Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozkochać pana wagę? Jak się do niego zbliżyć?

Polecane posty

Gość gość
zauwazcie ze wag bronia tylko inne wagi......

Gość gość
waga nigdy sie nie opowie na plus/minus, ale w pozytywnym znaczeniu bo SWIAT jest złozony nic nie jest jasne jak sie wam wydaje.. mają skłonność do tzw. bycia adwokatem diabla, w kazdym widzą coś pozytywnego i co w tym złego? potrzebują innych bo kochają lustrzanie i mistycznie, tylko mało kto to rozumie ;-(

Gość gość
waga lubi WSZYSTKICH oprócz panny, kocha bliźniki i ryby

Gość gość
Moj ex ma byl waga i wszyskie negatywne komentarze do niego pasuja. Niesamowite!

Gość gość
bo go nie rozumiesz, myszka z norki nie zobaczy orła wysoko na niebie? i co sobie o nim pomyśli? ;-)

Gość gość
gość dziś x Co Ty pieprzysz za przeproszeniem :) Typowa waga z wodolejstwem ponad miarę.

Gość gość
To moze teraz cos z innej beczki. waga facet najlepiej sie bedzie rozumial z kobieta......?

Gość gość
.... ktora toleruje dziesiatki innych kobiet i klamstwa z tym zwiazane, lubi nosic spodnie w zwiazku i nie wymaga zbyt wiele bo waga jest stworzona do wyzszych celow. i nie zapominajmy o wymiarze materialnym- kobieta musi dobrze zarabiac na zachcianki wagi

Gość gość
Jest waga i waga. Waga w tzw złych fluidach, bądź nazwijcie, to jak chcecie, faktycznie przeobraża się w egoistę, wychodzą z niej złe cechy. Ale jak to waga(sam nazwa wskazuje),dąży do równowagi, w każdej sferze życia. I ja tutaj piszę o normalnych ludziach, a nie o jakiś ekstremalnych przypadkach, spaczonych przez dzieciństwo, bądź inne bodźce. gość sisi dziś Czytałam Twój wątek. Kobieto! Skoro masz takiego s*******a za męża, to po co z nim jesteś? Całe życie uwaliłaś sobie, na własną odpowiedzialność, trzeba było odejść, a nie trwać w takim czymś, bo tego nawet nie można nazwać związkiem,a co dopiero małżeństwem/rodziną. I nie zwalaj tego na znak zodiaku, no ludzie, każdy z nas ma mózg i potrafi się z nim posługiwać, a na Twojego męża, szkoda słów.

Gość gość
Jimmy Carter John Lennon, Jan Paweł I to były wagi, kochały ludzi i świat, tylko wy tego nie rozumiecie :-(

Gość gość
nie pojmujecie że prawdziwa miłość to związek chociaż częściowo dwóch dusz, a autorka nawet swojej nie rozumie

Gość gość
dziś x Jan Paweł II tak kochał, że aż dziecko machnął z tej miłości :) A Carter jako inicjator klasowego faszyzmu kochał wszystkich miloscia szczerą. Powiem krótko panie wago- przestan chwalić swoj ogonek i spyerdalay!

Gość gość
a Lennon? może się zastrzelił sam ps. mowa była o Janie Pawle I, nie JP II - byk :-) i tak się ocenia :-)

Gość pani baran
Jestem w związku z panem wagą od 14 lat. Mój mąż to najukochańszy człowiek pod słońcem! Jest dobry, szczerzy i opiekuńczy. Codziennie zapewnia mnie o swojej miłości. Chętnie pomaga w domu, robi ze mną zakupy, gotuje (choć słabo mu to wychodzi). Robi wszystko abym była szczęśliwa. Dba o nasz związek, bardzo często kupuje mi kwiaty, chętnie spełnia wszystkie moje zachcianki. Jest wiernym i kochającym mężem. Faktem jest, że lubi koloryzować z czym mocno walczę. Lubi być chwalony co często robię i pewnie dzięki temu mam od niego tyle pomocy w codziennych sprawach. Potrafi być bardzo uwodzicielski, jest wiecznie uśmiechnięty co przyciąga kobiety. Nie kontroluję mnie, nie jest agresywny, jest typem milczka. Ja jestem stanowczym i upartym baranem i myślę, że te znaki do siebie pasują. Dominuję w tym związku a mąż delikatnie się temu poddał. Kiedy trzeba jest męski ale na co dzień to kochany i uśmiechnięty misio! :-) Mam na niego sposób i kocham go jak wariatka!

Gość gość
myślisz że zawładnął twoją duszę? :-) moze jest mu łatwiej z twoją niekwestionowaną energią byka jak widać

Gość gość
Taak,kocha bardzo mistycznie...codziennosc? Jest ponad nia. Jego zachcianki,potrzeby sa najwazniejsze. Wynoszenie smieci, naprawa cieknacego kranu czy wreszcie opieka nad dzieckiem? No co wy...a gdzie Poezja,magia,jednosc ze swiatem i kosmosem? Dobry kompan,przyjaciel ale jako partner kara za grzechy. Smierdzacy len,nieodpowiedzialny obibok. Idealny zwiazek to luzny uklad, z multimilionerka. Nie dla niesmialych,wrazliwych dziewczyn. Jego uwagi w stylu "wiesz,tak w ogole to jednak male te cycki masz" sa na porzadku dziennym...po czym slodki usmiech i dla niego juz jest ok.

Gość gość
ps. byk to eros, a on to agape trochę blisko, ale nic dziwnego ze sie wycofuje z twoją energią:-)

Gość gość
pan waga czytać nie umie- nie byk tylko baran :O co za byk :D

Gość gość
WAGA KOZIOROZEC? OSWIECEJ NA TEN TEMAT

Gość gość
wiesz dlaczego też tak jest, masz szczęście bo byk i waga i ryby to ten sam wzór, trochę z innej strony Będziesz miał jakieś problemy w komunikacji z tych osób. Jednak będziesz dziwnie zaintrygowany charyzmy puzzli i mocno wciągnąć w jego urokiem. Jeśli więź między wami jest relacją miłości, poczujesz nieodpartą atrakcyjności seksualnej wobec jednostki. Jeżeli związek nie jest miłość, ale jest jednym z przyjaźni lub stowarzyszenia przedsiębiorców lub rodzinna, to osoba cię wyciągnąć, nie przez chemii seksualnej, ale przez jakiś wspólny interes w nadprzyrodzone, śmierci, narodzin, reinkarnacji i duchowe Kwestie-lub sytuacje z udziałem pieniędzy, które nie należy do ciebie. Może się zdarzyć, kiedy ta osoba będzie wydawać niepotrzebnie skryty w swoim związku. W jakiś sposób, że osoby te będą miały pragnienie, aby ci pomóc, a ty czujesz chęć, aby im pomóc. Jeden lub oba z was będzie służyć drugiej chętnie, z małym lub bez urazy, i jeden często chronią inne od tych, którzy próbują ją lub mu zaszkodzić. Może się zdarzyć, gdy sprzyja rozszerzone są niechętnie jeszcze nie będzie w tej kwestii wyboru. W ramach tej wibracyjnej wzór, serwis podane będą zawsze spłacane przez fascynacji samego stowarzyszenia. W jakiś sposób, bardzo korzystne będzie pochodzić z jednego do drugiego przez związek, a ten, kto służy zazwyczaj pozostają lojalni.

Gość gość
CZY WY UMIECIE CZYTAĆ? KOBIETA JEST BARANEM, NIE BYKIEM :O

Gość gość
sorry ta od baran, złe tłumaczenie :-) tutaj masz: Nie zawsze, ale często, to będzie albo fizycznie pociąga albo potajemnie podziwiać i szanować-tych z płcią przeciwną urodzona pod znakiem Sun wymienionych tutaj naprzeciwko własnej, ponieważ osoby te posiadają cechy charakteru i osobowości cech brakiem sam. Atrakcją i chęć naśladowania będzie silna. Jednakże, może czuć się nieswojo, zazdrośni, albo mocno konkurencyjne z tymi osobnikami tej samej płci, którzy urodzili się pod tym znakiem Słońca.

Gość pani baran
Jestem w związku z panem wagą od 14 lat. Mój mąż to najukochańszy człowiek pod słońcem! Jest dobry, szczerzy i opiekuńczy. Codziennie zapewnia mnie o swojej miłości. Chętnie pomaga w domu, robi ze mną zakupy, gotuje (choć słabo mu to wychodzi). Robi wszystko abym była szczęśliwa. Dba o nasz związek, bardzo często kupuje mi kwiaty, chętnie spełnia wszystkie moje zachcianki. Jest wiernym i kochającym mężem. Faktem jest, że lubi koloryzować z czym mocno walczę. Lubi być chwalony co często robię i pewnie dzięki temu mam od niego tyle pomocy w codziennych sprawach. Potrafi być bardzo uwodzicielski, jest wiecznie uśmiechnięty co przyciąga kobiety. Nie kontroluję mnie, nie jest agresywny, jest typem milczka. Ja jestem stanowczym i upartym baranem i myślę, że te znaki do siebie pasują. Dominuję w tym związku a mąż delikatnie się temu poddał. Kiedy trzeba jest męski ale na co dzień to kochany i uśmiechnięty misio! :-) Mam na niego sposób i kocham go jak wariatka!

Gość gość
baran trochę gorzej - miłość ludus, koziorożec -waga jak wyzej bliżej wodnika niestety..

Gość gość
WAGA SKORPION?

Gość gość
z wagami jest te nieporozumienie że to osoby o LUSTRZANYCH charakterach jak niepojęte ryby (one są tylko introwertyczne) jeżeli jesteś wodnikiem i widzisz przez wagę swoje także zalety/wady i nic dziwnego że wychodzi raczej lipa tym bardziej że wodnik też jest rozmyty:-) zatem widok lustrzanej wagi jest dla niego przerażający za to temperamentny baran czy jeszcze lepiej byk widzi swoje pozytywne oblicze raczej, to jest właśnie lustro tak samo działają ryby tylko lustro jest wewątrz one przeżywają cudze emocje w środku, dlatego nie są też dobrze rozumiane ps. waga i ryby są też symeteryczne jedne 2 miesiąc od końca roku, ryby od początku, znaki równowagi itd innym nie jest łatwo z nimi

Gość mój znak to wodnik
Mam znajomego Wagę. Jest kolegą mojego męża z pracy. Bez przerwy wypytuje się o mnie. Co u mnie,kiedy będziemy mieli dziecko, zaczepia na fb, posyła zaproszenia do gier. Zwróciłam mu uwagę, żeby nie wypytywał o mnie bo się kłoce z mężem zaczął się smiac, głupio tłumaczyć po czym się obraził i rozłączył. Facet ma 41 lat a zachowuje się jak dziecko

Gość gość
skorpion miłość mania ,czyi blisko, bardziej relacja nauczyciel - uczeń w czymś

Gość gość
znaki wodniste (z wyjątkiem moze ryb), niektóre zagmatwane z problemami nie zrozumieją nigdy wagi czy ryb, może jeszcze bliżnięta

Gość gość
i najciekawsza na świecie jest właśnie relacja wagi i ryb, dwóch luster na raz, coś niesamowitego