elegancko ubrany itd. ostatnio wymienilismy się numerami tel widziałam jak trzęsły mu się ręce jak ze mną rozmawia , podoba mi się ale jakoś tak panikuje przed nim nie wiem czemu? koleżanki z pracy mówią, że chyba się zakochał... ale dziwne nigdy mi nawet nie powiedzial, że ładnie wyglądam... często pyta czy mam z kim jechać do domu czy mnie odwiezc itd... smsy tak pisze oficjalnie , nie jak my młodzi , on tak elegancko pisze ... sama nie wiem co myśleć??? pomóżcie? podoba mi się facet ale panikuje przy nim i gadam głupoty:D

Gość gość
Ile on ma lat?

Gość gość
Do a jakie ma znaczenie szmato ile on ma lat? W ryj chcesz?

Gość gość
Może być jedno albo drugie. Albo jedno i drugie. To zależy na czym jemu zależy. Czy potrzebuje kogos do zycia czy potrzebuje kogoś na chwilę.