Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

illó

Obudźcie się.

Polecane posty

Otwórzcie oczy. Koniec jest bliski, a Wy nadal nie wiecie.

Gość gość
Czy to prawda, że w tym roku nastąpi erupcja superwulkanów na Sumatrze i w Yellowstone?:classic_cool:

Budzi sie twoje drugie "ja". To normalne, ze zadajesz tego typu pytania. Moze dołączysz do nas??

Gość gość
Bardzo chętnie. Gdzie prowadzicie rekrutacje?:classic_cool:

Gość gość
O, iluminati :D

Nie moge Ci tego przekazać na tak ślepym forum. To, czy możesz zostać jednym z Nas zależy od wielu czynników, takich jak czystość umysłu, odrzucenie kłamstwa i chęć poznania prawdy, az po Twoje drzewo genealogiczne lub gotowość na udźwignięcie tak wyjątkowego zadania - bycia wysłannikiem prawdy.

Gość Lukrecja789
i co proponujesz skoro koniec jest bliski?

Proponuję być jednym z Nas. Twoje zycie całkowicie zmieni sie i możliwe, ze nie będziesz niczego pamietać, jednak staniesz sie lepszym dla Siebie i otaczającego Cie świata.

Gość gość
dobra ja juz jestem u was:classic_cool:

Gość Lukrecja789
po co skoro koniec jest bliski?

[ gość 19.45] Czy jesteś gotowy porzucić wszelkie dotychczasowe bóstwa i całkowicie oddać sie w Nasze ręce? Czy jesteś gotowy przyjąć znamię Bestii na prawa rękę lub czoło, co ułatwi Ci zycie? Przemyśl to jeszcze kilka razy. Przeraża mnie Twoja ciemnota i bezmyślność. Jesli będziesz lepsza dla Siebie i otaczającego Cie świata, będąc jednym z Nas, możesz razem z Nami zapobiec temu. Jednak jeżeli Twoje postępowanie nie zmieni sie, przyszłość nie będzie przyjemna.

Gość Lukrecja789
drogi autorze tego wątku nawet nie wiesz jak bardzo znana mi była filozofia w dyskusję o której chcesz nas tu wciągnąć,mam baaardzo dużą wiedzę na ten temat i dlatego właśnie ROBIĘ SOBIE Z CIEBIE JAJA. Szybko dałeś się sprowokować, dużo za szybko- NIE NADAJESZ SIĘ, hahaha

Gość gość
tak

Przykre, ze niektórzy nawet nie potrafią normalnie odpowiedzieć, tylko wyśmiewają sie z każdego. :(

Gość gość
uuu bidulek, znamię bestii nie pomaga na niemiłych kafeterian?

Tutaj nie chodzi o wspomaganie sie jednym z Symboli, a o sposób myślenia danej osoby i postrzegania Świata przez nią.

Gość gość
Prosze o kontakt mondaymorning0@o2.pl

[gość 20.03] W jakim celu chcesz skontaktować się z Nami?

Gość gość
żebyście go ziluminowali

Gość gość
ja sie interesuje tymi klimatami,ludzie mnie uwazaja za wariatke,ale iluminati istnieja.zyjemy w jednym wielkim matixie,taka prawda.

Gość illó
Cieszy mnie przynajmniej jedna uświadomiona osoba. Moze wstąpisz do Nas, by podzielić sie z innymi swoją świadomością?

Gość gość
ludzie mnie uwazaja za wariatke,ale iluminati istnieja x świadkowie Jehowy też

Gość gość
Godny przeciwnik dla Merkaby, gdzie ona się podziewa?

Gość gość
zakladalam tez temat,ze prawdziwa wladza jest niewidoczna,a politycy to zwykle marionetki,o projekcie zloty miliard,o chorobach tworzonych w labolatoriach,np.HIV...skoro o HIV juz wspomnialam,to mozna z tym zyc naprawde dlugo,nawet nie wiedzac,ze to sie ma,a co ciekawe,pacjenci,ktorzy przyjmuja leki na opoznienie rozwoju wirusa NAGLE choruja na AIDS,albo w bardzo szybkim czasie.muzulanie sa takimi samymi ofiarami jak my,ale ich bylo latwiej zmanipulowac,bo my jestesmy bardziej cywilizowani,ze sie tak wyraze.jest przyzwolenie na ich ataki,celem jest,abysmy sie wytlukli nawzajem,po prostu ktos doskonale wie co robi.eh przykladow mozna tylko mnozyc,ale to dyskusja to 5 rano by byla:)

Gość gość
macie taka sama piramide tylko z lewym okiem? bo prawe mam troche pokiereszowane i wolałbym nie upubliczniac jego wizerunku. ktos mógłby mnie rozpoznac i dopiero byłyby jjaja:D

Gość gość
Wierzycie w drzewa trawe wiatr i liście? czy je dewastujecie ja wierze tylko w nature, bo tylko ona może zaopiekować sie i odwdzięczyć, lub zadać cierpienie. Wiem, że dla półgłówków i półgłówek jestem debilem, ale po zastanowieniu sie, każdemu może przemknąć myśl to nie głupie... Każdy z was może opamietac sie i odstąpić od życia codziennego, ale możecie przeżyć życie też jak kolejni z milionów, wybór wasz. Możecie przestać sie bać i być całkowicie wolni, możecie podlegać panującym normom, regułom, poglądom.

Gość gość
tzn na lewe oko. swoja droga skoro już oko to można byłoby zamiast cegieł tudziez skalnych bloków odlać te piramide ze szkła. byłby pryzmat.

Gość gość
ze prawdziwa wladza jest niewidoczna x Za wszystkim stoją masoni i iluminati.

Gość gość
jasne. wierze tez w rusałki i leśne duchy kryjace sie w drzewach i kamieniach. nawet wiem skad sie tam wzieły:D ale spoko. wracaj do natury, bądź jak zwierze, daj sie scchwytac i udomowic:) powodzenia.

Gość gość
ja bym sie chętnie do was zapisał tylko musicie mi podac namiary na główna kwatere no i chce rozmawiać z szefostwem:) miło byłoby równiez poznac wszystkich nowych przyjaciół osobiście:) wiecie co? przyniose ze soba troche szampana i zarcia mam tka duża torbę:) to na kiedy sie umawiamy?:)