Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vivi22

pms, brak okresu a test negatywny? a może jednak ciąża?

Polecane posty

Gość Vivi22

pms, brak okresu a test negatywny? a może jednak ciąża?

Gość Vivi22
Hej :) Nie pisze czy jestem w ciąży bo nikt nie jest wróżka ale po to by się poradzić bo może któraś z was miała.podobnie. Pmsu nie miałam w ogóle w tym cyklu do dnia spodziewanej miesiączki tj 19.12. Od tego dnia ból piersi i wczoraj doszedł ból sutkow okropny. Nie mogę ich dotknąć. Niestety ból brzucha okropny tak jakbym miała okres ale bez krwawienia. Test oczywiście robiłam w poniedziałek tj. 21.12 ale wynika NEGATYWNY! więc się uspokoiłam i czekam na okres ale on nie przychodzi. Moje pytanie brzmi czy któraś z was dziewczyny miała taką sytuację że testy na początku ciąży wychodziły negatywne a ciąża jednak była? Proszę o poradę.

Gość gość
Może za dużo nie pomogę ale mam dokładnie tak samo tylko ze mi spóźnia się ok 7 dni ,wczoraj zrobiłam test ;Negatywny. Trochę tych testów się narobiłam i moim zdaniem jak jest negatywny to jest negatywny .... Jak byłam w ciąży 3 razy to.po paru dniach miałam. Pozytywny....

Gość gość
Tak tylko dopisze zeby wyprostować ze byłam trzy razy w ciąży ale troje dzieci nie mam...

Gość Vivi22
Ooo to bardzo mi przykro. No niby robiłam ten test 2 dni po terminie @ ale myślę że wtedy powinien wynik już być wiarygodny. Nie wiem co myśleć. Nigdy nie bolały mnie SUTKI! Piersi owszem ale sutki to nowość do tego jestem tak słaba i zmęczona że musiałam.wziąć 2 dno urlopu bo ledwo na oczy widzę... Ehhh...