Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktozrobic

Pracownica kolegi

Polecane posty

Gość gość
Autorze, związek to nie transakcja handlowa. Pieniądze to nie wszystko. Poszukaj sobie kobiety w zbliżonym wieku.

Gość gość
Ja mam 31 lat. Mężczyzna w twoim wieku nie jest dla mnie pociągający wcale. Mój tata jest starszy od mamy o 12 lat. Jak ona sie z nim teraz męczy. Ma stertyczalego dziadka w domu .Ta różnica wieku w końcu da o sobie znać ,niestety.

Gość jaktozrobic
Wcale nie powiedziałem ze związek to transakcja handlowa i nie uważam tak Rozważam tylko fakt ze każdy wiek ma swoje uroki,urokiem mojego jest to, ze za niczym juz nie musze biegać Moge sie cieszyć tym co zdobyłem i chciałbym to z kimś dzielić - w koncu mam czas ,środki i ciagle jeszcze ogromna ochotę na ciekawe życie Na prawdę myślicie ze każdy 30 latek bedzie odemnie lepszy tylko dlatego ze ma 15 lat mniej? On, zapewniam was prędzej siądzie przed Tv z piwkiem i Gazeta ,bo nie doceni faktu ze ma zjawiskowa 30 latkę obok siebie. Ja jestem gotów zrobic wszystko zeby ...wiecie...uznała mnie za "supersamca":P (jakkolwiek głupio to nie brzmi) i na pewno sobie nie odpuszczę Co nie znaczy ze nie mam rozterek.Co prawda, dziewczyny z którymi spotykałem sie po rozwodzie-zdarzały sie i młodsze niz ona,tylko nigdy nie myślałem o nich w kategoriach związku wiec nie obchodziło mnie jak utrzymam je przy sobie za np 10 lat...a teraz mysle o tym .. Juz np na myśl o Sylwestrze czuje dziwny niepokój.Niewiem gdzie i z kim idzie ,czy kogoś nie pozna... Ideałem byłoby gdyby poszła ze mna ;D(marzyć każdy moze) W związku na pewno miałbym takie mysli cały czas...zazdrość o Nią raczej byłaby u mnie ogromna ;/ Na razie skupiam sie na tym co bedzie w pn- wt ,oby nie odwołała spotkania Mam tez bilety na koncert 6.stycznia na ktory, dowiedziałem sie ze bardzo chciała iść z koleżanka z pracy,ale cos tam im nie wyszło z kupnem tych biletów ... Mam 4 ,i gdybym wyczuł ze nie zgodzi sie pójść tylko ze mna ,to zaproponuje ze kogoś weźmiemy wtedy pewnie bedzie sie swobodniej czuła.

Gość gość
Autorze i tak trzymaj.Powodzenia

Gość gośćanika
Ja mysle ze autor ma szanse na te dziewczynę Zwłaszcza jesli poprzedni facet dał jej popalić ..to teraz bedzie szukała bezpieczeństwa i stabilizacji A starszy facet moze dać jej takie wrażenie O ile autor nie bedzie nachalny i nie bedzie czynił zbyt szybko jakis seksualnych podtekstów Ani tych protekcjonalnych tekstów ze moze jej pomoc bo mu sie lepiej wiedzie finansowo itd bo z nich wynika jakas taka żądza posiadania jej a nie chęć poważnego związku

Gość gość
Autorze, nie poddawaj sie. Nigdy się nie dowiesz, czy masz szanse, jak nie spróbujesz. Szkoda ze dziś tak malo mężczyzn z inicjatywą.

Gość gość
autorze ja tez jestem dziewczyna,a własciwie kobietą chłodną w pierwszym podejsciu Sprawiam wrazenie niezainteresowanej,obojetnej a nawet wyniosłej Ale to..niezalezne ode mnie Po prostu podswiadomie szukam męskiego,wytrwałego i pewnego siebie mężczyzny- a taki w moim mniemaniu zabiega o kobietę i zdobywa ją Problem w tym że niewiem kiedy przestać...czasem za długo sprawdzam wytrwałość mężczyzny i jak odpuszcza to potem myśle że jeszcze z tydzień albo dwa i ..bym uległa wiem pokręcone to.. Ale chyba to taki charakter

Gość gość
jaktozrobic jak po randce?

Gość jaktozrobic
Spotkaliśmy sie. Zadzwoniłem dzis rano bo z jej strony brak odzewu i znow miałem wrażenie ze probuje sie wykręcić ,ale postanowiłem ja przycisnąć podając jakis nierealny termin, na ktory niby kumpel obiecał ze Ona odda mi projekt .Wiem słabe ... Juz na spotkaniu obiecałem sobie dać jej wyraźnie do zrozumienia, ze zrobienie tych mebli, to tylko pretekst zebym mógł byc bliżej Niej. Jak podeszła do stolika i sie rozebrała to mnie tak zamurowało ze zacząłem sie jąkać ,pocić ....wygladała jak...anioł albo śnieżynka Św Mikołaja Jakoś tak inaczej niz w pracy ,milion razy bardziej kobieco Miała ma sobie tak obcisle spodnie ze na niczym nie mogłem sie skupić :/ W każdym razie od razu i bardzo oficjalnie poprosiła o papiery ale uznałem ze jesli by nie miała ochoty chociażby poflirtować to by sie tak nie wystroiła Dałem do zrozumienia ze jestem tam dla niej ,projekt obgadać mozemy kiedy indziej a ja uważam to za randkę ...niby nie wyszła, ale sie zrobiła taka spięta i jakby wystraszona,aż zesztywniała choc ciagle była miła Jest mistrzynią wysyłania sprzecznych sygnałów . Dowiedziałem sie m.in ze ona nie szuka związku ,niby w żartach ale powiedziała mi ze facetów ona kompletnie wykreśliła Przy okazji dowiedziałem sie ze byly maz zdradził ja, jak była w ciazy Spędziła kilknascie tyg w szpitalu leżąc a tamten sprowadził sobie jakas pannę do domu ..potem juz z małą wróciła do niego na kilka msc ale nie wytrzymała tego psychicznie i sie wyprowadzila...mówiła to z uśmiechem ale widziałem grymas bólu na jej buzi :( Sondowała mnie tez czy jej szef wie o naszym spotkaniu ..nie wiem co o tym myślec Ja pare razy próbowałem trochę przełamać lody ,ale zawsze podobna sytuacja małe wycofanie z jej strony Tak jakby mówiła patrz ,podziwiaj ,ślin sie ale obejdziesz sie smakiem .. Ogólnie mamy pare tematow,inteligentna z niej bestia ,mam tez wrażenie ze udało mi sie jej ze dwa razy zaimponować (zawód,to ze mam st naukowy, itd.) Zdziwiła sie tez moim wiekiem ,kumpel powiedział jej ze ma 39 lat,wiec z automatu myślała ze ja tez (on jest z mojego rocznika) ale zauważyłem ze rozważania o wieku jakis jej nie dotyczą,po prostu .

Gość jaktozrobic
Kupiłem wczesniej 4 bilety na koncert na ktory wiem ze chciała iść .Wiec zapytałem czy ma plany na 6 stycznia,powiedziała ze nie,ale ona nie robi takich dalekosieznych planów wiec wiedziałem ze bedzie krucho jak zaproszę ja na "randkę" Dałem jej te bilety, powiedziałem ze miałem iść ale sie dowiedziałem ze Ona by chciała a nie udało jej sie kupić biletów Po jakis przepychankach z płaceniem Itd ...ustaliliśmy ze ona bierze dwa bilety i zabiera koleżankę i ja biorę 2 i idę niby z kolegą (nie jej szefem ) Wymusiłem obietnice drinka po ...cóz jak sie nie da inaczej to musze na prawdę małymi kroczkami Choc teraz jestem zły na siebie że tak słabo mi poszło ...co zrobiłem nie tak dziewczyny ?!? Ps.Oczywiscie o Sylwestrze nie chce słyszeć, spędza go podobno z córką w domu :/

Gość gość
Może ona się wkrótce rozkręci. Nadal masz szansę na miłość, po pierwsze napisałeś, że świetnie wyglądała, po drugie przyjdzie na ten koncert. Widocznie jest bardzo nieufna i zdystansowana, ale jestem pewna, że podobasz się jej. Czasami kobiety same nie wiedzą czego chcą. Równie dobrze mogłaby wyjść z lokalu po twoim oświadczeniu. Jeśli ona flirtuje, wysyła sygnały zainteresowania to jesteście na dobrej drodze. Widocznie zdobycie tej kobiety zajmie trochę czasu. To jest dopiero początek waszej znajomości i nie ma co się zrażać. Jednak weź pod uwagę możliwość porażki. I najważniejsze: nie odkrywaj przed nią wszystkich kart. Nie odkrywaj swoich uczuć. Nie mów, że bardzo ci na niej zależy, nie osaczaj. Jak coś nam szybko i łatwo przychodzi, to równie szybko się nudzi. Prawda? To, co tajemnicze jest bardziej pociągające. Na tym evencie bądź sobą, ale trochę wyluzuj. Czas pokaże... :)

Gość gość
Autorze ja i moja przyjaciołka serdecznie Ci kibicujemy Stare baby jestesmy bo dwa latka i 40 Wydajesz byc sie bardzo interesujacym facetem.Mysle ze troche teraz bądz chłodny,uswiadomiłes ją ze jestes zainteresowany i czekaj na jej krok Ale bądz w poblizu aby ktos inny zelaza tego nie rozkruszył Pamietaj ze twoje atuty to własnie wiek doswiadczenie ale takze pewnosc siebie i stanowczosc Powodzenia

Gość gość
Hehe autor powszechnie wzbudzający sympatie,rzadkość na Kafe :) A tak poważnie tez mysle ze nie poszło ci tak zle jak sam to oceniasz Gdyby nie była totalnie zainteresowana nie zwierzyłaby Ci sie! Wez pod wagę co przeszła,ja sobie niewyobrazam czegos takiego:/ Do tego ten twój kręcącycos kumpel podrywacz od którego w sumie jest zalezna CzyPozatym ze włożyła widoczne starania w swój wygląd flirtowała jakoś ? Prowokowała ?Nie piszesz jak zareagowała na twoje oznajmienie ze to randka ?

Gość gość
Autorze ja jestem w zbliżonym wieku, mam 27 lat i mimo przeciętnej urody, niskich zarobków, nie wybrałabym faceta w wieku 45 lat, gustuję w rówieśnikach 25 - 30 lat. A jeśli ta kobieta jest tak piękna, inteligenta, światowa, to już raczej tym bardziej nie poleci na faceta przed 50-tką

Gość gość
Poleci poleci ale nie na kase tylko na bezpieczenstwo i inteligencje Niesamowite w autorze jest to ze mimo swego racjonalnego podejscia do zycia umie sie przyznac ze go trafiło i ze wpadl na genialny pomysł z zkorzystania z kafe To jednym slowem swiadczy o fantazji tego goscia(młody duchem)i inteligencj(zdobywa wiedze na babskim froncie).Normalnie jazda,jak pisałam z psiapsiołą kibicujemy Do autora masz naprawde fakny i atentyczny styl pisania,POWODZENIA

Gość gość
powiem wam ze tez bym poleciała na autora ,jesli wyglada jako tako;) A mysle ze nie jest zle skoro fajna laska nie uciekła jak sie dowiedziała ze to randka Pozatym to ze któraś gustuje w 25 latkach,nie znaczy ze kazda :) Poprzedniczko ,ja tez jestem takiej sobie średniej urody ale mam koleżankę ktora zwraca uwagę wszystkich,no jest śliczna Ona tez kiedys jak pytałam powiedziała ze panowie po 40 sa super bo celebrują kazda chwile z kobieta, Sa pewni siebie nic nie musza udowadniać i to jest sexy ! Oczywiście nie piszemy tu jak kiedys zauważył autor o pracowniku fizycznym z piwnym brzuszkiem i pilotem tv ,bo to sexy nie jest,nawet jak gość ma 25 lat Pozdrawiam

Gość gość
Podobnie podchodzę do facetów z dystansem co Twoja wybranka. ....fakt ze czytając Twoje posty znam Cię już i z innej strony. ...Twój charakter,podejście, dążenie do celu...intencje. ....I z czasem byłabym zachwycona kimś takim jak Ty:) więc. ...nie rezygnuj. ..a powoli...delikatnie a wytrwale dąż do celu....pozdrawiam Ana

Gość gość
Mam wrazenie ze Ana to wybranka autora i dała mu własnie aprobate

Gość jaktozrobic
Drogie panie jesteście cudowne Kłaniam sie do stop;) Wróciłem ze spotkania z uczuciem totalnej porażki ...trochę mi jednak nadziei przywrocilyscie Przyznaje tez ze jestem trochę ....Hmm zawstydzony pisząc o tym z wami ,ale cóż Ta kobieta sprawia ze czesto czuje sie jak skończony osioł ;D wiec co tam ;) Po prostu inaczej sobie wyobrażalem nasze spotkanie ... tez mi pocieszenie ze Ona nie uciekła :/ Juz planowałem gdzie zjemy kolacje następnego wieczoru ... Bilety wzięła bo dzieki Bogu wpadłem na pomysł zakupu 4 ,czuje ze na "randkę" to jej jeszcze nie przekonałem Do 6 stycznia kawałek czasu .. Czekam bo nie mam wyjścia.Nie mam zamiaru sie narzucać jak radziła któraś z Was Dam jej trochę czasu,tez uwazam ze to co przeszła jest straszne ;/wiec ma prawo sie wahać,nie wiedziec czego chce ,bać sie... Mam nadzieje ze nie napisze do niej głupot pod wpływem sylwestrowych trunków Serdeczne dzieki za niezasłużone komplementy..jak i za kubły zimnej wody Liczę na Wasza dalsza pomoc,nie ukrywam PS wiele bym dał zeby Ona myślała jak GoscAna Miłej zabawy Sylwestrowej i szczególne ukłony dla dwóch Pan przyjaciółek :)

Gość gość
Pamiętaj. ..ze nie ma nic równie trudnego do zdobycia. ..jak i równie łatwego do stracenia. ...jak zaufanie....:) Bądź cierpliwy. ...Ana

Gość gość
Dziewczyny czy wy (co niektóre)nie flirtujecie z nim trochę ? On jest widze bardziej zajęty niz nie jeden z obrączka na palcu ;)

Gość gość
Autorze,napisz do niej !

Gość trzezwyfacet
Po co?ma pisać Olała go w sylwestra bo pewnie idzie z jakimś typem i tyle w temacie Po wszystkim tamten ja puknie bo nawet najbardziej rasowe księżniczki sa łatwe po alko A ty trwaj dalej w swojej bajce i zachwycaj sie swoim aniołem ktory dzis w nocy klęknięciem na kolana :P

Gość gość
Po co to chamstwo?kolego wyżej ?Ktos cie w życiu skrzywdził czy co ? Do autora moja żona jest 10 lat młodsza Poznałem ja jak miała 25 lat ,długo ja zdobywałem lecz to nie wiek był bezpośrednia bariera a bardziej jej przekonanie ze z 35 latkiem utknie w domu,przy garach a jej sie po prostu chciało jeszcze bawić . Z twoja wybranka to chyba jednak inna sprawa bo ona juz sie mierzy z codziennością wychowując samotnie dziecko wiec mysle ze zaproponował bym jej odrobine wytchnienia,trochę zabawy ,chwile beztroski ;) skoro cie na to stać ;P nie szczędził bym środków zeby sie znakomicie ze mna bawiła Na koniec powiem jeszcze ze warto mieć w domu swoją wymarzona królowa ,i warto sie dla niej postarac a nie zadowalać sie inna na pocieszenie tylko dlatego ze była bardziej przystępna Pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość gość
Autorze ja tez rozstałam sie z mezem przed trzydziestka,miał dwie małe słodkie corcie, znikome wsparcie u rodziny Powod nie był spowodowany zdrada ,ucierpiała nie tylko duma ald najczesciej moje ciało i twarz Po roku mego rostania zaczełam wychodzic naprawde niczego mi jako kobiecie nie brakowało i zainteresowanych było sporo Ale faceci tak mnie przerazili ze tez ich na długo wykresliłam,był tak zimna ze zapewne pogoniłam jakiegos eartosciowego goscia Autorze nie rezygnuj,okaz jej wytrwałosc jak najdelikatnej I jeszcze jedno pisałes ze bedąc w ciązy dlugo lezała e szpitalu Subtelnie zainteresuj sie Ja jestem mamą wczesniaczka wylezałam sie w szpitalu,i byc moze zaintetesowanie z Twojej strony zdrpwiem maluszka sprawi ze troche szybciej zmieknie Trudna ciaza i zdrada to wielkie obciazenie dla psychiki kobiety. Przyjaciolki dziekuja za wyjatlowe uklony

Gość gość
Przepraszam za błedy sle cos mi sprzet sie psuje

Gość gość
Czasami łatwiej wejść na szczyt góry niż zdobyć TEN wzgóreczek

Gość gość
to na co trzeba się wysilić...smakuje najlepiej.Co tam autorze słychać?

Gość gość
jaktozrobic jak się sprawy mają?