Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pozwolić partnerowi na to aby patrzył na mnie jak kocham się z kochankiem

Polecane posty

Gość gość

Powiedział że pozwala mi na to aby potem mnie - jak to okreslił - posiąść w czyimś nasieniu...

Gość gość
po prostu twoj partner fantazjuje o cuckold tego typu fantazje biora sie z kompleksow na tle wlasnej meskosci

Gość gość
Mi pozwolił na zabawę z kolegą ale ja mu od razu powiedziałam że nie będzie patrzył, moge opowiedziec jak bylo,poprostu zrobiliśmy to poza domem ,

Gość gość
u mnie takie coś by się zakończyło rozstaniem (jestem facetem) ale co kto lubi...

Gość Cuckold
Fantazje cuckold nie w każdym przypadku biorą się z kompleksów na tle własnej męskości. Mogą powstać w głowach mężczyzn lub kobiet i przybierają różne postaci. Ja jestem pełnowartościowym mężczyzną któremu nic nie brakuje. Nie mam żadnych kompleksów związanych ze swoją męskością, a jednak fantazje cuckold pojawiły się u mnie kilka lat temu po paru latach związku ze swoją partnerką. W tym cały ambaras by dwoje chciało naraz. Jeżeli masz to zrobić tylko dlatego żeby zaspokoić żądze męża to raczej nie polecam Ci tego robić ale jeżeli ta fantazja chociaż trochę Ci się spodobała to możecie rozwijać w sobie fantazje i powoli małymi kroczkami dążyć do spełnienia jej. Pozdrawiam!

Gość gość
Snilo mi sie, ze zona kazala mi lizac czlonka jej kochanka... Piekny to byl sen :-)))