Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Linda mial racje ze lodz to miasto meneli

Polecane posty

Gość gość

Mieszkalem tam 2 lata, czulem sie jak w bangladeszu. Bieda, patologia, brak perspektyw. Czy tam nie rzadzilo sld?

Gość gość
Jak mieszkałeś w kamienicy , bo cię nie stać na bloki, to co się dziwisz

Gość ciubaryk 1
wystarczy popatrzeć na wyniki statystyczne : Wrocław - przyszło ponad 500 osób głodnych na kolację wigilijną , zabrakło ławek i krzeseł dla biednych , wczoraj lub przedwczoraj Białystok - kilka tysięcy bezdomnych i głodujących , wczoraj w Krakowie i w Katowicach , kilka tysięcy przyszło głodnych i w każdych dużych miastach takie fundacje , pomaga Caritas , pomagają związki zawodowe i pieniądze z różnych środowisk , przyszli, najedli się i wysrali i nadal są biedni bez pracy i żadnej perspektywy aby żyć i pracować w Polsce i dla Polski , nadal będą kradli i grzebali w kontenerach aby przeżyć do stycznia albo do lutego i aby do wiosny wytrzymać w kanałach licząc , że być może w Polsce na wiosnę będzie jakaś praca nawet na produkcji i cokolwiek można zarobić na produkcji

Gość gość
Praca namprodukcji jest, tylko najpierw trzeba przestać pić.

Gość gość
to pisowski troll jemu nie wytłumaczysz że oni nie chcą pracować.

Gość ciubaryk 1
nie nie ma nawet pracy na produkcji dla osób bez żadnych nałogów i z uprawnieniami typu SEP do 1kV i na widlak

Gość gość
To się wyprowadź ze wsi do miasta, to znajdziesz. Co za idiota

Gość ciubaryk 1
w Warszawie i dla warszawiaka rodowitego też nie ma pracy z uprawnieniami SEP powyżej 1kV i uprawnieniami na wózek widłowy, więc, gdzie i dokąd mam się wyprowadzić z Warszawy aby szukać pracy , na którą się wyprowadzić wieś idioto !

Gość gość
Ciubaryk ja mam całą rodzinę z wawy i okolic. Prace maja. To może się umyj, przetań chlać jabole i zmień ciuchy. Jak jesteś menelem to cię nikt nie zatrudni

Gość ciubaryk 1
gość dziś bez znajomości nie ma pracy , nie mam znajomości i kontaktów , normalnie szukam pracy i mogę nawet kuć w betonie , robić wszystko , szambo wybierać a bez znajomości to Każdy/a mnie obsika ciepłym moczem

Gość gość
Przestań, głupoty chrzanisz. Ja jako kobieta u pośrednika od ręki mogłam iść na produkcję. Znajomi przez manpowerz mają pracę po dniu, dwóch. Do dwóch tygodni max. Tobie się nie chce pracować. Ot cała tajemnica.

Gość ciubaryk 1
nie, mówią do mnie wprost pracodawcy , że wszystko pasuje i moje uprawnienia energetyczne SEP powyżej 20 kV i że posiadam papiery na Dozór oraz uprawnienia na wózek widłowy oraz książeczkę SANEPID ale mam ponad 50 lat i uważają, że nie nadaję się do żadnej roboty , uważają, że jestem za 'stary' do pracy i w wieku 50 lat powinienem sobie już kupić trumnę , nie szukać pracy , czyli mam się powiesić albo rzucić pod Pendolino ?

Gość gość
No to czemu nie napisałeś ,że ma 50 tylko zacząłeś od bezdomnych i meneli. Po 50 to szukaj za granicą tylko. W pl bez znajomości.... Sam wiesz.

Gość gość
Ciubaryk to ty pracowałeś na lotnisku? To masz mocny punkt w cv. Szukaj przez agencje pracy, ty chyba masz elektryka z tego co pamiętam. Agencje pracy za granicą. Tam nie patrzą na wiek aż tak.

Gość ciubaryk 1
Niemcy, Angole też nie chcą przyjmować do pracy analfabetów bez znajomości języka angielskiego albo niemieckiego , staż , doświadczenie nikogo nie interesuje , więc chętnie zacznę od ZERA od wywozu szamba, od kucia w betonie aby tylko pieniądze zarobić

Gość gość
To się naucz języka są kursy online za darmo. Ja się tak uczę trzeciego języka. To jest wszystko do przeskoczenia jak masz motywację.

Gość ciubaryk 1
do nauki języka niemieckiego chcą zatrudnić ludzi młodych , już pytałem , znam trochę język angielski i sobie poradzę ale nie mam kontaktów, nie znam ludzi na Zachodzie Europy , nie wiem , gdzie jechać i pytać o pracę , owszem , w wieku 29 lat byłem w Londynie i pracowałem na budowach 'na czarno' ale teraz jest inna kondycja , mam doświadczenie zawodowe i lata pracy ale gdzie jechać nie znając ludzi ?

Gość gość
Wiesz co poszukaj na forach pytaj wszędzie. Ja poznałam dużo ludzi przez neta. I jeżeli chodzi o uk , to są na stronie jakieś rządowej legalne agencje pracy i sprawdzone. Kiedyś tu temat chodził na kafe. Ale myślę ,że wystarczy popytać na forach ludzi o dobre agnecje. I sprawdzać każdą jakie ma opinie.

Gość gość
Chodziło mi o ludzi , którzy mieszkają za granicą. I jak pogadasz normalnie, to też dużo doradzą. Bez ściemniania. Gdzie, co i jak.

Gość gość
Do tej co znajduje prace przez agencje pośrednictwa - jaja sobie robisz z ludzi? Po pierwsze są to tylko proste prace fizyczne za najniższą stawkę. Po drugie te agencje zabierają sobie dużą cześć wynagrodzenia pracowników. To jest skandal, że w XXI wieku w UE traktuje się ludzi jak narzędzia czy maszyny do wypożyczania :(

Gość gość
Lepeij być bezdomnym żulem masz rację. Jak się nap********z dyktą, świat jest piękny. A poza tym debilu, agencja pracy jak nazwa wskazuje ,,,, happy new year z dyktą ćwoku menelu

Gość gość
przez takich ćwoków co godzą się na harówe za grosze to mamy takie niskie płace

Gość gość
Nie moja wina że matka ćwoka spłodziła imbecyla. Poza tym pośrednik służy do szukania wielu rodzajów prac. Biurowej też. Ale co robol idiota o tym wie. Trzeba się było uczyć patolo , to byś nie tyrał. Choć i tak obstawiam bezrobotnego żula frustrata. Klasy lux , bo masz internet.