Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

illó

Obudźcie się.

Polecane posty

Gość gość
naprawde chce oświecenia tym bardziej jeżeli wiąże sie z całkowitym zrzeczeniem sie wolności, sumienia i własnych poglądów. to takie ekscytujace zawsze marzyłem o tym, żeby uzyskać oświecenie przez zdebienie. to było moim marzeniem odkąd pamiętam. w tym celu poszedłem nawet do szkoły ale okazało sie, że miałem tam zbyt wiele czasu na myślenie i niestety oświecenie c****j strzelił:(

Gość gość
facebook amykskamyks ja jestem zainteresowany

Gość gość
przyniose ze soba troche szampana i zarcia mam tka duża torbę usmiech.gif to na kiedy sie umawiamy? x A żarcie jeszcze ze Świąt?

Gość gość
zadzwońcie do mnie z zasstrzeżonego jak sie boicuie. powiem wam co o was mysle. kipi we mnie aż od emocji którymi chciałbym sie z wami podzielic. przygotujcie sie na kilka godzin subtelnych komplementów okraszonych wizjami tego co będę z wami robił jak sie już wreszcie spotkamy🌼

Gość gość
gosciu 20:55 sorry,z calym szacunkiem do Twojej osoby,nawet Twoje sumienie czy wartosci zostaly Ci narzucone.nie sa tak naprawde Twoje.dopiero oswiecenie pomoze Ci to zrozumiec,ze jestes robotem,wytworem manipulacji jakiej Cie poddawano od kolyski.

Gość gość
Wytrujesz ratunek ludzkości :P

Gość gość
taaaaaak. żarcie z świąt. można powiedzieć, że troche niezdrowe bo wywołuje gazy ale za to konsumuje sie to błyskawicznie:)

Gość gość
Smog w Krakowie to też iluminati?

Gość gość
Wytrujesz ratunek ludzkości :P

Gość gość
jeszcze tak zapytam. mam załozyć okulary przeciwsłoneczne a może spawalnicze?

Gość gość
nie. smog to zawiesina pyłów w powietrzu, które nie moga sie rozproszyc z powodu zbyt wielkiej liczby punktów kondensacji, które rozpyla sie z samolotów.

Gość gość
nie ma żadnych naturalnnych ani przemysłowych przyczyn dla których smog nad krakowem zrobił sie akurat ostatnio. nie tłumaczy tego z pewnościa uzywanie węgla d opalania mieszkań. to bzdura. krótko mówiąc ktos tego smoga krakowskiego obudził i zatrudnił do swoich celów. juz nawet nie czytam o tym bo piszą same bzdury. tyle lat nie było smogu nagle sie kooorfa skondensował z niewiadomych powodów akurat nad krakowem mając sobie za nic kierunek wiatru i fronty atmosferyczne.

Gość gość
uparł sie piertolony i wisi jakby go kto trzymał na sznurku. tymczasem nad fabrykami ulokowanymi na peryferiach nie ma smogu:( może to dla tego, że produkują tysiące razy więccej zanieczyszczeń niż opalane węglem piece ALE są to zanieczyszczenia ekologiczne, za których emisje zapłacono odpowiednią suę:mę:) może jak burmistrz zbierze kase i opłaci smoga to ten se odfrunie?:)

Gość illó
Witamy Was ponownie. Przerwa w obecności tutaj była spowodowana tym, ze daliśmy Wam trochę czasu na przemyślenia. Prosimy o odpuszczenie sobie wszelkich ironicznych komentarzy. Jestesmy tu po to, zeby nawrócić Was. Bez Was nie będzie NWO, dlatego prosimy o zgłaszanie sie chętnych, podaniu swojego pochodzenia i wyrażenia zgody na wszelakie wyrzeczenia związane z byciem Jednym z Nas.

Gość gość
dobrze prawisz gosciu od smogu

Gość gość
głupi nie jest drugi raz na barana z siarka sie nie nabierze. wisi i ani myśli odfrunąc tudzież sfrunąc. ulokował sie i tyko patrzec kiedy zacznie ziać ogniem. ja na miejscu krakowiaków bym mu zapłacił i grzmiał na całą polske żeby na niego uważali bo go ciągnie do kominów termalnych nad miastami

Gość gość
Treść została uznana za SPAM.

Gość gość
możliwe też, że sie kroi grubszy interes zwiazny z polityka dotacyjna uni i burmistrz dał szanse kilku przedsiebiorczym, biednym kapitalistom na wygranie przetargu w drodze paniki wywołanej zwiększoną smiertenością noworodków spowodowaną tymże smogiem, któy jak sie domylacie jest unijnym smogiem:) niedaleko śląsk, troche dalej niemcy. smog bierze sie z węgla a węgiel ze ślaska!!! oddać śląsk niemcom niech ich truje:)

Nie mam zamiaru nakłaniać Was do obmycia sie z nieczystości i przejrzenia na oczy, jednak ponawiam tylko pytanie, czy jeszcze ktoś chce? Przyjmiemy poważne propozycje, jesli macie życzenie, mozna sporządzić ewentualny i indywidualny przegląd czynności, które należy wykonać, by stać sie Jednym z Nas.

Gość gość
przy okazji niec se wezmą górników, którzy sieja ferment i żądaja jakichs przywilejów za to, że nas trują:O niestety jest jeden problem bo mam interes na slasku do załatwienia i nie mam zamiaru zmieniac obywatelstwa żeby go załatwić także te akcje możecie sobie darować

Gość gość
a może chciałbyś przeczytac indywidualny przeglad czynności, które musisz wykonac żeby ujść stąd z zyciem? oto on: SPIERTALAJ!!!! koniec przeglądu:)

Przykro mi, ze dyskusja zmieniła temat. Smog w Krakowie NIE JEST naszą sprawką. Nie mamy z tym nic wspólnego. Jednak nie wolno mi mowić, co jest Naszym celem.

Gość gość
na następnym meczu górnika zabrze i wisły kraków decydująca role odegra smog, który będzie wisiał indywidualnie nad zawodnikami wisły, jako, ze kurzyc im sie będzie ze spodenek, które suszyli nad węglowym piecykiem marki "stoje tu juz 200 lat i nikt do tej pory sie jeszcze nie otruł"

Gość gość
ja chce

Gość gość
niestety jak donosi lokalna niezalezna gazeta czyli dział propagandowy władz miejskich, liczba dwustuletnich piecyków kaflowych w krakowie potroiła sie przez ostatnie 5 lat...stąd ten smog:D

Gość gość
nie wiem

Gość gość
mieszkańcom krakowa radze wyniesc władze z ratusza i wrzucić je do podwawelskiej jaskini smoga, zamykając je tam solidnymi kratami. to powinno rozwiązać problem smoga

Najpierw musisz dowiedzieć sie jeszcze bardzo dużo, by stać się Jednym z Nas.