Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 oleczka02

Odchudzamy si臋 w 2016 r.

Polecane posty

witam. moja dziewczyna stosowala GREEN POWER SLIM ktory kupila na allegro. dostalismy plan treningowy dla par i dwa pasy odchudzajace. na poczatku tylko ona to stosowala bo ja nie bylem do tgo zbyt przekonbanby. jednak kiedy zrzucila 6kg w pierwszym miesiacu sam zaczalem to brac! czekam na efekty !

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 niffi34
Hejka wczoraj 45 膰wicze艅 na macie, z ci臋偶arkami itp. Mia艂a by膰 trampolinina, ale mi si臋 nie chcia艂o jej taszczyc. Dzisiaj czuje brzuch i plecy. To dobrze bo to znaczy ze po膰wiczy艂am porz膮dnie. A jak tam reszta? Co u was?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niffi34
mia艂o by膰: 45 minut 膰wicze艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AguTka89
CZe艣膰. Ci臋呕ko mi dZiewczyny wr贸ci膰 do diety musz臋 sie wziasc w gar艣膰 i od jutra wystartowa膰 bo te moje 2kg p贸jd膮 na marne. Te s艂odko艣ci mnie kusz膮 dzi艣 jem toffi Marcela kt贸re dosta艂 na 艣wi臋ta. Musz臋 to pokonczyc i b臋dzie spok贸j. Dzi艣 na obiad piek臋 kr贸lika wyj臋艂am po艂贸wk臋 bo mia艂am zamrozona bo ma艂emu chce zup臋 zrobi膰 A reszt臋 upiek臋. Og贸lnie kr贸lik zdrowy w diecie te偶 mo偶e si臋 znale藕膰. Pogoda te偶 dziwn膮 wczoran s艂o艅ce dzi艣 ponuro i tak mi si臋 nic nie chce.. nie mam natchnienia na nic. Marcel wariuje musz臋 ci膮gle z nim siedZie膰. Na 艣wi臋ta jad艂 wszystko co mu kto艣 da艂 i w nocy z niedzieli a poniedzia艂ek my艣la艂am ze mnie trafi bo tak si臋 budzi艂 spa膰 nie chcia艂 brzuxh go bola艂. A teraz wiecie co robi na poszewke wynalaz艂 nitk臋 jak膮艣 i si臋 ni膮 bawi. Drobne rzecZy a tak go ciesz膮. Ok ko艅cz臋 dziewczyny. Nie mam nastroju na nic niewirm jaka艣 chandra mnie dopad艂a. A co u was?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaryba
Agutka-u mnie podobnie z nastrojem jak u ciebie :) czyli do bani....nastr贸j mam kiepski bo podobnie jak wy troch臋(to nawet ma艂o powiedziane) poszala艂am w 艣wi臋ta z jedzeniem...jak偶e by mog艂o by膰 inaczej...szkoda po prostu gada膰, a teraz wyrzuty mam i oczywi艣cie ci臋偶ko po takiej rozpu艣cie zn贸w si臋 zmobilizowa膰 do czego艣.... ale ogarniam si臋 :) ci臋偶ko idzie....dzisiaj dietkuj臋, mo偶e p贸jd臋 wieczorem pobiega膰, totalnie si臋 rozleniwi艂am....ale trzeba si臋 spi膮膰 i ju偶 nie odpuszcza膰, do moich wakacji zosta艂y 4 miesi膮ce, obieca艂am sobie,偶e jak nie schudn臋 20 kilo to si臋 wkurz臋 na siebie, mia艂am tyle czasu....i tak to wci膮偶 przek艂adam, odk艂adam, jem, masakra jednym s艂owem! mia艂am od jutra si臋 spi膮膰, bo jutro 1 dzie艅 nowego miesi膮ca, ale jednak ju偶 dzisiaj zbieram si臋, wstawi艂am sobie na fejsa zdj臋cia mobilizuj膮ce mnie do odchudzania, czyli fotki swoje w bikini kiedy by艂am szczup艂a, powiem wam,偶e 偶al patrze膰 :) dlatego nie ma co zaczyna膰 od jutra, trzeba dzisiaj ... i ju偶 piernicz臋 艣wi臋ta, imprezy, urodziny, itp....albo dietuj臋 ostro i na 100% albo nic z tego nie b臋dzie...tak samo z diet膮, takie folgowanie ,偶e dzisiaj zjem to jutro tamto, u mnie nie dzia艂a, musz臋 konkretnie trzyma膰 si臋 planu...i zobacz臋 co z tego wyjdzie...tylko 偶eby wytrwa膰, bo z t膮 motywacj膮 u mnie jest naprawd臋 ci臋偶ko wagi wam nawet nie pisz臋, tragedia!!! spr贸buj臋 10 dni uderzeni贸wki (ale tym razem ju偶 trzymam si臋 regu艂 Dukana i nic nie zamierzam je艣膰 spoza listy produkt贸w, bo jak jem to potem od diety odchodz臋) na 10 dni totalnie mam zamiar odstawi膰 cukier, zero serk贸w, jogurt贸w s艂odzonych...po 10 dniach zobacz臋 ile mi to da艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaryba
a i m贸j plan jest taki, 5 kilo na miesi膮c musz臋 chudn膮膰!!! cho膰bym mia艂a z siebie da膰 wszystko to to zrobi臋!!! 5 kilo w miesi膮c to m贸j aktualny plan...jeszcze nie bardzo wiem jak to zrobi臋 :), ale mniejszych spadk贸w nie przewiduj臋 ;)albo franca waga mi ruszy znacz膮co albo ... mi艂ego dnia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaryba
pobiegane :) to do jutra ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fredka32
Dzisiaj m贸j ostatni dzie艅 wolnego, wiec zamierzam po膰wiczy膰 z Mel b i troch臋 skakanka. Wczoraj by艂am w trasie i jak wr贸ci艂am to juz nic mi si臋 nie chcia艂o. A wieczorem zlocik z kole偶ankami po Po艣cie bo jedna nie pi艂a alkoholu w og贸le. Ale by艂o grzecznie. JARYBA o tej porze biega艂a艣? W艂a艣nie starsza c贸ra m艂odsz膮 nabra艂a 偶e zaspa艂y do przedszkola i chyba jej nie wyszlo bo si臋 rozp艂aka艂a. Namawiaj膮 si臋 na mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaryba
fredka-biegam wieczorkiem raczej, tak oko艂o 19-21, r贸偶nie, zale偶y kiedy nareszcie wyrw臋 si臋 z domu ;) a u mnie dzisiaj ca艂y dzie艅 prze艂a偶ony, tyle mia艂am za艂atwie艅, a to bilety odebra膰 na wyst臋p baletowy c贸rki, a to kupi膰 lekarstwo dla chorych rybek, a to zakupy w sklepie- w艂a艣nie piek臋 ciasto(w bezglutenowej wersji)dla mojej chorej przyjaci贸艂ki, dzisiaj id臋 wieczorkiem do niej w odwiedziny, na pogaduchy :)....mam nadziej臋,偶e sprawi臋 jej rado艣膰 tym ciastem-a b臋dzie to le艣ny mech a noc膮 mo偶e jeszcze uda mi si臋 pobiega膰, kto to wie :) diet臋 trzymam, drugi dzie艅 dzisiaj, zapar艂am si臋 i ostro naprawd臋 wzi臋艂am za siebie, zdj臋cie motywacyjne na FB dzia艂a cuda :) a ile lajk贸w zebra艂am :) s艂uchajcie nie ma lepszej motywacji ni偶 wrzuci膰 sobie najlepsze swoje foto w bikini i je codziennie ogl膮da膰 :)i jak si臋 spogl膮da w lustro potem to od razu cz艂owiek wie,偶e nie ma innej drogi tylko zrzuci膰 te kilosy :)no i nie ma innej opcji trzeba chudn膮膰...bo do moich wakacji zosta艂o mi dok艂adnie 4 miesi膮ce! i musz臋 by膰 szczup艂a, nie ma bata!nie wejd臋 na pla偶臋 z grubym ty艂kiem :) tego si臋 trzymam .... na chwil臋 obecn膮 zgubi艂am 1.600 , ale i tak nie mam nawet wagi sprzed 艣wi膮t wi臋c dobrze nie jest, nie jest nawet 艣rednio ...jest do bani!!! :) ale nie poddaj臋 si臋....drugi dzie艅 mija, trzymam si臋, i nie uginam tym razem ju偶 NIE! to na razie...piszcie co u was....ja dzisiaj nie 膰wicz臋 bo jestem klapni臋ta ju偶 samym tym chodzeniem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaryba
a do zrzucenia mam tylko 25 kilo, c贸偶 to dla mnie .... ;) luz ... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaryba
zapisa艂am m艂odsz膮 c贸rk臋 na poniedzia艂ek na pierwsze zaj臋cia z jazdy konnej(uwielbia konie i marzy o nich od dawna), ciekawa jestem jak to b臋dzie, czy jej si臋 spodoba :) i powiem wam sama mam ochot臋 zaszale膰 i na konia wsi膮艣膰...mo偶e sama si臋 zapisz臋, wykupi臋 jaki艣 karnet...w ko艅cu kobietom po 40-tce te偶 co艣 od 偶ycia si臋 nale偶y ;) a nie tylko dzieci, dom, rodzina itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paula234
Ja te偶 ! Ja te偶 ! Chcia艂abym troch臋 zrzucic z brzuszka i nie tylko... Ale diety jako艣 nie bardzo mnie kr臋c膮 :P M贸j cel to oko艂o 8 kg. Czyta艂am co艣 o odchudzaj膮cych w艂a艣ciwo艣ciach zielonej kawy, kupi艂am i nie polecam. Smakuje jak siano z wod膮 i tak te偶 pachnie. Ale ale znalaz艂am zamiennik iqgreen te偶 zawieraj膮 ekstrakt z zielonej kawy, ale nie trzeba czuc tego smaku. Niedawno zacz臋艂am dam Wam znac jak mi idzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nowa stara
hejka laski ja tak jak przewidywa艂am- 艣wi臋ta rozwal膮 wszystko i tak te偶 si臋 sta艂o. Ale RYBA ma zapa艂 i ja z niego mam zamiar skorzysta膰! Kurde nie mam ochoty zaprzepa艣ci膰 tego prawie 5kg (niewiele ale jednak) w kilka dni.... a troche jeszcze zosta艂o. Niech si臋 wreszscie wypogodzi na dobre bo przy takiej jak dzi艣 pogodzie to nawet na spacer nie da si臋 wyj艣膰. RYBA nigdy nie wygl膮da艂am jak milion dolc贸w (je艣li chodzi o figur臋) wi臋c mnie nawet fb nie pomo偶e ale wystarczy 偶e mam spodnie motywuj膮ce ;) Poza tym nie chce do pracy wraca膰 zapasiona cho膰 wiem 偶e w b臋d膮c w pracy dietkowanie sz艂o by mi o niebo lepiej. Trzeba si臋 wzi膮膰 i tyle. Bata potrzebuje jak boga kocham :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niffi34
Hejka, wstyd si臋 przyzna膰 ale zacz臋艂am nowy miesi膮c od pora偶ki. Mia艂y by膰 wczoraj trampolininy w klubie ale dla mnie zabrak艂o trampoliny :( Do tego w pracy kole偶anka mia艂a urodziny wi臋c ciasto te偶 zaliczone. Chyba prima aprilis taki ;-) Obym dzisiaj mia艂a si臋 czym pochwali膰.... Jaryba tak trzymaj, nie ma si臋 co poddawa膰. Nowa a nie taka Stara 5kg przy twojej wadze to super wynik, pilnuj kochana teraz 偶eby tego nie zaprzepascic bo by by艂o szkoda. Wiosna idzie to i spacer贸w b臋dzie wi臋cej. Kiedy planujesz powr贸t do pracy? Agutka mnie ostatnio te偶 jaka艣 depresja dopad艂a ale na szcz臋艣cie ju偶 mi przesz艂o. Najwa偶niejsze to si臋 nie poddawa膰. Walczymy dalej dziewczyny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niffi34
Fredka uda艂o Ci si臋 wczoraj po膰wiczy膰? Ewuska zdj臋cie siostry polubione :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nowa stara
hejka NIFFI ale pech z tymi trampolinami! Jak ju偶 wyruszy艂a艣 do klubu to trzeba by艂o wskoczy膰 np. na bie偶nie czy orbitreka :) U mnie pi臋kna pogoda, biore si臋 za siebie! W艂膮czam ruch bo s艂o艅ce mnie motywuje, bo potem b臋de sobie w brode plu膰 偶e przepierniczy艂am czas kt贸ry teraz mam. Wracam do pracy na jesie艅, ale nie chce na ostatni膮 chwil臋 zostawia膰 wracania do formy. EWU艢KA te偶 zalajkowa艂am, siostra wygra艂a? Patrzy艂am i ma najwi臋cej lajk贸w chyba? Kiedy wyniki? RYBA jak tam u Ciebie? i jak u reszty! Weekendu nie marnujemy laski!

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny mog臋 sie do Was przy艂膮czy膰? Potrzebuje wsparcia, pr贸bowa艂am pisac na innych topikach ale sa bardzo ma艂o aktywne... Moze wklej臋 co naskrobalam tam

Udost臋pnij ten post

Hello usmiech.gif Bardzo chcia艂abym zmieni膰 swoje 偶ycie i sie do Was przy艂膮czy膰. Przeczyta艂am topik od pocz膮tku i jeste艣cie super dziewczyny usmiech.gif podziwiam za wytrwa艂o艣膰! Ja czuje sie w swoim ciele juz bardzo zle, czas sie odt艂u艣ci膰 na latousmiech.gif troche p贸藕no ale lepiej ni偶 wcale!! Przy wzro艣cie 1.77 waz臋 z dzisiaj rano 81.5 :/ oj niedobrze :/ Zacz臋艂am diet臋 od oczyszczania kasza jaglana, tak dwa dni.

Udost臋pnij ten post

Moze opowiem troszk臋 moja historie. Ot贸偶 by艂am kiedy艣 oty艂a. Jakie艣 3 lata temu uda艂o mi sie schudn膮膰 z 98kg na 75 w przeci膮gu 6 miesi臋cy. Od tamtej pory moja waga ciagle skacze, pomi臋dzy 75 a 80. Teraz mam znowu sytuacje kryzysowa smutas.gif jestem za艂amana bo id臋 w z艂ym kuerunku. Nieszcz臋艣liwa w pracy, do tego w 2016 roku moja rodzine dotkn臋艂y choroby, w tym ta najgorsza. Niestety jedzenie jest dla mnie uspakajaj膮ce, koi mnie i zmniejsza stres. Dziewczyny schudni臋cie to jedno a utrzymanie to zupe艂nie inna sprawa. Nie艂atwa. Mo偶liwa, ale trzeba mie膰 niezle pouk艂adane w g艂owie. Od tego chce zacz膮膰. Na poczatek ma艂y detoks, potem kontrola. Moj cel to 65kg czyli 16 kg w 4 miesi膮ce, wiem ze sie uda!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niffi34
Nowa Stara tam gdzie chodz臋 na 膰wiczenia to nie fitness klub tylko taka sala z zaj臋ciami, nie ma si艂owni i innych sprz臋t贸w tylko zaj臋cia grupowe. Bardzo si臋 nie przej臋艂am brakiem miejsca bo za to mia艂am zas艂u偶ony odpoczynek :) Franka_Betty witaj w gronie. Pochwal si臋 ile masz lat i czy tylko dieta czy te偶 膰wiczenia w planie. U mnie wi臋cej 膰wicze艅 ni偶 diety, a powinno by膰 i jedno i drugie.... Dzisiaj zaliczy艂am marszobieg 60min + zabawa na rolkach z dzieckiem, ale tego za bardzo jako trening nie mo偶na potraktowa膰. W ka偶dym razie dzie艅 zaliczam do udanych :-) Do tego super pogoda i zaczerpn臋艂am du偶o energii ze s艂oneczka. Oby jutro pogoda te偶 dopisa艂a :-)

Udost臋pnij ten post

Hej Niffi ;) dzieki za przyj臋cie :) U mnie na razie tylko dietka, zacz臋艂am od oczyszczania a potem liczenie kalorii. Czuje sie oci臋偶a艂a, moje jelita sa po prostu za艣miecone po okresie zimowego podjadania. Z 膰wiczen narazie nie, jedynie takie na wzmocnienie kr臋gos艂upa bo mam z nim problemy. Dzisiaj dzie艅 numer dwa oczyszczaj膮cy, a jutro mamy go艣ci wiec nie b臋d臋 艣wirowa膰, zjem ma艂o i zdrowo. Od poniedzia艂ku w planie dalsze oczyszczanie, ale nie wiem ile wytrzymam. Widz臋 ze 艂adnie 膰wiczysz, na pewno rze藕bisz cia艂ko :)

Udost臋pnij ten post

Drugi dzie艅 diety zaliczony :) Jutro musz臋 uwa偶a膰, bo b臋dzie mn贸stwo pyszno艣ci, trzymajcie za mnie kciuki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fredka32
Witam si臋 i ja. Witaj Frankabetty. Ostatnio nas coraz mniej to dolaczaj do nas. Ja dzi艣 te偶 troch臋 dietkowo ale zero 膰wicze艅. Niffi fajnie 偶e je藕dzisz na rolkach chyba bym si臋 ba艂a. Postaram si臋 jutro Mel b po膰wiczy膰.

Udost臋pnij ten post

Dzie艅 dobry, Zwa偶y艂am sie i jest 78.5. Dzisiaj w planie normalne jedzenie, oby malutko wysz艂o. 膯wiczy膰 jeszcze nie b臋d臋 dzi艣 bo kr臋gos艂up nadal boli Mi艂ego dnia wszystkim!!!

Udost臋pnij ten post

Dzie艅 dobry! Chyba pisze sama ze sob膮 :D No nic, wa偶ne ze diet臋 trzymam, wiadomo ze pierwsze dni najtrudniejsze :) Dzisiaj waga pokaza艂a 78.5, wiem ze to wynik praktycznie G艂od贸wki i g艂ownie woda, ale i tak cieszy oko ;) Jak na razie planowo, lekkie 艣niadanie. Na obiad b臋dzie pier艣, ziemniaki i broku艂. Z 膰wicze艅 dalej nici bo kr臋gos艂up boli, ale chociaz jutro wr贸c臋 do pracy po chorobowym, zawsze to spacer rano i wieczorem :)

Udost臋pnij ten post

Hej hej Fredka :) mam nadzieje ze mimo wszystko nie przestaniecie pisac...bardzo mi potrzeba grupy wsparcia. Wszyscy tak chwala Mel b moze i ja spr贸buje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niffi34
Hejka, ja si臋 wybieram znowu na rolki z c贸rk膮 ale dopiero si臋 uczymy wi臋c sza艂u nie ma. Wieczorem albo trampolinina albo jakie艣 inne 膰wiczenia w domu. Dam zna膰 jak mi posz艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nowa stara
hejka FRANKA BETTY w weekend zawsze ciszej u nas witaj, trzymam za Ciebie kciuki jak za ka偶da z nas i za siebie. Jak wygl膮da to oczyszczanie na jaglance- napisz cos wi臋cej, mam ochote na takie po swi臋tach... Pi臋kna dzis pogoda, szkoda 偶e moje c贸ry traktuj膮 w贸zek jak przenosne 艂贸偶eczko i jak po艣pi膮 chwil臋 to potem je parzy... A ja mog艂abym tak godzinami 艂azi膰- tzn szybki marsz... ale dla nich to nuuuuuda....

Udost臋pnij ten post