Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zrozumiem nigdy facetów!

Polecane posty

Gość gość
Problem w tym, że ja jestem honorowa i nie lubię się narzucac :D Moja najlepsza przyjaciółka mówi, żeby pod żadnym pozorem nie pisać do niego!

Gość gość
nie płosz go, ale intryguj, mieszaj mu w uczuciach, raz pozytywne raz negatywne, JESTES KOBIETA, to twoja natura niech nie będzie niczego pewny,w pozytywnym znaczeniu, a nie jak teraz że sie wycofuje, zaskakuj go, ale tak żeby się niczego nie domyslił atakuj 90% jego nieświadmości +dużo seksapilu, opcisłych sukienek i dużych dekoltów potem romatyczne liściki, prezetny i jakieś tam rzeczy, kup mu/tzn. pożycz mu książkę o jakiś tajemniczych sercowych rzeczach PO prostu niech pomyśli że jesteś ch...rna Boginią miłości i seksu, jak tobie nie powie o swoich uczuciach to zostanie mumią do końca życia itd

Gość gość
Problem w tym, że ja jestem honorowa i nie lubię się narzucac :D Moja najlepsza przyjaciółka mówi, żeby pod żadnym pozorem nie pisać do niego!

Gość gość
no to "napisz ", daj znac czymś niedwuznacznie + dużo seksu to podstawa

Gość gość
No może jest mumia bo nie czuje nic kompletnie do autorki? Pisać to każdy może. .. Jesi chodzi o uczucia to nawet niemowa jest w stanie przemówić ! Jak zależy to choćby skały ... jest takie powiedzenie

Gość gość
musi być duzo magi i seksu zeby mumia ozyła

Gość gość
Michalek zrozumieć kobiety? Chyba mężczyzn... Autorka wie czego chce , to facet nagle zmienił się o 360stopni, nie dając do zrozumienia o co mu chodzi.. Czego nie rozumiesz ?

Gość gość
facet dokonał trzaśnięcia drzwiami, tzn. nagłego (często bezwarunkowego i emocjonalnego) odcięcia się od niewygodnej sytuacji bez względu na konsekwencje generalnie jest to stan stały, gdzie wcześniejsza sytuacja zamienia się w historię, chociaż jeżeli nie zrobił tego wewnątrz siebie na zupełnie chłodno, tylko miał jakieś uczucia, to są szanse trzeba go tylko umiejetnie przeprogramować

Gość gość
do autorki, co dadzą Tobie jego zabłąkane zmumifikowane uczucia? przecież i tak nie będziesz go widzieć przez 24 h i 7 dni w tygodniu? ;-(

Gość gość
Chce tylko wiedzieć dlaczego tak się zachowuje. Jeżeli nic do mnie nie czuje , chce żebyśmy powrócili do koleżeńskich "zdrowych" relacji.. źle mi z tym, że zerwał ze mną kontakt, bo ani się nie poklocilismy ani nie zrobiłam nic złego. ..

Gość gość
i włąsnie na tym polega trzaskanie drzwiami, nagłe zejście, tak jak atak Pis świąteczny na trybunał ps. dodatkowe wskazówki zazwyczaj to się robi ostentacyjnie, tak żebyś to zauważyła, taka trochę parada na zewnątrz, widoczna granica - bo taki tez sens tego dziwnego zachowania - z jego punktu widzenia musiał ci dawac takie sygnały, a ty to przeoczyłaś lub się nierozpoznałaś w terenie, stąd jego tez reakcja - i nie przeczytałaś tego poradnika, a to podstawa w trudnych ekstramalnych relacjach :-) - czy trzaskanie drzwiami oznacza uczucia? i tak i nie.. czasami trzaskają do zwykłych osób, żeby tak się pokazać, ale generalnie musiał coś czuć że to tak było dla niego ważne ja miałem z tą dziewczyną niesamowitą chemię, a nawet coś więcej i też trzasnęła :-) napisała w stylu że musi się wycofać bo ma swoją skorupkę a ja przebywam za daleko żeby to pojąc itd wiec w sumie twierdzila wbrew sobie ze nic nie było:-) ale to kobieta

Gość gość
Ale u kobiet takie sytuacje to normalka :D ale u facetów?! Wiec we wtorek spotkanie i są 2 opcje - nie przyjdzie, bo wie, że tam będę, zatem się nie zobaczymy już raczej przed przyjazdem, - przyjdzie, będzie udawał , że mnie nie zna, i wtedy co ja mam robić? Odezwać się do niego pierwsza ? Nie wiem :(

Gość gość
Czy trzasnąć drzwiami hah?

Gość gość
musisz miec pretekst do dalszego pisania do niego, wiec coś w tym kierunku, np: - zapytaj cos czy na fb mozesz mu napisac w jakims watku - popros go żeby w czymś ci pomógł, bo np. czujesz sie taka samotna jak mumia ;-) - powiedz ze na koncu roku było ci ciezko bo masz cos trudnego na głowie, żeby nie czuł się samotny, empatia i te sprawy i przeczytaj w koncu poradnik o skorpionach

Gość gość
wiekszosc dziewczyn wie jak posiąść jego rumaka przed koncem roku, o tym jak zawładnąc jego sercem to mało kto juz wie:-(

Gość gość
a jakbyś mu nawkręcała że jest magiczny i jesteś pod jego wrażeniem i takie tam.. :-) moze jego meskie ego by sie zaspokoiło

Gość gość
W końcu przestałam słuchać koleżanek, napisałam do niego, w formie żartu, żeby pokazać, że wszystko jest ok. Nic nie tracę, pisząc do niego, przynajmniej może coś się wyjaśni

Gość gość
ja właśnie tak robiłem z tą swoją na odległość, ale nie odpisywała :-( aż odpisała z trzaskaniem owymi drzwiami.. nie przesadź chol..ra czy to musi być takie skoplikowane? żałuję że jej wszystkiego nie powiedziałem jak ją widziałem a nie przez głupi internet tak nie masz szans wyczuć gościa, trzeba obserwować jego nieświadome reakcje

Gość gość
Odpisał w inny sposób niż zwykle, tzn. Bez żadnych emocji, wszystko dobrze u mnie, a u ciebie ?

Gość gość
Powiedz że to prawda, nie ma nikogo takiego jak ja i ty nie jestem sama, powiedz mi że też czujesz to samo I chcę uciec, chcę uciec tak, Zamknij drzwi, połóż się na podłodze Bo uciekłam, uciekłam ja uciekłam, ja uciekłam... I chcę uciec, chcę uciec tak, Chcę uciec, chcę uciec :-) hahaha

Gość gość
i co ci dadzą te sms, trzeba grać ciałem, nieświadomością i uczuciami, wszystkim żeby mu tak namieszać żeby tylko o tobie marzył a jedynym jego prganieniem było ciebie dotykać :-)

Gość gość
Racja. Zawalcz. To, że temat tak się rozwinął sugeruje, że Tobie nie chodzi tylko o koleżeńskie relacje. Jeśli facet Cię zainteygował i jesteś w Jego mieście, po prostu zaproś Go na kawę.

Gość gość
zaintrygował*

Gość gość
i koniecznie weź te obcisłe rajstopy z sukienką z odsłoniętym dekoltem :-)

Gość gość
Właśnie to dadzą, że działam na jego podświadomość. Jesli nie dojdziemy do zgody, nadal będzie mnie unikał. Chce pokazać, że niby nic się nie stało, dojść do porozumienia. I wtedy na żywo mogę zaczac działać na jego uczucia...

Gość gość
Więc zrób to. Bądź spontaniczna i naturalna. Znajomi piją ze sobą kawę. Zadziała wszystko na raz... Słowa, gęsty, spojrzenie, wygląd, zapach.

Gość gość
O ile będzie chciał się spotkać. Nie jest tak łatwo być spontaniczna w takiej sytuacji ...

Gość gość
Oj tam, nie masz nic do stracenia, a do zyskania wiele. Zaryzykowałabym. Ja zamierzam jechać jutro do miasta mojego ukochanego i będąc na miejscu zadzwonić do Niego z pytaniem, czy wypije ze mną kawę. Totalne zaskoczenie po tym jak nasze kontakty uległy osłabieniu.Wie, że jestem szalona. A ja wiem, że warto. Albo wrócę do domu, albo zostanę na noc.