Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biuro rachunkowe Anita Podgórska Gdynia

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie doświadczenia z tym biurem rachunkowym? Jesteście zadowoleni z usług?

Gość fafiks
Moim zdaniem dużo lepsze jest biuro EFEKTA Pani Ewy Horak z Redy (http://www.biuro-rachunkowe-reda.pl/). Korzystam z ich usług od początku działalności mojej firmy i nigdy nie miałem żadnych zastrzeżeń.

Gość gość
Biuro Pani Anity, to dobry wybór-teraz to wiem. Pani Anita ma potrzebą wiedzą i predyspozycje do świadczenia usług księgowych jak najbardziej polecam, uczciwa i dokładna!

Gość gość
dla mnie nie ma sobie równych Pani Anita nigdy mnie nie zawiodła, zawsze pomoże, zawsze doradzi, zawsze wesprze dla mnie jest nie tylko księgową, ale świetnym doradcą i prawą ręką w wielu sprawach

Gość gość
fakt, współpraca z tą panią to jasność i profesjonalizm zawsze wiem za jakie usługi płacę można tą panią polecać dalej!

Gość gość
mnie się podoba to, że dojeżdżają do klienta jeśli jest taka potrzeba :) otwarci, z nowoczesnym podejściem, i dobrymi cenami polecam

Gość gość
czy zajmują się prowadzeniem ryczałtu ? w jakiej cenie? chciałabym znać opinie szczególnie osoby, która korzysta z tej usługi (o ile ta usługa tutaj jest)

Gość gość
ceny ustalane sa indywidualnie, ryczał prowadzą powiem tobie, że dawno nie miałam tak dobrego biura rachunkowego przy sobie,polecam

Gość gość
jestem bardzo zadowolona, teraz na początku roku miałam dużo powodów by współpracować z panią Anitą i jej biurem jak zwykle mogłam na nią liczyć zawsze i wszędzie, o każdej porze swoim doświadczeniem i wiedzą oraz orientacją w nowoczesnych metodach prowadzenia księgowości potrafi zaskoczyć nawet bardzo wymagającego klienta ma stały, ale dobry cennik jak na Trójmiasto konkurencyjne ceny

Gość gość
Dokładnie, ja też zawsze mogę liczyć na biuro pani Anity ta pani umie zarządzać swoją działalnościa, jak również oferować pomoc w ramach prowadzenia czyjejś działalności pod kątem księgowości dla mnie jest profesjonalistką. jedną z niewielu, na jakie można trafić w dzisiejszych nowoczesnych czasach konkretna i uprzejma

Gość gość
a słyszeliście teraz o tej promocji jaką oferuje to biuro rachunkowe? 30% rabatu na trzy miesiące dla osób rozpoczynających swoją działalność gospodarczą? widziałam ogłoszenie w sumie duża zniżka i zastanawiam się czy z niej nie skorzystać ;)

Gość gość
tak, słyszalam i skorzystałam ;) koleżanka mi poleciła to biuro, bo sama od lat z niego korzysta i w sumie nigdy nie narzekała na to biuro ja współpracuję z nimi od miesiąca, więc niewiele mogę powiedzieć, ale w każdym razie jak na razie jest ok, szczególnie, że ten rabat jest bardzo fajny i płacę mniej ;) zobaczymy ;)

Gość gość
te 30% rabat mnie bardzo przekonał powiem wam, że te 3 miesiące były dla mnie ciekawym doświadczeniem, i z tego też powodu przedłuzyłam współprace z pomocą Pani Anity wszystko staje się łatwiejsze polecam

Gość gość
a no właśnie coś słyszałam o tym rabacie i on jest na trzy miesiące? przydałby się 50% :P jak oceniacie współpracę z tym biurem? zawsze na czas wszystko ?

Gość właściciel biura
tak,zapraszamy do kontaktu telefonicznego. może pan otrzymać rabat 50% na pierwszą konsultacje.

Gość gość
jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy ;) pani Anita potrafi zadbać o klienta, do tego oferuje częste promocje , zniżki cieszę sie, że zawsze wszystko jest na czas o nic nie muszę się martwić, bo wkońcu trafiłam na wiarygodne i uczciwe biuro rachunkowe oby tak dalej!

Gość gość
moja ulubiona księgowa nigdy wcześniej nie miałam takiego porządku, takiego ładu w papoierach jak teraz jeśli mam jakiś problem z umową czy dokumentami, to pani Anita pomaga mi nawet telefonicznie polecam!!

Gość Brokszanka
W sumie to po rekomendacjach wybrałam jednak MG-Finanse z Gdańska. Tzn. najpierw odbyłam spotkanie, sprawdziłam kim są, doświadczenie, miałam okazję rozmawiać z dwoma klientkami. To dopiero 3 tygodnie współpracy, ale jestem zadowolony - nawet w okresie świątecznym, normalnie odbierali telefon i radzili mi przy dylematach, których na koniec roku miałam mnóstwo.

Gość gość
witam, gdzie dokładnie znajduje się to biuro rachunkowe?

Gość gość
zapraszam Ramułta 32/5 Gdynia. po uprzednim kontakcie telefonicznym 668 19 20 80

Gość gość
szybko otrzymałam pit 11 z firmy, i szybko zawiozłam do pani Anity zajęła się tym od ręki już jestem rozliczona ;)

Gość gość
a ja nie dość, że jestem już rozliczona, to już mam pieniążki na koncie :) błyskawiczna obsługa w tym biurze

Gość gość
jestem zadowolona, pani Anita bardzo dobrze mi doradziła w ramach pewnej współpracy i umowy cieszę, że mam taką księgową

Gość gość
odkąd współpracuję z biurem pani Anity nie mam zaległości w US, w końcu mam problem z głowy i mogę skupić się na rozwoju własnej firmy finansami zajmują się teraz profesjonaliści :)

Gość patrycja777

Bardzo cenię to biuro rachunkowe, za uczciwość, za indywidualne podejście do sprawy, za to, że ceny nie są tak wygórowane jak w innych biurach rachunkowych
Jestem zadowolona.
Nasza współpraca jest bardzo owocna.
Dziękujemy

Gość lidia8

Najlepsza księgowa w mieście.
Zdecydowanie.
Nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona.
A jednak 🙂
Pani Anita wie jak zaskoczyć swojego klienta jakością.

Gość agniesz9

mam uwag!
Wg mnie pani Anita jest osobą odpowiedzialną, kompetentną, pełną doświadczenia i wiedzy.
Widać, że idzie z duchem czasu, wie o nowinkach.
Lubi wyzwania.
POLECAM

Gość paula99

polecam!!!

najlepsza, jeśli chodzi o trójmiasto

długo szukałam odpowiedniego biura rachunkowego, dzięki niej mam najbardziej korzystną formę opodatkowania

moja firma propseruje dobrze, odkąd jest w rękach pani Anity

Gość monia8

Gdyby nie pani Anita, to wpakowałabym się w niezłe kłopoty.

Dzięki niej jednak uniknęłam podpisania umowy, która jak się okazała była niekorzystna dla mojej firmy.

Dziękuję

Jak zwykle okazała się być pani czujna i godna zaufania.

Jestem pozytywnie zaskoczona

Gość amelia8

Gdzie dokładnie znajduje się to biuro ?
jeśli ktoś ma , to proszę o adres