Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Haze to wariatka z Krakowa

Polecane posty

Gość gość

i lubi w pupę

Gość gość
to swiatowa kobieta była w Los Angeles i Houston

Gość gość
być może,chociaz pewnie do dzisiaj myśli,że to było w Portugalii

Gość gość
i ma zaburzenia osobowości bo jest wybazgrolona tatuażami a to jest równoznaczne z okaleczaniem się a okaleczanie się świadczy o zaburzeniach osobowości!

Gość gość
brunetka,długie włosy,nieco zarozumiała ale zdecydowanie przeceniająca swoją wartość

Gość gość
z tego co wiem to ona nawet w Polsce nie mieszka. Do tego jest jedną z najmilszych i najbardziej ogarniętych osób na forum.

Nie jestem brunetką i nie mam długich włosów. I nie jestem z Krakowa. I nie byłam w Houston, o ile dobrze pamiętam.

Gość gość
mieszkałaś w krakowie i byłas brunetką,być może że już nie,ale jestes trochę nadęta i dziwi mnie że tu bywasz bo faktycznie ktoś wyżej ma rację,że jesteś taka w miarę ogarnięta

Gość gość
sorry jesteś szatynką,fakt

Mieszkałam w Krakowie, byłam szatynką, teraz jestem ruda. Mieszkałam też w wielu innych miejscach. A siedzę tu, bo to mój jedyny kontakt z polskim, którego mi brakuje.

Zawsze jak czytam haze, to wydaje mi sie ze czytam 18 latka co gra w league of legends mysli ze postradal wszystkie zmysly, oglada kwejka i udziela sie na wykopie :O W skrocie cymbal i idiota

Gość gość
to nisko się cenisz na dzień dzisiejszy skoro tutaj czerpiesz energię do zaspokojenia braków językowych no ale to byt określa świadomość

Gość gość
ogarnięta?! ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaa... :)