Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubaska105

Postanowienie Noworoczne 50 kg mniej

Polecane posty

Gość Grubaska105

Temat śmieszny ale i poważny, przynajmniej dla mnie. Nie na żarty! Mam do schudnięcia 50 kg, niestety... Nigdy nie byłam szczupła. Moja typowa waga w której dobrze wyglądam i czuję się to 65 kg. Teraz mam 105 kg! Po ciążach i wieczornym objadaniu się, zaniedbałam się bardzo, nie potrafiłam utrzymać wagi, jadłam coraz więcej i więcej.... Chcę z tym skończyć, bardzo źle się czuję. Kto ze mną się odchudza?

Gość gość
a ja bym chciala zrzucic.... 5 kg, ale tez jest ciezko.

Gość Grubaska105
Ech, 5 czy 10 kg- zeby tylko tyle miec do zrzucenia. Zazdroszcze Wam, choc wiem ze dla kazdego kto chce schudnac to nieciekawy okres. Jednak wystarczy nie jesc po 18tej, ograniczyc slodycze i potrawy maczne i juz bedzie widac spadek wagi. Zapewniam!! :)

Gość gość
dobrze, wiec pisz, zobaczymy, jak bedzie szło

Gość gość98
Witaj ja ważę 98 i chętnie zacznę razem z tobą tak właściwie to w święta było 98 i już zaczełam się ograniczać razem raźniej więc do roboty ja jestem Ola i mam 30lat, mam nadzieję że będziemy się wspierać i na wzajem sobie pomagać dobrym słowem bo napewno się zrozumiemy bo kto zrozumie jak nam niewygodnie spodnie zapiąc spodnie, jak mamy zadyszkę maszerując no po prostu grubas grubasa zrozumie . może się nam uda choć połowę schudnąć i za rok będziemy laski :)

Gość Grubaska105
A pewnie! Zgadza się, tylko grubaski potrafia zrozumiec co naprawde im dolega :) Oczywiście, będe zapisywala swoje efekty tu na topiku. Mysle, że moze w ten sposob bedzie latwiej poradzic sobie w schudnieciu, taki motywator :) Ze jest jeszcze ktos, ze nie tylko ja mam taki problem itp :) A ile chcesz schudnąc Ola?

Gość Muszę się zmotywować
witam będę tutaj zaglądać , jestem na topiku proste odchudzanie który założyła BigValue i Ciebie także serdecznie tam zapraszam :)

Gość Bubis
Ja też chcę bo nie mogę patrzeć na siebie.

Gość Mela176
Część dziewczyny ja też do Was się przyłączam ,od jutra startuje i nie ma już wymówek nie od poniedziałku ALE OD JUTRA!!! U mnie waga to około 98 kg przy 176cm wzrostu. Mam 28 lat

Gość gość
100kg?? PogChamp :D

Gość amatorkrągłości
Dziewczyny, jesteście piękne i dorodne. Ale schudnąć kilka kilo dla zdrowia nie zaszkodzi. Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Gość Błazenka
Witam. Przyłącze się również. W tej chwili ważę prawie 90 kg przy wzroście 160. Mam 36 lat i trójkę dzieci :-) Boje się ze będzie mi bardzo ciężko zrzucić cokolwiek ponieważ choruje na RZS. Ale myślę ze mi pomożecie chociaż trochę. Będę pisała w miarę możliwości :-)

Gość Mela176
Ja mam niedoczynność tarczycybi też się boję ze będzie ciężko Ale dam radę. Ostatni raz odchudzalam się jakieś 3 lata temu przez ten czas olalam diete i nic dla siebie nie robilam wiec nie dziwię się ze moją waga Tak poszła w górę.

Gość Mela176
No jak tam dziewczyny dzialacie? Ja obudziłam się dziś z wielkim zapalem;) U mnie dzis na śniadanko grahamka z pomidorkiem i jajkiem;) a waga rano 97kg

Gość Błazenka
Witam. Ja wypiłam na razie tylko kawę z mlekiem. I wzięłam się za robienie poświatecznego porządku w lodowce,czyli bigosu :-)

Gość Mela176
Blazenka a czy Ty wiesz ze śniadanko powinno być zjedzone do godziny po wstaniu?;) musisz jeść regularne posiłki to organizm przyzwyczai się do tego ze zawsze o tej samej porze dostaje posiłek i przestanie nam magazynowa tluszczyj ;)

Gość gość
ja p*****le współczóje byc takim grubasem. ale iwem jaki to problem zrzucic kilogramy. mam 175 cm wzrostu i wazyłem 85 kg . za nic nie dałem rady zrzucic 7 kilo przez rok. dopiero zmiana pracy stres i wiecej ruchu w nowej robocie pozwoliło zbic kilogramy.

Gość Błazenka
Mela,wiem,ale ja wstaje codziennie o 4.30 w pracy jestem o 5.30 i do 9 mam taki zajob ze kawę pije zimna o 9.30 dopiero jak mam czas. Jak nie mam to przez cale 8 godz ja pije i jeszcze sie zdarzy ze resztę wyleje ;-) śniadanie na szybko jakiś jogurt o 10 lub sucha bułkę tak jak przed sylwestrem. Praca można powiedziedz siedzaca.

Gość motiva
Ja tez bedę tu zaglądac, jestem z topiku, jak Meszie sie zmotywowac, BigValue, ale zagladam na inne topiki, gdzie sa dziewczyny z wieksza waga, bo szukam mozliwosc***isania, gdyz nie chce byz sama z tym problemem, a wiadomo, ze na jednym topiku osoby nie pisza tak często, a ja szukam motywacji. Jak pisałam na tamtym topiku, w trakcie swiat podjełam konkretne decyzje i zyję zdrowiej. Moja waga to troche ponad 90 kg, wzrost niecałe 170. Odchudzam sie nie po raz pierwszy, ale nie poddaje sie, wiem, jakie wtedy popełnilam błedy i zamierzam wyciagnac wnioski. Najgorszy bład, to powrot do obzarstwa, zapomnienie się, zatracenie sie w jedzeniu. Chce teraz dla odmiany byc zdyscyplinowana, bo nigdy w zyciu nie byłam , takze 2016 czas rozpocząć i to jest rok, w ktorym ten, kto chce schudnąc, schudnie. To jest rok, w ktorym schudnę (a to jest afirmacja, wazny element)

Gość Margolcia_3335
Kochani, Właśnie mam za sobą odchudzanie moim celem było zrzucenie 39 kg do końca roku i udało mi się to uzyskać z nawiązką! Schudłam dokładnie 44 kg w 7 miesięcy bez efektu jojo. Moją receptą która mi pomogła schudnąć to przede wszystkim regularne posiłki z takim samym odstępem czasowym. Dodatkowo aktywność fizyczna m.in. basen i stosowanie preparatu z afrykańskiego mango http://africanmangoopinie.pl jako wsparcie dzięki temu znacznie zmniejszył się mój apetyt a moje odchudzanie było o wiele łatwiejsze :) Ps. Nie radzę wam stosować diet w szczególności jeżeli macie do zrzucenia większa ilość kilogramów ..zbyt dratystyczna dieta z pewnością skończy się efektem jojo..niestety doświadczyłam tego w przyszłości. Pozdrawiam!

Gość Mela176
Hej, gdzie się podziewacie ? U mnie dzis super; ) Śniadanie grahamka z jajkiem i pomidorkiem Na obiad 2 ziemniaczki z 2 cienkimi plastrami podsmażone piersi z kurczaka plus łyżka bigosu Podwieczorek actiwia Kolacja Mix sałat z pomidorkiem,ogórkiem,papryką,feta i sosem francuskim. Jedyny minus to ćwiczeń brak bo chwilowo nie mogę przynieść mojego orbitreka bo mam choinke ubrana i nie mam bo gdzie postawic; ( Ale po trzech krolach od razu rozbieram choinke i wnoszę mój orbitrek i ćwiczę; )

dołączam się :) Mela176- zawsze mogłaś poćwiczyć bez orbitreka ;) Ale rozumiem, każda wymówka dobra. Mam 26 lat i chcę schudnąć 10kg najmniej, 17 max. Będę tu zaglądać :)

Gość Błazenka
U mnie porażka zaraz na starcie :-( o ile do 17 super tak później córka chciała frytki no i zjadłam trochę i kawałek sernika :-( Co do ćwiczeń,to ja mam orbitreka,ale nie mogę na nim ćwiczyć ze względu na silny bol stawów w trakcie i po ćwiczeniach. Rozglądam się za rowerkiem stacjonarnym w przyziemnej cenie.

Gość motiva
Błazenka, mysle, ze będziemy podjadac, czy jesc tuczące jedzenie zawsze, kiedy nie bedziemy miały przygotowanego swojego. Przerabiałam to i taqkie odchudzanie nie ma sensu. W pracy nie miałam co jesc, ale miałam postanowienie, do domu weszłam glodna, a tam zapach drozdzowca, ktore upiekła mama. Byłam głodna, byłam wsciekla, pomysłalam, ale dieta i zaraz połowy ciasta nie było i diete diabli wzieli. Najpierw trzeba wiedziec, co będziesz jesc, potem to przygotowac, albo chociaz odłozyc produkty, jesli przygotowanie posiłku nie jest czasochłonne i sie tego trzymac, a domownicy niech sobie jedzą inne rzeczy. W koncu to Ty masz problem, a nie oni, przynajmniej na razie. Jesli nie bedziesz miała takiego przygotowania, za kazdym razem polegniesz. Zeby cwiczyc nie jest potrzebny sprzet.

Gość Fredka32
Ja też się dołączam, mam 32, 160cm wzrostu i ważę 68. Muszę schudnąć przynajmniej do 60. Niby nie dużo ale. Skaczę na skakance i nie mam jako takiej diety jedynie mż. Zaczęłam od wczoraj.

Gość Grubaska105
Witam się z Wami Noworocznie :) Przepraszam, że dopiero teraz ale niestety miałam długie wolne od pracy a przed laptopem zasiadam tylko w pracy od pon do piątku więc już jestem! :) Strasznie się cieszę, że jest nas więcej. To bardziej motywuje do działania a nie samego tylko gadania :) Prawda jest taka- i chyba każdy odchudzający się już nie raz wie, że nieregularne posiłki, jedzenie i picie w biegu, jest najgorszym przeciwnikiem odchudzania. Ja też niestety mam pracę siedzącą, właściwie to tylko kawkuje i podjadam różne ciasteczka itp. Ale ZACZYNAM i nie ma że boli! Ten rok ma być dla mnie mega wyzwaniem! Jak teraz nie schudnę to już nigdy! Więc chcę! Chcę !!! :) Najgorsze jest to, że po Świętach i Sylwestrze zostało sporo dobrych rzeczy :) Bigos, ryba po grecku, kotleciki, flaczki, pyszna sałatka z ananasem i kurczakiem...Ech, wszystko to co uwielbiam :)

Gość gość
Halo, co z Wami?