Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

illó

Obudźcie się.

Polecane posty

Gość gość
siedze i wale konia czasami dwa razy dziennie bo staram sie ograniczac jednak to kończy sie to bynajmniej nie oświeceniem a co najwyżej ochlapaniem:(

Gość gość
a wcześniej nie miałem problemu ztymi bodźcami po czym nagle wszystkie bodźce sie mnie zaczeły brzydzic. jeszcze wcześniej miałem bodźce chemiczne ale te raczej zaciemniają niż oświecaja. nie moge tego zrozumieć szczerze mówiąc. czuje sie jak pies, któremu pokazano kiełbase po czym kiełbasa nagle niknęła w niewyjaśnionych okolicznościach nie zostawiając po sobie nawet zapachu. potrafisz mi to jakoś wyjasnic o oświecona?

Gość gość
tylko nie piertol mi o ascezie wymysle aleksandryjskich therapeutów zaadaptowanym przez gnostyków i kontynuowanym przez mnichów zakonnych. nie jestem głupi wiem czemu to służy.

Gość gość
psy które hodujecie równiez dostępuja oświecenia?

Twój przypadek jest zbyt ciężki na jakiekolwiek wyjaśnienia, a tym bardziej pomoc. Nie hodujemy psów.

Gość gość
jak to sie objawia? szczekają jakoś bardziej inteligentnie a może świecą im sie oczy kiedy wykonuja wasze polecenia? mogłabys mnie w tej kwesti uświadomić chociaż bo juz nie prosze o oświecenie:)

Gość gość
"moj przypadek"? ale to nie jest przypadek jak starałem sie to naświetlic w poście oo mojej degradacji seksualnej do roli biologicznego napędu dla ręki

Gość gość
no ok nie hodujecie psów ale co z ta REKĄ do kooorfy nędzy?!?!?!:P

Nic Ci już nie pomoże i zaakceptuj to. Co do ręki, mam nadzieje, ze jest to prawa ręka. Jesli tak, musi nosić Znamię Bestii, żebyś mógł podjąć jakiekolwiek próby ratunku.

Gość gość
czy to przypadek, że pierwszy prawdziwy seks miałem z satanistką? a moze drugi?? już nie pamiętam. ja rozumiem, ze każdemu według potrzeb ale jednak motywowanie kogokolwiek do oświecenia mozliwością realizcji popędów kojarzy mi sie z hodowlą

Gość gość
dlaczego nic mi juz nie pomoże? skąd to wiesz? znasz mnie?

Wiem to po Twoich postach. Osoby szukające prawdy i chcące sie rozwijać nie piszą w ten sposób. Jedynie Znamię Bestii będzie dla Ciebie ratunkiem.

Gość gość
gdyby poczynić pewne daleko idące założenia to możnaby sie na podstawie stoowanych przez was obecnie metod pokusić o teorie, że pierwotnie ludzie tych popędów nie mieli aż do czasu kiedy ich w nie wyposażyliście w celu kontolowania

Gość gość
w c****ju mam bestie jak jej takzalezy zeby mnie oświecić to niech wpadnie i spróbuje mi zrobić znamie. licze na to, że wydłbue jej gały. w zasadzie to jej wizyta jest moim najwiekszym pragnieniem bo chce sie z nia zmierzyc

Gość gość
cip cip cip...cip cip. bestiooooo? where ar you slicznotko? :D

Gość gość
to idealny przecciwnik. jedyny. z kazdym innym mam dylematy moralne albo jakies ludzkie odruchy w te albo w tate strone. potrzebuje wrednej morderczej bezlitosnej suki żeby z nia walczy na śmierć i zycie. tylko taki pojedyne mnie interesuje

Gość gość
nie wiem jak sama bestia. potrebuje jakiegos treningu czy tak sie budzi po tysiącletnim śnie i zabija przeciwników gazami nagromadzonymi po pooprzednim posiłku?

Gość gość
oświeceni maja jakies informacje na ten temat czy raczej jej nie dogladaja?:D żeby jej nie budzić? "bestia" trzaby to rozkminić. skąd to sie wzieło w ogóle. pewnie na końcu okaże sie że nie chodziło o żadna bestie tylko klucz łabędzi albo coś w tym guscie

Nie musicie niczego rozkminiać. Znamię Bestii będzie masowo instalowane w Waszych dłoniach.

Gość gość
"illó dziś Nie hodujemy żadnych psów." xxx wiem, że nie hodujecie. sami jesteście takimi psami i założe sie, że jeszcze będę rozmawiał z hodowcami o waszym losie;) tzn moze nie rozmawiał. jak już sie oświece odpowiednio to sie z nimi skontaktuje telepatycznie albo wezme rzosuwana drabinke, pojade na antarktyde i ich odwiedze:D sam nie wiem zresztą. krótko mówiąc nie interesuje mnie złudzenie oświecenia wynikające z kontroli nad lokalna populacja gryzoni. nie o takie oświecenie mi chodzi. a jeżeli to jedyny rodzaj oświecenia to ja to piertole w dooope

Gość gość
niestety boje sie ze to prawda. tak wyynika z logiki i waszego piertolenia. i tak aż do pełnej samokontroli przejawiającej sie samookaleczaniem czyli robieniem krzywdy własnemu organizmowi....chyba z nudów i przytłaczającej pustki. bo w końcu czym jest świat jeżeli nie ciałem boga. przynajmniej wg was. a wy jestescie jego wolą i świadomością...i robicie jemu sobie ale fizycznie tylko nam krzywde. to jakies szaleństwo. a ja nie chce oszaleć

Gość gość
chcecie cierpienia to cierpcie raze z nami. nie da sie wyizolowac świadomości od fizyczności. to nie jest też "był sobie człoweik" z jakąś brodata kooorfą w ccentrali sterowania impulasmi nerwowymi wg wytycznych otrzymanych z jeszcze innej centrali. to nie jest oświecenie tylko spiertolenie. spiertalacie z tego świata w nietypowy sposób bo chcecie go kontrolowac spoza rzeczywistości

Gość gość
chcesz mnie kontrolować kooorfo jeda z drugą? przyjdź spójrz mi w oczy i to powiedz. a jak nie to sie dymaj razem ze swoim oświeceniem.

Gość gość
chcesz żeby jakas robota bya zrobiona? to nie wyyslaj telekinezy, psychomanipulacji zdalnego sterowania czy c***j wie czego tylko kooorfa przyjdź i to zrób. masz takie same cele jak twój niewolnik. to ma byc oświecenie. to jest kooorfa zrytualizowane nygustwo uświęcone tradycjami, w których kultywowanie wkładacie wieccej wysiłku niz w prace która chcecie żeby ktos za was wykonał. nie rozumiem takich ludzi to nie moja bajka

Gość gość
ide mam coś do zrobienia

Gość gość
aha. jakbys miała ochote na niezinstytucjalizowane bzykanko to daj znać;)😘

Gość illó
A Wy nadal nie wiecie.

Gość gość
Nie przyjmę nigdy znamienia Bestii. Prawdziwe oświecenie pochodzi od Boga i od Isusa Chrystusa, który zetrzeć was w proch. Armagedon jest juz blisko, na dniach a wasze znamie bestii to początek spełniania sie proroctwa czasów ostatnich. Nie oklamuesz prawdziwych chrześcijan. Watykan, wszystkie religie są pod wasza kontrola ale one upadną.