Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zrozumiem nigdy facetów!

Polecane posty

Gość gość

W wakacje poznałam chłopaka, niestety mieszkamy daleko od siebie i od tego czasu mamy kontakt przez internet. Pisał mi, że nie może się doczekać kiedy mnie zobaczy itp. i, że zaraz po świętach przyjedzie do mnie. Wyszło tak, że pojechałam do kuzynki i przypadkowo spotkaliśmy się. Był tak zszokowany, że zaniemówił, powiedział tylko cześć, czy wszystko dobrze i na tym koniec, nawet nic nie napisał... więc o co mu chodzi?! Po co obiecywał przyjazd? Czemu nie napisze, nawet po koleżeńsku?

Gość gość
Wy też ich nie możecie zrozumieć? :(

Gość gość
On Cie zwyczajnie bajerowal.pozorant.i zostal prawie zdemaskowany.udawal kogos innego,zaskoczylas go i nie byl przygotowany na to.moze tez wstydzil sie tego ze jest zwyczajny,albo zakompleksiony ,nie pewny siebie.ze jest nikim.

Gość taki jeden facet 31
moze Ty mu sie nie spodobałas i dlatego dał nogę.

Gość gość
No, ale przeciez widział mnie na żywo w wakacje, poza tym rozmawialiśmy na Skype i komplementowal mój wygląd :) Wiec po co taki pozorant zawraca głowę i traci swój czas ? :(

Gość gość
Spotkaliscie się wcześniej czy nie

Gość gość
Poznaliśmy się na zywo!

Gość gość
Podczas wakacji.

Gość gość
o 22:42 masz odpowiedź idź spać już

Gość gość
Facetów nigdy nie zrozumiesz!

Gość gość
Mezczyzni kieruja sie logika i uczuciami na zmiane a kobiety pozadaniem i chcica. Nie zrozumiemy sie.

Gość gość
Moze świnka morska mu zachorowała?

Gość gość
Chyba odwrotnie. Kobiety uczuciami, a mężczyźni pożądaniem.

Gość gość
Dzisiaj mieliśmy spotkanie z naszymi znajomymi i on tez był, unika nawet kontaktu wzrokowego!

Gość gość
no nie wiem jako kobieta kieruje sie pożadaniem, cos ze mna nie tak?

Gość gość
No to raczej dziwne. Wiec jaka jest logika w tym, że pisał, obiecywał, a teraz unika nawet spojrzenia?!

Gość gość
po prostu nie chce w to wchodzić...z jakichś przyczyn, albo cie nie znosi albo cie kocha, a nie moze wiec unika by zapomniec.

Gość gość
Może on nie wierzy, że to ty i myśli, że to ktoś podobny do ciebie. Zapytaj się go wprost o co chodzi i kim dla niego jesteś.

Gość gość
Wie, że to ja! Właśnie nie chce w to wchodzić, tylko czemu?! Mamy wspólnych znajomych, m.in jego siostra, wiec jeśli nie chce związku, dlaczego nie zachowuje sie jak znajomy, tylko ślepy, nie widzi mnie, głuchy, nie słyszy, i niemy, nie mówi. :( i w dodatku juz nie pisze, mógłby chociaż napisać o co mu chodzi. Zatem te słowa który mówił, nic nie znaczą. ?

Gość gość
moze dlatego ze zadajesz duzo pytan? a macie kase na wspolne zamieszkanie, a macie kase na codzienne potrzeby, a czy zycie sie nie rozpadnie za szybko po tych deklaracjach, a czy nie polecisz zaraz do innego, a czy chcesz dzieci czy nie, cos was musi roznic, cos jest problemem. cos stoi na przeszkodzie , mzoe klamstwo, moze inny zgrzyt no nie wiem

Gość gość
Zadaje dużo pytań tylko wam. Bo np. ja jak coś mowie to tak robię. I pisze wprost lub daje do zrozumienia o co mi chodzi, jego zachowania nie da się wyjaśnić logika...

Gość gość
Moze jestes pasztetem i on robi sobie jajeczka.

Gość gość
Tak, na pewno, sam nie mając czasu, poświęcał go dla mnie przez tyle czasu dla zabawy...

Gość gość
My kobiety mamy los :(

Gość gość
Dokładnie!

Gość gość
nie potrafisz myśleć logicznie wcześniej bajerował ale nie myślał serio umówił się z Tobą ale spotkaliście się przypadkiem i się zeschizował bo pewnie ma dziewczynę lub inną którą bajeruje i być może był wtedy z nią, bał się jak się zachowasz i czy jego dziewczyna / ewentualna kandydatka na dziewczynę się nie zorientuje że Cię bajerował dla mnie ta sytuacja jest oczywista

Gość gość
a jak myślisz jakby się zachował facet gdyby równocześnie spotkał dwie laski które bajeruje ?!

Gość gość
nie rozumiesz facetów bo nie potrafisz myśleć analitycznie i wyciągać wniosków z obserwacji faceci są bardzo nieskomplikowani, a to kobiety dorabiają sobie milion dopowiedzeń na podstawie swoich wydumanych emocjonalnych rozterek facet jest prosty jak budowa cepa i tak właśnie funkcjonuje albo mu coś pasuje albo nie jak mu nie pasuje to się zmywa, facet nigdy nie przymusza się do układu który mu nie pasuje i zawsze postępuje wg własnej wygody, facet zawsze dokonuje proste, logiczne decyzje i wybory

Gość gość
Zadaje dużo pytań tylko wam. Bo np. ja jak coś mowie to tak robię. I pisze wprost lub daje do zrozumienia o co mi chodzi, jego zachowania nie da się wyjaśnić logika... xxx da się wyjaśnić w 100%logicznie; sam kiedyś tak maiłem, długo się znaliście przez wakcje, o czym rozmawialiście, tematy osobiste? Byłem w prawie identycznej sytuacji, z tym że sam do niej pojechałem po wakacjach i też nie było łatwo ;-( poczytaj sobie na angielskich stronach o związkach po angielsku o syndromie trzaskania drzwiami, to pierwsze drugie dużo o nim wiesz, jaki ma charakter? z Twoich postów (np. o tej "logice") wynika że możecie się różnić i to znacznie, chociaż to nie znaczy że nie może z być z was udana/idelna para, całkowicie inaczej, ale to wymaga rozwiazania problemow w tej komunikacji i oczekiwaniach ps. nie odzywa się do Ciebie już? nie przejmuj się i na to są sposoby, jak chcesz wiedzieć to coś napisz to dam Ci znać :-)