Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zrozumiem nigdy facetów!

Polecane posty

Gość gość
To powiem wam co moja intuicja czuje :D Że on chce, ale coś jest na przeszkodzie, dlatego prosiłam Was o rady. Gdybym była pewna w 100% , że nie chce, nie zawracalabym głowy ani sobie ani Wam. :)

Gość gość
To powiem wam co moja intuicja czuje :D Że on chce, ale coś jest na przeszkodzie, dlatego prosiłam Was o rady. Gdybym była pewna w 100% , że nie chce, nie zawracalabym głowy ani sobie ani Wam. :)

Gość gość
No to powiem Wam co mówi mi moja intuicja :D Ze on chce, ale jest jakaś przeszkoda, żebym to wiedziała jaka... Gdybym była pewna na 100 %, że nie chce nie prosiłabym Was o rady, tylko dala sobie spokój :)

Gość gość
Przepraszam wklelĺo się 3 razy :D

Gość gość
Ja tez jestem kobietą wiec ci nie pomoge:(

Gość gość
właśnie to stoi na przeszkodzie że jego system niepewnych uczuć jest przyciągany przez Twoją grawitację co ur******* jego system obronny w postaci ucieczki. Dodatkowo cała ty sytuacja powoduje mega niepewność jego wewnętrznych emocji i uczuć w taki sposób że mogą być wewnętrznie niepewnie nawet dla niego.. zatem jak ma podchodzić do Ciebie, jak teraz to on sam nie jest pewny jakie ma emocje do ciebie czy nawet te uczucia na których tak ci zlezy? on po prostu tego nie wie, tak jak samolot podchodzący w gestej mgle i od razu ochodzi na drugi krąg, zamiast próbować lądować w wiadomy sposób.. własnie Twoje sygnały są jak te z wierzy lotów co mówią ląduj będzie ok, a on musi to najpierw nanieść do swojej osobistej nawigacji i jeszcze przetestować wszystkie procedury w godzinie "w"; przecież tego nie zrobi w jeden czy dwa dni?

Gość gość
to przy okazji (nie chcę sie wcinać w watek), ale może coś pomoże wasza kobieca intuicji w podobnej sytuacji z gość dziś i 13:54? please

Gość gość
Bardzo podoba mi się Twój przykład z samolotem. Mogę wiedzieć ile masz lat? Jesteś kobietą? :) No, ale czy nie miał wystarczajaco dużo czasu, żeby przemyśleć co czuje czy w ogóle coś czuje przez tyle miesięcy ? I w takim bądź razie jak mam się zachować w tej niezręcznej jak dla mnie sytuacji?!

Gość gość
widzisz faceci też mają uczucia, czy wiek ma znaczenie.. niestety zmierzam już coraz blizej do 30stki twój problem to pikuś w porównaniu z moim; co do jego uczuć to pewnie na razie sam ich nie jest pewien nie możesz go przetestować? wybawić tymi swoimi kobiecymi sztuczkami z jego norki? :-)

Gość gość
Jakie sztuczki masz na myśli ?

Gość gość
jak to jakie, jako kobieta nie wpływałaś nigdy na kogoś emocje? to łatwizna dla was, możesz też pograć z nim inaczej, ubrać się seksownie ale bez przesady, zwrócić na siebie w wygodnej dla niego sytuacji uwagę, trochę mu pozwolić żeby np. delikatnie sobie ocenił ciebie i przerwać to.. :-) to standard u was tzw. huśtawka tak żeby ciebie zauważył. Tylko nie przesadzaj, są w kobietach rzeczy które rozwalą każdego faceta.. poczekasz chwilę, czas będzie działać na twoją korzyść i go masz, dobrze też się o nim trochę dowiedzieć typu z fb i innych rzeczy zeby czegos nie palnąc itd

Gość gość
moze prościej zrób tak żeby chciał ciebie dotykać, ale ty jego nie dotykaj, daj mu wtedy na przeczekanie i będzie ok

Gość gość
nie chodzi oczywiście o dotyk, tylko uczucia :-) może inne dzieczyny to jakoś opiszą lepiej :-)

Gość gość
Ale widzieliście co napisałam wcześniej , on nawet nie patrzy na mnie!!! Gapi się w ścianę. :D wiec jak mam zwrócić jego uwagę? Kiedy mnie zobaczył byłam ubrana nazwijmy to seksownie, chociaż nie lubię tego słowa. :P Czego mam się dowiedzieć z fb, jak się znamy już w miarę długo wiec wiem o nim dosyć sporo. A jeżeli chodzi o dotyk to faktycznie jego rodzina przyszła się przywitać ze mną wiec i z nim wyszło, że był buzi w policzek, ale zachowywał się jak mumia

Gość gość
nie gadaj seksowne rajstopy i jakaś wyzywająca sukienka na niego nie działa? jeszcze dekolt i ramiona +włosy? tego próbowałaś? :-)

Gość gość
Facet jest nieśmiały, czy nieczuły na Twoje wdzięki?

Gość gość
nie ma takich facetów, to tylko kwestia czasu instynkty na kobiece piękno sa w każdym nawet najbardziej rozwalonym.. tylko żeby nie przegiąć

Gość gość
Dzień dobry wszystkim Kobietkom! :) Jestem studentką Psychologii i prowadzę badania dotyczące obrazu siebie i funkcjonowania zawodowego kobiet. Wszystkie kobiety, które NIE mają dzieci i są aktywne zawodowo proszę o pomoc. https://docs.google.com/forms/d/1Y3fohcOGcHLCP8ZPQMBK6Unl75JsBdGM7gIIIjPNyxg/viewform?c=0&w=1 Każda uzupełniona ankieta jest dla mnie na wagę złota. Z góry dziękuję! :*

Gość gość
Mam spotkanie z jego siostra , powiedzieć coś w stylu, żeby go pozdrowila?

Gość gość
Ale tak bez okazji mam ubrać sukienkę, dekolt itd? Miałam spódniczkę, rajstopy, wysokie buty, płaszczyk.... Właśnie mamy spotkanie, moja koleżanka zapytała czemu nie przyjechał jej brat i odpowiedziała , że nie chciał, bo jest zmęczony itd. A prawda jest taka, że nie chciał bo wie , że ja jestem :(

Gość gość
lepiej dowiedź się co robi na sylwestra :-) albo z innej beczki ile pije, wtedy atakuj to moze sam nieswiadomie coś wiecej powie :-) zależy ci tak na czasie?

Gość gość
co Ty w nim tak widzisz, uparłaś się na niego.. biedną mumię..:-)

Gość gość
Na pewno nie pójdzie tam gdzie ja :(

Gość gość
Bo on nie jest taki. Teraz ma jakąś fazę. ..

Gość gość
może będzie wysyłał sms po pijaku po 24.00 :-) i co myślisz że to prawdziwe uczucie do niego? być może to tylko Twoja iluzja jego lepszej wersji?

Gość gość
to napisz jeżeli możesz, bo próbuje to sobie jakoś wyobrazić :-) jakie macie znaki z zodiaku do których pasują wasze cechy (nie chodzi o zabobony tylko psychologię uczuć, bo może być ciekawie..)

Gość gość
Szkoda , myślałam, że sylwestra spędzimy razem . :( mieszkamy tak daleko, że akurat te dni moglibyśmy spędzić razem! Akurat to pierwszy facet, który zauroczyl mnie swoim charakterem i szczerze mówiąc uważałam go za najporzadniejszego jakiego do tej pory poznałam, jakże się myliłam... Hahaha Proszę skorpion i lew!

Gość gość
No, ale widzicie, tak jak dzisiaj nie przyjechał, bo wiedział , że ja tam będę... :D gryze?

Gość gość
no nie wiem, ty jesteś tym skorpionem.. Dla obojga najważniejsze jest, by być górą w każdej sytuacji, dlatego można mieć pewność, że ich związek będzie ciągłą walką o dominację i trudno będzie im wypracować jakikolwiek kompromis. Jednak nie tylko władza jest dla nich problemem, ponieważ wiele cech drugiej osoby drażni ich na tyle, że nie są w stanie przejść nad nimi do porządku dziennego. Tak jest na przykład w przypadku nadmiernej zaborczości Kobiety-Skorpion, bowiem Mężczyzna-Lew uważa to za dowód, że partnerka nie darzy go wystarczającym zaufaniem i stale bacznie go obserwuje, jakby liczyła, że prędzej czy później przyłapie go na jakimś niecnym uczynku. Ponadto marzy mu się, by jego partnerka stale dawała mu dowody swego uwielbienia i otwarcie podziwiała go za jego cechy, ona zaś nie ma takiego zamiaru, gdyż jest na to zbyt honorowa. Widać zatem, że nie ma między nimi chęci do zaspokajania potrzeb drugiej osoby, więc małe mają nadzieje na przetrwanie związku. Czyli niezła jazda, na pewno tego chcesz..

Gość gość
W 100% Ponadto marzy mu się, by jego partnerka stale dawała mu dowody swego uwielbienia i otwarcie podziwiała go za jego cechy, ona zaś nie ma takiego zamiaru, gdyż jest na to zbyt honorowa. :D dlatego też nie napisałam do niego nic!