Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zagubiona w wielkim mieście

Może będziemy razem za kilka lat...

Polecane posty

Gość zagubiona w wielkim mieście

Witam, moja sprawa jest dla mnie dosyć męcząca, więc proszę o poważne odpowiedzi. Mój chłopak, z którym wiązałam ogromne nadzieje (on ze mną również, tutaj nie mam wątpliwości) stwierdził ostatnio (po 3 latach), że nie potrafi być w związku na odległość. Tak, niestety dzieli nas dość spora odległość, ale całe te lata dawaliśmy sobie z tym radę - spotykaliśmy się, gadaliśmy całe dnie na Skype, przez telefon. Od razu uprzedzam - nie chodzi o to, że mnie zdradzał/znudziłam mu się itp., bo znam go na tyle. On po prostu stwierdził, że męczy go coś takiego i że być może za kilka lat, gdy się całkowicie usamodzielni, to znowu będzie chciał ze mną być (związek na odległość trwałby jeszcze maksimum rok, bo potem mieliśmy zamieszkać w jednym mieście). Tłumaczył to tym, że ostatnio po każdym spotkaniu ranił mnie coraz bardziej swoim zachowaniem, bo nie radził sobie z tęsknotą. Co mam w tym przypadku zrobić? Mam na niego czekać? On mnie kocha, ja jego też... ale czy warto? Dlaczego skoro tyle wytrzymał, nie mógł jeszcze tylko tego roku?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować