Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o facecie co ma 35 lat zarabia 1500funtów i nie ma prawka?

Polecane posty

Gość gość

Co sadzicie o facecie co ma 35 lat zarabia 1500funtów i nie ma prawka?

Gość gość
Ja mam 24 lata, jeszcze studiuję i nie mam prawka. Nie spieszy mi się, nie lubię jeździć, z samochodem jest problem bo wiążą się duże wydatki i dodatkowe smrodzenie atmosfery. Już jest za dużo samochodów.

Gość gość
ale on ma 10lat wiecej, 24 latek jeszcze bym zniosła, a jak pojechac poza miasto, wakacje, na zakupy bez auta??? taszczyc te torby zartujesz chyba, nie bede codziennie latała

Gość gość
Gratuluje swiatopogladu -- osadzanie ludzi wg wieku i zarobkow.

Gość gość
A samej nie laska zrobic prawko skoro ci tak potrzebne? Glupia suka, szukasz sluzacego i kierowcy a nie partnera. To tez mozesz miec, ale za to zaplac komus pensje. A jak widac jestes typem ktory chcialby i miec ciastko i zjesc ciastko. Wiec uwazasz ze rozlozysz nogi i ktos bedzie twoim darmowym kierowca hahaha.

Gość gość
Dokładnie. Dobrze piszecie.

Gość gość
A samej nie laska zrobic prawko skoro ci tak potrzebne? Glupia suka, szukasz sluzacego i kierowcy a nie partnera. To tez mozesz miec, ale za to zaplac komus pensje. A jak widac jestes typem ktory chcialby i miec ciastko i zjesc ciastko. Wiec uwazasz ze rozlozysz nogi i ktos bedzie twoim darmowym kierowca hahaha.

Gość gość
Hehe kup dowolne tanie auto sportowe, wstaw swoja fote obok auta do neta i kazda na czacie twoja :D jak moj znajomy, brzydal i cham nie z tej ziemi ale piekna laske w ten sposob znalazl a ona podrywa jego znajomych na jego oczach a debil udaje ze tego nie widzi buehehehe tepak obesrany

Gość gość
A co mam sądzić? Nic. Mój szef ma 53 lata i nie ma prawka. Wozi go taxi lub kierowca z pracy. Ja nie mam prawka jeszcze bo jak na razie mieszkałam w większych miastach i nie było potrzebne ale juz teraz robię. A mam juz prawie 30tke.

Gość gość
Nie masz prawka ale jaja facetowi liżesz i pewnie lubisz być zapinana od tylca świnio.

Gość gość
Już już...Wracaj na taśmę, tam prawka też nie trzeba.

Gość gość
Mój mąż ma 32 lata, zarabia 1650 funtów (Glasgow) i nie ma prawka. ja też nie mam. i na razie nie planujemy mieć.

Gość gość
Lubisz świnio być od tylca zapinana i lubisz lizać jajca facetowi. Przyznaj sie zdziro, ze swędzi cie dziura, tylko nie ma komu jej przetrzepać. Eh te polskie świnie. Rochasz je ile wejdzie, spuszczasz im sie na mordy, a one myślą ze sa fajne.

Gość gość
Jaka złość :D się tak nie wpieniaj chłopczyku tylko migiem wracaj na taśmę. Twoje miejsce w 15osobowym pokoju samo się nie opłaci...

Gość gość
Idź lepiej świnio polizac jaja facetowi. Lubisz jak cie zapina od tylca świnio.

Gość gość
Wymyśl coś innego, nas nie obchodzi co liżesz. Inni chociaż robią sobie z ciebie pośmiewisko a ty nie...wszystko na serio :D matka cie chyba na łeb upuściła i teraz są efekty

Gość nieśmiały bywalec forum
jestem podobny do autora, tez mam 35 lat i mieskzam w londynie; prawko mam ale w ogole nie jezdze, zrobilem jak mailem 17 lat i pozniej sie nie douczylem, nie znam sie na autach

Gość gość
Dobrze wiesz ze liżesz jaja facetom świnio. Czemu sie tego wstydzisz. Przecież jesteś z tego dumna, jak cie chłop od tylca zapina świnio.