Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zrozumiem nigdy facetów!

Polecane posty

Gość gość
tak tylko że te dwa znaki to jak słońce i mrok, ogień i woda, możesz mieć mega problemy żeby do niego dotrzeć, a on do ciebie, bo on lubi jasność, a ty wg tego niejasność, półśrodki i przekazywanie wpływów w sposób niewidoczny dla niego.. fatalnie wypadło, chyba że to jakieś dopasowanie kosmiczne jak waga z rybą, ale nawet i tam trzeba jakiegoś łącznika, poczytaj sobie co o was pisze taka babka Linda-Goodman-Love-Signs w pdf po angielsku, to zobaczysz jak możesz go zaczarować, tylko nie wiem czy na pewno ci o to chodzi

Gość gość
tak tylko że te dwa znaki to jak słońce i mrok, ogień i woda, możesz mieć mega problemy żeby do niego dotrzeć, a on do ciebie, bo on lubi jasność, a ty wg tego niejasność, półśrodki i przekazywanie wpływów w sposób niewidoczny dla niego.. fatalnie wypadło, chyba że to jakieś dopasowanie kosmiczne jak waga z rybą, ale nawet i tam trzeba jakiegoś łącznika, poczytaj sobie co o was pisze taka babka Linda-Goodman-Love-Signs w pdf po angielsku, to zobaczysz jak możesz go zaczarować, tylko nie wiem czy na pewno ci o to chodzi

Gość gość

Gość gość
Kto wierzy w horoskopy? ! Jaaaaa

Gość gość
dlaczemu?

Gość gość
Wolałabym wiedzieć co mam teraz zrobić... niż analizować horoskopy

Gość gość
to nie jest analizowanie horoskopu, tylko porównanie dwóch skrajnych osobowości, i to niewątpliwie przeczytałem sobie trochę i jest napisane że to osoby przeciwpożarowe, wszystko albo nic itd, zobacz tam masz napisane jak to wygląda w szczegółach na PRZYKLADACH takich konkretnych związków itd a "horoskopy" to tylko pretekst, bo inaczej ludzie mają tabu na te tematy, zobacz sobie też o obliczach ego, ten zwiazek to jak gwiezdne wojny i dwa oblicza mocy, a ty nie wiesz jak sie ur******* miecz świetlny

Gość gość
Wiec horoskop co mówi, usunąć jego nr i zapomnieć czy walczyć ...

Gość gość
Psycholog :D

Gość gość
nie horoskop, tylko znaki :-) mówią żebyś poznała jego jasną stronę mocy, a nie tylko tą od skorpiona zobacz sama masz tam tyle szczegółów z tego pdf z PRAWDZIWEGO życia osób z usa.. babka co to pisała była podobno najlepszym psychologiem z dziwnym astrologicznym zacięciem w NY times, do dzisiaj nikt tak nie potrafił analizować trudnych związków, trochę angielskiego i ten gość jest naprawdę twój :-)

Gość gość
sorry za tłumaczenie: Nie zawsze, ale zaskakująco często, będziesz czuć się zauważalne napięcie lub konflikt osobowości, albo dezaprobaty z nich lub wyczuwając, że pochwalam was one w jakiś sposób. Jedna osoba może się niespokojne z powodu surowych prób dyscyplinarnym drugiej. Zawsze znajdzie się jakiś stopień ograniczenia umysłowego i emocjonalnego, z rozmaitych powodów... cóż klasyka Darth Vader VS Luke Skywalker..

Gość gość
kiedyś znałem taką dziewczynę, rozpoznanie jej zajęło z pól roku, a jestem spostrzegawczy jak mało kto, a i tak mało z tego wyszło ;-(

Gość gość
No właśnie. Ja trochę nie wierzę w to. Bo nie każdy lew czy skorpion jest taki sam. Każdy przypadek jest inny. A ja nadal siedzę z jego siostra i nie wiem co robić :(

Gość gość
Jedne przyjaciółki mówią, daj spokój, nie chce to nie, drugie napisz wprost o co mu chodzi. .. i bądź mądry !

Gość gość
nie każdy jest taki sam, ale potencjały ludzi i osobowości co do zasadniczych rzeczy są podobne, i to częściowo się zgadza.. (zobacz sama takie przypadki są na całym świecie, w różnym czasie pomimo tego że ludzie są różni, co oczywiście nie znaczy że trzeba w to ślepo wierzyć) zatem możesz mieć niezłe wezwanie, musisz rozpracować tego gościa na czynniki i poznasz też samą siebie, co nie będzie łatwe po drugie nawet jeżeli ci się uda nawiązac z nim kontakt, myslisz że będzie łatwo? możesz to z drugiej strony wykorzystać na swoją korzyść, ale nie licz za bardzo że on sobie to uświadomi, jak na niego działają inne fale

Gość gość
Czyli jak mam rozłożyć go na czynniki ?

Gość gość
dużo to Cibie nie kosztuje jak już zabrnołaś aż tutaj: wpisz w wyszukiwarkę i translotor dalej Linda-Goodman-Love-Signs w pdf Leo-Sagittarius, str 526 i dalej

Gość gość
ale pomimo tych ewidentnych sprzeczności macie jednak coś wspólnego :-) Mania (typ miłości) - niektórzy ludzie doświadczają miłości jako spod kontroli. Miłość jest przytłaczające doświadczenie; Okazuje swoje życie do góry nogami, a to prowadzi do całkowitej utraty własnej tożsamości. Miłość na podstawie Mania jest szalony, impulsywny i potrzebujących. Ludzie, którzy doświadczają miłości, jak Mania zakochują się szybko, ale ich miłość dąży do ich spożywania. Miłość doświadczana jako Mania ma również tendencję do burnout zanim ma szansę dojrzeć. Taka miłość jest często znakiem ekstremalnych urojenia, uczucie bycia poza kontrolą, pochopnych decyzji i luki. Ludzie, którzy doświadczają miłości, jak Mania są łatwo wykorzystywane przez ludzi, którzy doświadczają miłości, jak Ludus.

Gość gość
Ludzie ale bzdury gadacie dziewczynie mógł być zaskoczony, mógł źle zareagować, bo ludzie w szoku nie myślą, tak jak np facet nagle dowiaduje się ze spodziewają się dziecka ale w końcu po tych paru dniach emocje mijają i skoro emocje juz minęły a on dalej milczy to znaczy ze nie chce z tb nic...

Gość gość
i macie obydwoje takie same podejście, tzn. stałe, ale całkowicie odmienne xxx tu nie chodzi o emocje, to dwie różne osoby jak przednie i tylnie światła w samochodzie, to jak mają się spotkać? :-)

Gość gość
Gadasz dziewczynie bzdury i tyle , jest tyle par z takimi znakami i są szczęśliwi. A ty swoje teorie ...

Gość gość
to nie moje, a kto powiedział że nie moze być szczęśliwa, moze ale czy o takie "szczęście", trochę ekstramalne jej chodzi? jest na to gotowa? często ludzie nie są świadomi swoich cech, 10 % ludzkiej psychiki to świadomość, 90 % to nieświadomość to wiele wyjaśnia, jednym się udaje, drugim nie takie życie

Gość gość
Ale nie odpowiadasz na pytania autorki, która nie pyta czy warto czy nie, skoro zadała to pytanie to stwierdzam , że myśli ze warto , tylko co ma zrobić, czy przejąć inicjatywę, czy zapomnieć o facecie. Ja na twoim miejscu dałabym sobie spokój, bo on nie chce, siła go nie zmusisz, nie ?

Gość gość
to wtedy nigdy autorka nie pozna siebie w pełni, fakt ten związek potencjalny to coś naprawdę ekstremalnego, niektórzy to lubią jak są ciekawymi życia osobami bez poznania drugiej strony raczej będzie jej trudno, nawet z tym poznaniem nie jest łatwo.. kiedyś też poznałem dziewczynę co była intrygująca, bez żadnych szans realnych na związek, a jednak zaryzykowałem, nawet udałem się do niej, oczywiście nie wyszło, ale nie żałuje w życiu piękne są tylko chwilę

Gość gość
Tak, zanim autorka przeanalizuje sytuacje, to minie kolejny rok.

Gość gość
Ja ci doradzam , żebyś zerwała całkowicie kontakt, jego strata, ale ja św związkach nie jestem dobrym doradca :(

Gość gość
Haha jakiś student filozofii się wypowiedział

Gość gość
typowe w Polsce, jak coś nie tak to ucieczka, tak samo jak ten facet jak ją zobaczył a może to jest miłość jej życia? czemu ma nie spróbować

Gość gość
Bo , żeby była miłość trzeba 2 osob, à on nie chce ?

Gość gość
Jeśli autorce nie przeszkadza to że ten facet ma problemy z odwagą no to powinna wysyłać teraz do niego pozytywne sygnały i udawać że tej sytuacji nie było żeby zatrzeć negatywne wspomnienia. Jak na kogoś się gniewamy a on mimo jest do nas serdeczny i się do nas uśmiecha to w końcu się też uśmiechniemy do niego. Natomiast jeśli autorka od mężczyzny wymaga żeby miał jaja no to niech o nim zapomni bo moim zdaniem ten koleś był zaskoczony, nie wiedział jak się zachować, teraz wie że głupio wyszło ale boi się konfrontacji.