Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strzeliłam focha, a mąż nie rozumie.

Polecane posty

Gość gość

W sobotę był ślub mojego kuzyna. Świadkową była kuzynka, która wyjechała 4 lata temu i nie widziałam jej przez ten czas. Mój mąż cały czas ją obserwował, a oczy świeciły mu się. Wysokiego, czarne szpilki, bo jest niska ma może z 165 wzrostu, włosy rozpuszczone, ale pokręcone, oko dobrze pomalowane, kopertowka LV no i biała krótka sukienka, która była krótka. Figurę ma cholernie piękną, ale ćwiczy. Uważam, że jednak mój mąż nie miał prawa na nią patrzec w ten sposób. Dziewczyny co mam zrobić ? Bo mąż nie rozumie dlaczego się obraziłam. A ja dalej się do niego nie odezwę.

Powiedz mezowi ze nie zyczysz sobie aby ogladal sie za obcymi kobietami- szczegolnie w Twoim towarzystwie. Pogadaj z nim, powiedz mu ze Ci zwyczajnie przykro.

Gość gość
A i jak mu powiedziałam, że oglądał się za nią to powiedział, że ,,Nie było na tej sali faceta, który chociaż raz nie popatrzył się na nią ". Zabolało.

Gość gość
Beszczelny jest przy swojej zonie to co on robi za twoimi plecami ?

Gość gość
Nigdy nie obejrzał się za inną kobietą w moim towarzystwie. A jeśli chodzi o kuzynke to przecież białej sukienki nie ubiera się na ślub tym bardziej jeśli jest się świadkową.

Pogadaj z nim tak na spokojnie, powiedz ze Ci przykro gdy On tak robi. Zapytaj sie Go jak On poczul by sie w takiej sytuacji, gdybys to Ty ogladala sie za kims. Facet ogladajacy sie za obcymi kobietami to zly znak:) moze sama pomysl o zmianie swojego wygladu? Zaskocz swojego meza nowa fryzura, zadbaj o siebie:)

Zamiast sie fochac wez wino, idz do swojego mezczyzny, pogadaj z nim i spedzcie milo reszte wieczoru:) Na dluzsza mete taki foch Ci nic nie da.

Gość gość
Tylko sobie szkodzisz. Jak już ogląda się za innymi to myślisz że pomożesz sobie strzelając focha??? Lepiej weź się za siebie

Gość gość
Jestem zadowolona ze swojego wyglądu. Urodziłam dziecko nie musze wyglądać tak jak ona, a zresztą jestem ciekawa jak ona będzie wyglądać po ślubie,ciąży.

Gość gość
Dlatego ja pilnuję żeby to za mną się oglądali. Wiadomo, że facet lubi mieć się czym pochwalić. Ja mam dobre wykształcenie, jestem niezależna i staram się wyglądać jak opisana przez ciebie laska

Gość gość
Dziewczyno to nic. My pojechaliśmy na chrzciny za granicę gdzie mąż był chrzestnym a chrzestna nie dość że laska jak nie wiem co to jeszcze jakaś mistrzyni w tańcu przy rurze i siedzieli tak sobie a ta zapodaje mu filmiki z tych tańców. Nosz szkurde myślałam że mnie trafi

Gość gość
Nie wiem ile ona waży, ale jej umięśnione nogi mnie nie przekonują. Ciekawa jestem jak wygląda nie zrobiona. Zresztą komu o godzinie 8 po welesu chce się biegać ? I jeszcze deszcz padał.

Gość gość
Nawet jak spojrzal I ma czelnosc ci powiedziec ze inni tez to co inni by ja bzykli kilka razy to on tez ale tylko raz ha ha

Gość gość
20:02 Typowe. Kura domowa. Ja od dawna jestem mężatką, odkąd urodziłam dziecko jeszcze bardziej o siebie dbam i patrząc na opis ja mogłabym być tą kuzynką.

Gość gość
autorko głupia jesteś. kwestia czasu kiedy mąż cię zostawi. nie dlatego ze nie wyglądasz jak ona ale za głupotę. po 1 on tylko patrzył,nie flirtowal i nie podrywal. po 2 nie musisz wyglądać jak ona bo urodziłam dziecko? czyli po porodzie przestaniesz być człowiekiem i kobieta tylko jestes garkotlukiem... A fe

Gość gość
Wy kury domowe tylko narzekacie:)

Gość gość
Ona ma 25 lat, od niedawna partnera i jest jeszcze przed ciążą, ale jej mama do dziś nie wróciła do swojej figury sprzed ciazy.

Gość gość
Ja maialam podobna sytuacje z tym filmikiem tylko to byly fotki moj maz mnie przytulil I powiedzial ze woli patrzec namnie wstal I poszedl do kolegi na kielicha a tamta zdebiala,:)

Gość gość
To już patrzeć może ? Jakby mnie nie było to pewnie by z nią filtrowal.

Gość gość
Nadal mam ochotę drzec się na niego.

Gość gość
20:13 Ale cały problem w tym ze mąż autorki nie woli na nią patrzeć...

Gość gość
i może by wyrochał ją

Gość gość
Ona ma faceta.

Gość gość
No i co tam. Za mną też faceci sie oglądali jak miałam 18-19 lat. Teraz czasem ktoś jeszcze spojrzy ale rzadziej :P i to samo będzie czekać twoją kuzynke autorko. Na mnie mąż nie zwraca najmniejszej uwagi. Spojrzał kiedyś jak pies na kiełbase na kuzynkę młodszą ode mnie o 10 lat na ... pogrzebie członka rodziny. Miałam żal nie tyle do niego co do siebie że sobie wzięłam takiego męża głupka. Mogłam innego wziąć :O Myślałam że jest wartościowym człowiekiem. Wczesniej nie robił mi takich akcji. Dopiero po ślubie. Moge mieć żal tylko do siebie. Dodam jeszcze że mąż nie miałby żadnych szans u mojej kuzynki jeśli chodzi o wygląd.

Gość gość
Jeju jaka ja jestem wściekła.

Gość gość
Ona ma już 25 lat, a w styczniu będzie miała 26 wiec to nie jest 18.

Gość gość
20:17 mało który facet gapi sie na swoją żone z uznaniem przez całe życie. I nie zawsze przyczyną jest brak atrakcyjności żony. Można mieć ładną żone którą kto inny by chętnie puknął a się nią zwyczajnie znudzić bo sie ją ma na co dzień. Nic tak nie zabija zakochania jak upływający czas i rutyna domowa.

Gość gość
Uroda, seksapil to nie tylko wiek. Autorka się zapuściła, ma złe podejście. Moja mama ma 58 lat a ciągle jest komplementowana, ale najczęściej dochodzi to do niej od osób trzecich, bo generalnie ona onieśmiela ludzi, nie pozwala sobie na spoufałość.

Gość gość
Ja jestem z mężem 12 lat, ciągle wodzi za mną wzrokiem pełnym pożądania, kiwa z podziwem patrząc na mój np. tyłek, robił tak nawet 20 h po porodzie, którego był świadkiem ;)

Gość gość
dajcie spokój 58 lat to chyba komplementują ale jako matrone a nie obiekt seksualny jako mowa o kuzynce autorki