Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozkochać pana wagę? Jak się do niego zbliżyć?

Polecane posty

Gość gośćiuwek
o prosze bo to ja zaczalem szkalowac

Gość gość
waga the best of all

Gość Gość czarna
Czy każdego źonatego wagę da się zaciągnąć do łóżka na seks? Bo mam takie noworoczne postanowienie i chce poczuć troszkę adrenalinki. Wiem że mu podobam się.

Gość gość
waga the best of all

Gość gość
i znów Wagi piszą sobie laurki :) samochwała w kącie stała... :D

Gość gość
Czarna a Ty nie masz swojego chłopa, że na wagę tak się napaliłaś.

Gość Gość czarna
Mam, ale chce jego całego. Starszy ode mnie, wysoki niebieskie oczy. Zaczepia mnie, pisze, drąży różne tematy. Pytał mojego jaki mam rozmiar piersi i czy uprawiałam seks w samochodzie :D:D:D:D:D Zagryzłabym go . CAŁEGO :p

Gość gość
czarna te teksty to typowa waga takze bez problemu go uwiedziesz, wystarczy ze wyciagniesz po niego reke :O

Gość Gość czarna
Kiedyś robił do mnie dużo podchodów, ale olewałam go. Teraz ja zaczęłam, a on jakby się wycofał :P

Gość gość
do tej co nie lubi wag:-) Powiedz mi, gdzie jest dziś, co prowadzić miało nas Kto uprzedził na czas, że nic trwać nie będzie tak Nic już z tej parady gwiazd nie zostało dzisiaj nam Jak mam walczyć, gdy wiem, że umarło wszystko w nas? :-) :-)

Gość gość
hej czarna co ciebie ciągnie do wag?

Gość Gość czarna
Siła, inteligencja .. Jest slodki. Zdarłabym z niego wszystko. W te horoskopy nie wierzę

Gość gość
Widzę, że temat się mocno wydłużył i wiele opinii na temat panów z tego znaku. Teraz chciałbym skierować pytanie do kobiet które tak mocno krytykują owych panów. Wiadomo, że mają wady które wychodzą z czasem alenie zaprzeczycie faktu iż mają coś w sobie co Was kobiety przyciąga. Przecież gdyby tak nie było to nie były byście z nimi związkach małżeńskich, partnerskich itd. Tak w telegraficznym skrócie: Wymieńcie co Was urzekło, zainteresowało, zainteresowało? Była fascynacja, pożądanie, chęci? Pewnie, że były ba nawet musiały być.:)

Gość gość
czarna sorry za pytanie, ale z ciekawości jaki masz znak? :-) może ryby :-) :-)

Gość Gość czarna
Mój znak zodiaku to Wodnik. Co to ma do rzeczy?

Gość gość
wczoraj też tu była jedna laska z wodnika i mówiła na nie, chociaż podobno wodnik i waga to super love? myślisz że możesz rozpoznać uczucia, emocje tej swojej wagi? podobno są niedostępne, nieosiągalne

Gość gość
wagi: pod koniec swego życia może być pełen dumy i satysfakcji z tego, jak przeżył dany mu czas i wykorzystał wszystkie możliwości

Gość Gość czarna
Ten pan Waga to nasz dobry znajomy. Kiedyś wpadał bo zna się z moim facetem= ale w tym roku już się nie pojawił. Raz jak rozmawialiśmy , to tak popatrzył na mnie że aż poczerwienialam jak nastolatka,a stara baba już jestem :-D:-D Zapisał wszystkie moje zdjęcia z fb do swojej galerii w telefonie( przyznał się) bez przerwy widzę jakieś zaproszenie do gier które posyła. Kiedyś pisaliśmy sobie na fb, ale od pewnego czasu cisza. Wypytuje się o mnie. Jaki lubię seks, czy wolę dominację, jaki rozmiar piersi? Oczywiście dogaduje mojemu ten się wkurza każe mi zablokować tamtego na fb i nie wymawiać jego imienia. Co dzwoni do mojego to prosi by mnie pozdrowił lub dał do telefonu,oczywiście nie daje i mówi"Z dawka was trzeba trzymać":-D

Gość Gość czarna
Z daleka ** Literówka

Gość gość
ale chyba trochę przesadza co go obchodzą twoje cycki :-) jak sama nazwa wskazuje są Twoje :-) nie rozmawiacie na temat typu wieczna miłość? bliżniacze dusze? twoje/jego uczicia? twój/jego ideał? coś więcej niż twój rozmiar? powidział ci coś o SWOICH uczuciach? emocjach ps. to on nie ma swojej baby i innych cycków do ściskania? tylko cudze tak brać :-(

Gość Gość czarna
Pisalam,że ma żonę :-) jest kilka lat starszy ode mnie i wyższy. Najlepsze jest to, że ostatnio jak jestem dostępna na fb to PAN waga się pojawia ... Już kilka razy to zauważyłam. Może to zbieg okoliczności. Nie rozmawiamy o żadnych uczuciach bo mamy rodziny. Wiem że to niebezpieczne.

Gość gość
chodziło mi W OGOLE TEORETCZYNE rozmowy o rzeczach emocjonalnych, a NIE ich np. wyznawanie jeszcze przez internet.. to już kompletna bzdura czyli ten gość po prostu Ciebie śledzi.. ale co on właściwie o tobie wie, co lubisz czego nie, jak się uśmiechasz, albo reagujesz na cos.. i macie coś koło 40stki i takie rzeczy online.. ps. a wierzysz w miłość na całe życie jedną? czy raczej bierzesz chwilę i jesteś przyziemna? moze ten koles chce sie tobą bawić, lub nie ma nic do roboty i mu sie nudzi, jak nie zna co tak naprawde moze w tobie piszczeć wodnik i waga jest fajna, ale to nie chyba max

Gość Gość czarna
Nie napisze mu, że go pragnę .:-D Chociaż czasami lepiej żałować, że się coś zrobiło niż nie zrobiło. Mieszkamy kawałek od siebie, nie rozmawiamy że sobą bo ma żonę, swoje dzieci, boję się wygadalby się mojemu. Wtedy byłoby po mnie.Ale ostatnio miał nockę , napisałam mu SMS odpowiedział i nic mojemu nie powiedział ;-) Dzieli nas dystans bo sie zna z moim facetem, gdyby się nie znali inaczej wyglądalaby nasza rozmowa :-P

Gość gość
no dobra, ale chyba rozmowa w stylu: jaki W OGOLE jest twój TYP ideału, co lubisz w związkach?, jakie emocje są nie do przyjęcia a jakie tak, to nic strasznego? ? bo nie chodzi o tu i dzisiaj, tylko ogólnie, generalnie to samo można powiedzieć każdej osobie, bo to ogólne tematy ps. to wierzysz w miłość na całe życie? czy nie? bliźniacze dusze itd?prytam z ciekawości tylko

Gość nimue_
Do gosc czarna: W niezly kanal sie pakujesz :-)

Gość Gość czarna
Bliźniacze dusze? Chyba za bardzo wierzysz w horoskopy. Mam w domu lwa i 12 lat już razem jesteśmy. Jest porozumienie duszy i cial♡ Ale zakazany owoc smakuje najlepiej. Zaznaczam>Nigdy fizycznie nie zdradziłam. Myślę o taktym. Dzień w DZIEŃ♧

Gość gość
jeżeli nie mówi o konkretnych, tu i teraz swoich przeżyciach, to nie przekracza granicę, nawet się do niej nie zbliża to tak jakby napisać lubię niebieski kolor, ale to nie znaczy że ma niebieskie stringi? :-)

Gość Gość czarna
Nie chodzę w stringach. Wolę koronki.:-P

Gość gość
Gość czarna myślisz że ludzie tak sobie mogą przez internet rozmawiać o swoich potrzebach i to coś może im dać, jak żyją gdzie indziej?

Gość gość
Gość czarna myślisz że ludzie tak sobie mogą przez internet rozmawiać o swoich potrzebach i to coś może im dać, jak żyją gdzie indziej?