Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna która mi się podoba jest w związku

Polecane posty

Gość gość

A ja sobie odpuszczam bo po co komplilkowac życie sobie i jej.

Gość gość
A może Ona czeka na twój znak.. a z nim jest tylko dlatego ze ty jej nie chcesz;/

Gość gość
Już mi raz powiedziała że nie mam szans. Nie jest aż tak głupia by być z kimś tylko po to by być.

Gość gość
gość dziś A może Ona czeka na twój znak.. a z nim jest tylko dlatego ze ty jej nie chcesz;/ xxx Nie wszystkie dziewczyny są zdzirami!

Gość gość
To jak ci raz powiedziala ze nic z tego to dlaczego nie dasz sobie z nią spokoju. Co innego gdybys nie wiedzial co ona czuje itp. A tak sprawa jasna trzeba dać sobid spokój.

Gość gość
No bo czasami kobieta przez kokieterie mowi: nigdy nie bedziesz mial szans, a mysli: ale bym Cię....ale nie wypada inaczej powiedziec...

Gość gość
Jak powoedziala Ci, ze Cie nie kocha/nie jestes w jej typie/nie ma chemii etc. to daj sobie spokoj, zakoncz ten etap i rozpocznij poszukiwania nowej panny:)

Gość gość
A co ja napisałem w pierwszym poście? Nawet nie czytacie wątku

Gość gość
Jeżeli jest to możliwe, bądź przy niej biernie i obserwuj ją. Związki się czasem rozpadają. Nie życz jej tego, ale gdyby tak się stało, będziesz mógł spróbować walczyć.

Gość gość
Nie będę jak ta pizza czekał na nie wiadomo co. Jak jej się rozwali związek to jasne jest okazja, chyba że w międzyczasie znajdę kogoś to nie rzucę nawet dla niej.

Gość gość
gość dziś oczywiście, jeżeli się Tobie tylko "podoba" to nie ma co czekać, bo na ulicy to co druga ładna :). Warto czekać, jak się kogoś kocha, ale jak się tylko "podoba" to rzeczywiście nie ma co czekać, jak na pizzę :D

Gość gość
"Już mi raz powiedziała że nie mam szans." Zaprezentuj się z najlepszej strony tak by sama zwróciła na ciebie uwagę, a potem ją olej. Będąc zbyt łatwo dostępny stajesz się mało interesujący. Nie możesz być na zwołanie, nie możesz czekać, musisz zacząć szanować samego siebie.

Gość gość
kolejny chłoptaś, któremu duuuuużo brakuje do faceta, nie wspominając o mężczyźnie zapamiętaj chłoptasiu - kiedy dziewczyna jest zajęta, oznacza, że jest zajęta, a nie wolna, więc Twoje pętanie się wokół niej jest... poniżej psiego instynktu.. nie wspominając o jakimkolwiek honorze (ale pewnie nie masz pojęcia co to słowo oznacza, dlatego pomijam rozwijanie).

Gość gość
gość 2015.12.24 A ja sobie odpuszczam bo po co komplikowac życie sobie i jej. jezeli w ten sposob podchodzisz to wszystkiego to ja dziekuje nie podejmujesz zadnych dzialan to samo nie przyjdzie... chyba, ze ty tez w zwiazku? wtedy rozumiem

Gość gość
Sugerujesz że powinienem rozwalić jej związek bo mam chcice?

Gość gość
jezeli to tylko pozadanie to odpusc, jak milosc to warto powalczyc

Gość fanka uczciwosci
zamiast porozmawiać z kobietą i postawić sprawę jasno wy albo tchórzliwie uciekacie albo jakieś głupie podchody stosujecie i czekacie nie wiadomo na co