Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkobieta

wirtualna zabawa cz.2

Polecane posty

Gość gość
Co ty bredzisz?

Gość gość
Pocałunek delikatny jak śnieżynka spadnie, lecz gorące twe usta * przytulą się do mnie!

Gość gość
Wzajemnie śliczności.

Gość gośćz
Nie mój temat;) szacun votre chemin.ww Gośćkobieta. Po chuj tu włazita? Staro w doma mało boszczu nagotowała wom? Nie miesci wam sie w leba co to je milosc? Taaa Kupe uwalić i nażreć się. To so priorytety wasze. Won mi stąd.

Gość gość
Lalalaj....

a ja sie wezme za siebie wstane te 3 godziny wczesniej i bedziemy sie rznaccccc

Gość gośćkobieta
Ale naprodukowaliście... Może na wstępie kilka słów do wszystkich a jednocześnie do nikogo. To prawda i nie ukrywam że nie jestem tu nowa. Mam niebieski nick ale nie jestem Słodką. Jestem cierpliwa a zbliżenie nie jest celem. Może być efektem ale tak naprawdę nie musi. Nie do końca o to mi chodzi dlatego z góry przepraszam rozczarowanych tym faktem. Gościu z dworskiej piwnicy...oczywiście że pamiętam:) jednak zamieszanie tu spore ostatnio. Pozdrawiam:) A teraz do sedna... Onieśmielasz mnie tym spojrzeniem a oczekujesz takiej odwagi:) Cześć tajemnicy zostaje odkryta wraz z chwilą w której po głębokim wdechu i wydechu ręcznik ostatecznie ląduje wokół bioder... gość _K:)

Gość zapomniałem hasła
Kim byś nie była, jesteś nudna jak flaki z olejem.Pisanie z gościa, przy jednoczesnym przyznaniu ze masz niebieski nick jest szczytem śmieszności;jakby nie można było pisać na tamtym.To samo " Koke z kąd" i inni. Z boku wygląda to nawet nie zabawnie tylko wręcz żenująco.

Gość gośćkobieta
Też mnie "zapominalski" nie zaintrygowałeś.

Gość gość
Jednak to prawda suka nie da pies nie weznie, i jak nie skorzystać z okazji jak kobieta sama się nadstawia? gość k korzystaj z taniej oferty.

Gość gość_K
Oniesmielenie nie wyklucza odwagi. Zreszta mysle, ze masz ja w sobie. Moj wzrok podaza za osuwajacym sie materialem. Moj oddech jeszcze bardziej przyspieszyl. Poluzowany recznik ktorym jestem opasany rozsuwa sie kiedy poprawiam sie na swoim miejscu. Material unosi sie ponizej pasa. Teraz juz tego nie powstrzymam. Patrze Ci znow gleboko w oczy. Prahne zamienic spojrzenie na dotyk... Przepraszam, nie moglem wczesniej.

Gość gośćkobieta
Masz rację. Mam ją w sobie, ale pomimo tego że to kobieta ostatecznie decyduje...to od mężczyzny głównie zależy na jak dużo... Bardzo powoli...nie przerywając spojrzenia opieram dłonie na ławeczce, odchylam ciało dosłownie o kilka centymetrów a jedną nogę wysuwam tak że teraz ocieram się swoją stopą o Twoją...

Gość gość_K
Zsuwam sie nizej na laweczce, przesuwam stope blizej do Ciebie jednoczesnie rozchylajac bardziej nogi, zapraszajac do smielszego posuniecia z Twojej strony... Moj wzrok znow bledzi po Twoim wilgotnym ciele...

Gość gośćkobieta
Tyle myśli...wstaję przytrzymując ręcznik na biodrach. Robię ten krok i siadam okrakiem na Twoich kolanach...ale tak sprytnie że w dalszym ciągu przeklinasz ten ręcznik:)

Gość avecorbe
Witaj gośćkobieta. Miałaś rację, mądrego to i dobrze posłuchać;) Witaj gość K. Udanego wieczoru wam życzę pełnego erotyki i bez przeszkadzania.

Gość gość_K
Obejmuje Cie, wsuwajac dlon za recznik na Twoja pupcie. Druga dlon klade na Twojej talii. Opuszczam wzrok... Ten recznik... Pochylam sie calujac namietnie Twoja szyjke. Twoje piersi stykaja sie z moja klatka...

Gość gość_K
Witaj avec. Nie dziekuje. Tutaj to roznie niestety bywa. Milego wieczoru

Gość gość
avec masz dużą dope?

Gość gość
Czateria nie działa nie weszłam do pokoju erotycznego avec.

Gość gość
Dzień mija spokojnie sobotni wieczór przy lampce wina, literkie zgubiłam poszukam!

Gość gośćkusząca
Ojej od tyłu będziesz posuwać?

Gość gość
tez tak chcesz kuszaca?

Gość gośćkusząca
Taka niespodzianka gościu w sobotni wieczór, nie potrafie się oprzeć? I jeszcze od tyłu ulubiona pozycja.

Gość gość
wiec wypnij swoja kuszaca d**eczke

Gość gość
Lividium czy umiesz ?

Gość gość
avecor ??

Gość gość
Wypnij się i rozchyl nóżki, ja ściągne majteczki i dokładnie pomasuje lubisz klapsy miła?

Gość gość
Czuje że jesteś bardzo mokra delikatnie wsadzam paluszki czuje jak się prężysz, soczki skropiły ci uda. Prosisz żebym ci już wsadził głęboko?