Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleczka02

Odchudzamy się w 2016 r.

Polecane posty

Gość jaryba
blanka-można dukana robić całe życie, tylko czy ktoś tyle wytrzymai czy to ma sens? :) ja nie robię go drastycznie, tzn np na uderzeniówce np jem smażoną rybę czasem(a nie tylko z grilla, albo zjadam orzechy, albo dzisiaj zrobiłam sobie owsiankę z komosy ryżowej plus dodałam 4 plasterki banana, kupiłam tez błonnik do picia, zamierzam stosowac miód do słodzenia i cukier trzcinowy -bo zawsze tak robiłam anie żadne słodziki jak ona zaleca, stosowałam tez zawsze trochę mąki, a teraz dopuszczam wiele innych produktów, byle w umiarze i z czasem, zobaczę też jak waga mi będzie spadać, na razie w sumie to za dużo leci )...już kiedyś dukałam i wiem, których błędów nie robić, nie szłabym w zaparte w dukana, bo moim zdaniem nie jest to ani dobra ani zdrowa dieta, ale żeby zgubić kilogramy(tak ponad 12 -15 kilo, bo mniej kompletnie odradzam!rozreguluje się tylko metabolizm!!!)to warto...

Gość jaryba
a u mnie wycieczkowo-spacerowo dzisiaj było.....może na biegi jeszcze wyjdę wieczorkiem...zobaczę

Witam:) A może ktoś z Was ma ochotę powalczyć ze Swoją sylwetką pod okiem fachowców? Ja i moja przyjaciółka jesteśmy trenerkami z Jeleniej Góry i organizujemy Wczasy Fit nad morzem na wyspie Wolin. To będzie 10 dni warsztatów treningowo-żywieniowych. Żywienie dobieramy indywidualnie do każdej z uczestniczek: ) Treningi i zdrowy tryb życia to nasze całe życie i postanowiłyśmy nauczyć ludzi, którzy sami nie wiedzą od czego zacząć, jak zmienić Swoje ciało! Jak by ktoś miał ochotę na taki aktywny urlop to proszę o kontakt pod nr telefonu 730 990 445.

Gość niffi34
Dzisiaj zero ćwiczeń ale za to sobie pojadłam ;(

Gość SHANI28
Hej dziewczyny, chciałabym się przyłączyć do was. 2 lata temu schudłam w niecały rok ok 30kg. 4kilo wróciły- chcę wrócić do zdrowego odżywiania. Potrzebuję waszego wsparcia. Schudłam tańcząc zumbę 1h 5-6 razy w tygodniu i jedząc zdrowo ok 1200- 1400 kcal. Planuję ćwiczenia i 1300 kcal dziennie- pełnowartościową zróżnicowaną dietę. Pozdrawiam Was serdecznie :)

Gość niffi34
Hejka, u mnie na szczescie bez zmian :-) Wiek 34 Wzrost 170 Waga startowa 73,8 Waga z zeszłego tygodnia 73,5 Waga obecna 73,5 Biorąc pod uwagę moje odżywianie w ostatnim czasie to to super wynik. Jak u was?

Gość niffi34
Shani witaj w gronie, napisz swoją wagę i wzrost i coś więcej o sobie. Super wynik osiągnęłaś te 30kg, szacun. Jaryba daj znać jaką decyzję podjęłaś w sprawie pracy. Jestem ciekawa. Super waga ci leci, tak trzymać. Blanka, Fredka, Wiollcia czy ważenie dzisiaj zaliczone? Jakie wyniki?

Gość niffi34
Mb ty masz dzień ważenia chyba w piątek, też się pochwal żebym miała co czytać. Zawsze to dodatkowa motywacja.

Gość Blanka111
Cześć :) U mnie tak sprawa wygląda : Wiek 30 Wzrost 167 Waga startowa 70.5 Waga z tamtego tyg. 65.2 Waga dziś 64.0 Jest dobrze :) trochę więcej sie ruszalam i ponad kilo mniej jest .

Gość niffi34
Blanka super, idziesz jak burza!!! BRAWO!!!!

Gość Blanka111
Eno eno a reszta dziewczyn gdzie ? To tylko ja i niffi dziś stanęliśmy na wadze ?

Gość jaryba
jestem, jestem pracy nie przyjęłam, nawet rano do mnie jeszcze dzwonili....za mało płatna i za dużo mam obowiązków w domu przy dzieciach by na razie iść ... wiek: 40 wzrost: 164 waga wyjściowa: 85.900 (dokładnie 6 dni temu) waga obecna: 82.100 waga docelowa: 58.000 spadek : 3.800 w 6 dni, jestem z siebie zadowolona, byle tak dalej :) dzisiaj co prawda 100 gram w górę, ale nie poddaję się, lecę dalej, mało się ruszam ostatnio, czasu nie miałam, trzymam się tylko diety (chociaż tez tak nie drastycznie, wczoraj troszkę zjadłam rzeczy spoza na noc i stąd pewnie ten skok na wadze), dzisiaj już się bardziej kontroluję :) miłego dnia i owocnych wyników za tydzień

Gość jaryba
źle wam napisałam spadłam 3.800 w 5 dni bo przecież dietę zaczęłam 4 maja, a dzisiaj robię 6 dzień, tak więc spadek taki po 5 dniach! :) no.... dobrze jest :)

Gość gość
Ja wage mam od ilku dni ta sama 64.4 bo dzis sprawdzilam.To jestwaga zktora przy 174cm ja sie czuje juz ok ale wiadomo...lepiej sie czuje wazac 58.Mysle,ze musze troche podkrecic srube-chyba zaczne wiecej cwiczyc-choc i tak ostatnio aktywnosc u mnie spora o dziwo:).Raz w tygodniu jem dowolny posilek-i ten z tego tygodnia wykorzystalam juz dzis-maz mial wolny dzien ,pogoda piekna wiec obiad na ogrodzie byl udany.Te posilki pozwalaja mi na psychiczna odskocznie od diety i mam wieksza motywacje do dalszego dzialania ale mimo wszystko mysle,ze teraz zaczne je robic co 10 dni,nie raz na 7 bo chcialabym do konca lipca zejsc do tych 58kg.

Gość jaryba
gość-niestety i ja widzę po sobie,że jak trzymam się diety to waga leci bosko jak tylko odskakuje i coś podjem nie z tzw "bajki" to już tak różowo nie jest :) UROKI ODCHUDZANIA :) dzisiaj też zmobilizowałam się i poćwiczyłam w sumie 30 min z Mel B co do ćwiczeń....ja jak ćwiczyłam bardzo dużo, wcale mi waga tak super nie spadała...teraz ruszam się umiarkowanie, raczej powiedziałabym marnie ale za to pilnuję tego co jem i waga leci na łeb na szyję, jednak podstawą chudnięcia według mnie jest jedzenie, a ćwiczenia fajne są tylko po to by sylwetka fajna była, ciało nie zrobiło się obwisłe i by dobrze po prostu się czuć, dla zdrowia, samopoczucia etc ...nie wiem ile by trzeba było ćwiczyć dziennie by chudnąć i w miarę wszystko jeść, i by te spadki na wadze naprawdę były widoczne...chyba tak jak z Chodakowską dziewczyny się odchudzają , ćwiczą nieraz 3 razy dziennie, tylko kto na to ma tyle czasu? bo ja na pewno nie , ja ledwo 30 min max do godziny jestem w stanie w ciągu dnia wygospodarować dla siebie

Jaryba woow ładnie Ci kilosy lecą ! Jak tak dalej pójdzie to w przyszły poniedziałek siodemke z przodu zobaczysz ! Brawo Ty :) Mb ja też trzymam się planu jem o stałych porach nie podjadam zero słodyczy ! I efekty już są widoczne . Jeśli znajomi już zauważyli to jest ok - chciało by się powiedzieć lubię to ;)

Gość mb32
ten gosc wyzej to ja MB

Gość mb32
Moja "dieta"to juz wlasciwie moj sposob odzywiania taki na stale.Stosuje zasady tego jadlospisu od wrzesnia zeszlego roku,schudlam okolo 7kg ale mialam czas kiedy przechodzilam do fazy 3 programu i tam jadlo sie wiecej i waga juz nie spadala.Teraz wrocilam do fazy2 zeby tych kilka kilo jeszcze stracic.Jesli ktoras z was bedzie miala mozliwosc(jest to dosc kosztowne)to polecam szczerze Program metabolic balance.Ja zdecydowalam sie na niego rowniez z checi poprawy ogolnego stanu zdrowia i przede wszystkim wyregulowania metabolizmu .

Gość niffi34
Hejka dziewczyny, ja jestem dzisiaj super zadowolona z dnia, udało mi się trzymać diety, nie jeść słodyczy, nie pić kawy i do tego pozumbować :) a na dodatek jeszcze ogarnąć dom :) Jakoś mnie energia rozpiera dzisiaj :P Jak by doba miała jeszcze tak dodatkową godzinę lub dwie to już by było idealnie ;)

Gość fredka32
Cześć dziewczynki, ważyłam się dzisiaj u mnie waga stoi w miejscu, chociaż w niedziele byłam na komu i i tak się najadlam że na drugi dzień rano nie zjadłam śniadania. Ale jest dobrze. A wam dziewczynki ładnie spada. I macie tak dużo energii. Ostatnio jestem ciągle zmęczona i niewyspana i taka bez energii. Wszystkiego za dużo na raz.

Gość jaryba
Blanka ja tez juz widze ze lepiej wygladam ale daleka droga przede mna by wygladac jak dawniej :)na razie od dwoch dni waga mi stanela...ale ruszy nie poddaje sie :)

Gość jaryba
Fredka u mnie tez energia srednia,ta pogoda taka mało ciekawa jest raz cieplo raz zimno Wczoraj zmotywowalam sie do biegów i chwili ćwiczeń a dzisiaj power też ze mnie opadł :)i tak to jest....ale trzymam się jakoś...i faktycznie szkoda że doba nie trwa dłużej

Gość mb32
Hej.Ja ciesze sie,ze zmienilo sie w ostatnim czasie moje podejscie do przestrzegania zasad jadlospisu.Jeszcze do niedawna wyznawalam zasade "wszystko albo nic"czyli albo 100% dieta albo jak juz cos zjadlam niedozwolonego to do konca dnia( albo i na nastepny) zasady szly w zapomnienie.Teraz juz tak nie robie,nie brne w chwilowy"f**k up"...trudno,zdazylo sie zjadlam deser z mascarpone i kokosa, ktorego nie ma w moim planie dietetycznym ale to tyle,koniec...nie zjem kolejnego i nie poprawie kanapka z serem brie a potem jeszcze preclem.Jestem z tego dumna bo baaaarrrdzo dlugo to byl wlasnie moj straszny problem. A wy z czego jestescie dumne?Co w waszym sposobie odzywiania udalo sie poprawic,ulepszyc,co zmienilyscie na zdrowsze?Pochwalcie sie.

Gość Blanka111
Cześć dziewczyny :) I jak tam wtorek u Was ? U mnie całkiem całkiem . Planowo bez żadnego odstępstwa . Piękny dziś był dzień więc wybraliśmy się na rowery . Córka już jeździ dobrze na 2 kołach a syn dopiero początkujący rowerzysta a daje radę chłopak ;) dzionek pozytywny a może wieczorkiem jeszcze na kijki wyskocze. Pozdrawiam ;*

Jeszcze nie tak dawno temu kiedy zjadłam obiad to za chwilę musiałam dojesc jeszcze coś na słodko , albo do kawy musialam mieć jakieś ciacho i ono absolutnie nie mogło zostać nie dojedzone! Teraz na szczęście nie mam z tym problemu . Nie ciągnie mnie można by powiedzieć ze wcale :D Chodzę nawet do siostry do cukierni dzieci wcinaja gofry i ciacha a mi kawka wystarczy . MB i z tego właśnie jestem dumna !

Tak swoją drogą ciekawe co tam u nowej starej :) jeśli nas podczytujesz to napisz co tam u Ciebie kochana jak Ci tam idzie utrzymanie wagi ! To chyba będzie dla mnie najtrudniejsze jeśli już uda mi się odchudzić ;)

Gość mb32
To wazne zeby umiec pochwalic siebie,powiedziec sobie brawo!dalas rade pocwiczyc a tak bardzo ci sie nie chcialo albo super!nie zjadlas deseru chociaz mialas straszna ochote.Mamy tendencje to mowienia sobie jestes do du**y jak cos pojdzie nie tak a nie potrafimy sie pochwalic za to co nam sie udalo... Co jeszcze wam idzie dobrze?Jakie zmiany na lepsze wprowadzilyscie?Z czego jestescie dumne? Piszcie.

Gość iwonka30
Witam tez chciałabym sie dołączyć ,można?

Iwonka dolanczaj :) W grupie raźniej ! Może napiszesz coś więcej o sobie ? Pozdrawiam !

Gość niffi34
Hejka nowe i stare :) Ja dzisiaj weekendowo, zaliczyłam słodyczową wpadkę (poza tym posiłki ok) i do tego też mało ruchu (czytaj: wcale) ;) Jutro też jest dzień :) Nie pozwólmy by minusy przesłoniły nam plusy (a może odwrotnie hihi :)) Pozdrawiam