Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozkochać pana wagę? Jak się do niego zbliżyć?

Polecane posty

Gość gość
Gość czarna myślisz że ludzie tak sobie mogą przez internet rozmawiać o swoich potrzebach i to coś może im dać, jak żyją gdzie indziej?

Gość gość
Gość czarna myślisz że ludzie tak sobie mogą przez internet rozmawiać o swoich potrzebach i to coś może im dać, jak żyją gdzie indziej?

Gość gość

Gość Gość czarna
Zapchała się 7.

Gość gość
tutaj ten z wczesniej, akurat spotkałem prawdziwą bliźniaczą duszę z krwi i kosci, ale niestety na parę dni :-( a kontakt przez internet prawie niemożliwy :-( i co tu robić ;-(

Gość gość
jak żyć..

Gość Gość czarna
Zalogowałam się na chwilę na fb i kto wszedł ??? No PAN waga. Oczywiście dostałam jakieś zaproszenie do gry. ODP że nie gram.Strzelił Focha i się wylogowal :-D

Gość gość
to na pewno nie jest twoja bliźniacza dusza.. :-)

Gość gość
Jakie silne osobowosci w sensie zodiakow pasuja do wag

Gość Gość czarna
Po co mi druga bliźniacza dusza? Nikogo nie szukam. Sam robi dziwne podchody.

Gość gość
właśnie dziwne? jeżeli jest to płytkie i dotyczy czegoś w rodzaju twoich rozmiarów, to czego ten gość może szukać?

Gość gość
a może jesteś tak seksowna że nie może się tobie oprzeć ?

Gość Gość czarna
Wiem, że ma moje zdjęcie profilowe z fb w swojej galerii w telefonie. Po pokazał to mojemu facetowi. Nie wiem po co? Miałam awanturę w domu, że mam go zablokować bo wali konia pod moje zdjęcie :-D Kiedyś jak pisaliśmy bez przerwy drażyl pewną sprawę, pytał "a kiedy , a co tam". Wyśmiewał się. Dziwne to wszystko ....:) Kiedyś jakby pokazywał zainteresowane którego do pewnego czasu nie dostrzegalam i milczalam ale od tego zdj jakby zapaliła się lampka. Rozum mówi co innego a ciało aż się rwie :-P:-D Nie chce rozbijać jego rodziny ani swojej. Nawet nie Amy kiedy się spotkać bo jak? Jak nie jesteśmy wolni.

Gość gość
ale co ci to da? twoja dusza będzie sie cieszyć że tobą zawładnie na chwilę gość od cycków?

Gość Gość czarna
Znamy się 5 lat. Jakie cycki? Raz zapytał mojego faceta o rozmiar. Po co snuje domysły?

Gość gość
Do Gosc czarna: wybacz,ale naiwna Jestes..."moj" pan waga dziwnym trafem tez sledzil mnie na fb, wypytywal o rozne rzeczy,byl slodki i czarujacy. Wpadniesz jak sliwka w kompot a pod koniec tej historyjki juz tak wesolo Ci nie bedzie. Twoja waga ulotni sie i bedzie miec Cie gdzies ,chocbys caly dzien buszowala po necie Nie zerknie na Ciebie, zostaniesz sama a on wyprze sie calej znajomosci z Toba,obwini Cie za to ze ulegl wlasnym slabosciom. A Ty,skrzywdzona jeszcze bedziesz myslec jak to go zranilas i przepraszac, az napusci na Ciebie swoja przekabacona zonke, zebys sie wreszcie odczepila. Tak bedzie,przekonasz sie :-)

Gość gość
raczej mąz lew natrzaska temu gościowi. Poza tym czarna jak sama pisze też lubi nutkę ekstrawagancji :-)

Gość Gość czarna
Dobrze piszecie ale to sam zaczął pierwszy wypytywać o wszystko. Sam robi podchody. Mój mąż zna się z nim od bardzo dawna. Odkąd zaczął wypytywac mojego to kontakt się ochlodził.:) Mój nie chodzi po imprezach, ostatnio zapraszał nas ale nie pojechalismy. Pan Waga wypił za dużo zadzwonił w środku nocy i powiedział, że gdyby nie jego rodzina byłby że mną :-O

Gość gość
Pisce do ciebie, bo jestes naiwna :o Dowartosciowuje sie toba, a ty sobie robisz nadzieje :D :P

Gość Gość czarna
Jakie nadzieje drogie dziecko? Sam drąży i wypytuje nie oto co trzeba i schowaj ten jęzor bo jest mroźno :-D Raczej jest nielojalnym kolegą :-)

Gość gość
Widac ,ze nie znasz zbyt wielu wag, czarna :-) on lubi kontakt z Toba,lubi pytac i wiedziec bo lubi to uczucie gdy to robi,lubi byc fajny i czarujacy,nie interesujesz go Ty ,tylko ta nutka ekscytacji, tajemnica,male sekreciki. Bedzie Cie necil i krecil a sam zostanie niewzruszony...bedzie Ci mowil jaka wspaniala i wyjatkowa Jestes ale szybko mu sie znudzi i wtedy zobaczysz jaki jest naprawde. Wystarczy,ze pojawi sie ktos kto dostarczy mu wiecej ekscytacji, wtedy juz nie Ty bedziesz sledzona na fb :-)

Gość Gość czarna
Ta sytuacja trwa już 5 lat. Dzieli nas dystans,WILEKI DYSTANS :-)

Gość gość
Ojj i bedzie trwala dopoki wreszcie nie dasz mu doopy. :-)

Gość Gość czarna
Ech... Chyba nie dam.:-)

Gość gość
Chwalisz sie czy zalisz? :-) wiesz, gdybys byla tego taka pewna to tyle nie siedziala na cafe i na tym topiku. :-)

Gość gość
ps. jak wielki to dystans? chodzi o odległość czy emocje? pisałaś mu o dystansie:-) to się pewnie wkurzy.. czyli to on głównie tracie energię życia a do twojego (za przeproszeniem) tylka się nie dostanie zatem w sumie to taka dziwna friendzone bez nawet maceanek :-( takie marzenia?? :-)

Gość Gość czarna
Że co? Co ty nie powiesz Kobieto? Po Nowym Roku wrócę i podzielę się uwagami co dalej, czy coś było. A ty tu czekaj-Moze ktoś cię zauważy. Przeszkadza ci moja obecność? Zmień temat. Dosiego Roku :-P

Gość gość
Waga to najwspanialszy znak :) To Kochani ludzie