Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

illó

Obudźcie się.

Polecane posty

Gość gość
tak wiem co należy robic i własnie to robie. co do propozycji to sory ale od oświeconych wole zaczadzonych i zasmogowanych ewentualnie oszukanych, zagłodzonych aż do zamordowanych włacznie. chcesz sie zapisac?

Im głębiej zaglądam w ludzkość, tym bardziej jeży mi sie włos na głowie. To jest naprawdę przykre.

Gość gość
widzisz misiu was jest ilu jest. ja jestem sam ale za to wszych ofiar przybywa. jak se to pokalkuluje to mi wychodzi ze niedługo z waszego oświecenia zostana tylko potłuczone jarzeniówki w kiblu i puste oprawy po żarówkach, które wykręccaliście w pośpiechu przed ewakuacja:)

Zawiedliśmy sie na Was. Będziemy musieli poradzić sobie bez Was, jednak i tak NWO zawładnie światem. Pisze to ja - nie jestem w tej grupie bardzo długo, jednak wiem już wiele, ale jeszcze więcej musze sie dowiedzieć.

Gość gość
już pomijając kwestie moralne wole jednak byc, przynajmniej chwilowo, w grupie poscigowej niż w klubie "rzuce cie na pożarcie tłumowi a sam spiertole";)

Wasz śmiech niedługo zakończy sie. W dalszym ciagu jesteście jak plastelina, która mozna dowolnie kształtować. Przyznam sie do pewnych rzeczy, jesli tylko tego chcecie.

Gość gość
to fajnie:) podziwiam twój pęd do wiedzy jednak radze nie skupiac sie wyłacznie na jej pogłebianiu. zadbałbym na twoim miejscu o kondycje fizyczna z głównym naciskiem na biegi długodystansowe:)

Gość gość
to nawijaj.

Kondycje fizyczna mamy wystarczająca, a i tak nie jest Nam do niczego potrzebna. My pracujemy, a raczej rozwijamy sie dla siebie nie fizycznie, ale psychicznie. Zreszta, nie kazdy moze stać sie Jednym z Nas.

Gość gość
już myślałem, że sie przyznasz do pedalstwa i pociągu do nieletnich:( rozczarowałes mnie. to nie jest medialna infomacja:(

Gość gość
jeszcze jakies rewelacje? jak ci sie utnie ogon to odrasta?:D

Nikt z Nas nigdy nie przyznaje sie do rzeczy, których nie zrobił i z którymi nie ma nic wspólnego. Nie wolno Nam tego robic.

Gość gość
nikt z was sie nigdy do niczego nie przyznaje bo wasza filozofia nie przewiduje odpowiedzialności za grzechy tylko nagrode. a że jestescie koorefsko skromni to sie tym po prostu nie chwalicie:)

Gość gość
zresztą od zawsze robicie zbyt duzo szumu jak na waszą rzekoma tajną działalność. powiem ci szczerze że wolałbym sie zapisac do rady trójstronnej czy trójstonnej narady ...kooorfa....pieciograniastej parady stosunków zagranicznych z królową:D

To nie jest smieszne, ze niektórzy z Was nie chcą przebudzenia, a uciekają od niego jak od ognia.

Gość gość
tam to przynajmniej jest o czym pogadać. a z wami to o czym niby? słuchac jakiegos piertolenia o rusałkach ijednorożcach....troche juz za stary na to jestem

Nigdy nie jest za późno na diametralną zmianę swojego postępowania, myślenia i przywyknięcia do pewnych wyrzeczeń. Jednak przykre jest to, ze niektórzy wciąż sie śmieją. :(

Gość gość
...tójpalczasta garda uników motywacyjnych...o to jest nazwa organizacji do której chciałbym wstąpić i byc dumnym i schownaym w rozporku członkiem

Gość gość
jaksłysze o wyrzecczeniach to jestem pewien, że mam do czynienia z instytucja charytatywną

Nie zamierzam komentować szyderczych postów, gdyż mój cel jest inny. Kazdy z Nas ma określoną role w Naszej społeczności i w Naszej organizacji. Natomiast wyrzeczenia to np. odrzucenie fałszu i przyjęcie gorzkiej prawdy lub tez przyjęcie Znamienia Bestii na prawą rękę lub na czoło. To oczywiście nie wszystko, to jedynie przykłady mające zobrazować Wam, o jakie wyrzeczenia chodzi. I nie ma to żadnego związku z organizacja charytatywna.

Gość gość
no dobra zapisze sie jak mi dacie order podwiązki:P

Gość gość
chyba nawet domyslam się jaka role macie dla nowo ostatnio przyjetych

Skoro domyślasz sie, możesz napisać, o co Ci chodzi.

Gość gość
dobra wujek. słuchaj bo nie będę powtararzał:P oświecenie mozna osiągnąć jedynie indywidualnie. to wynika z definicji. nie potrzebuje was do tego żeby mnie oświeciło dlatego albo powiedz o co ci chodzi albo skończ lać wode bo sie zasoby wyczerpują podobno. pewnie smog wypija

Zgodzę sie, ze nie istnieje oświecenie masowe. Jednak pojedyncze osoby, które poznały prawdę, zrzeszyły sie w pewna grupę, ustaliły wymagania, które należy spełnić i istnieją już kilka ładnych wieków.

Gość gość
zdawanie sie w drodze ku oświeceniu na mistrzów, nauczycieli, ksiegi i tradycje to pewna droga do zostania cwelem 33 stopnia.

Gość gość
kilka wieków powiadasz. znaczy ci od piramid oświeceni nie byli?

Gość gość
a nie możecie po prostu wszystkich oświecić? ja piertole. po c***j mam sie jarzyć w samotności jak naturystka z wielkimi cycami na bezludnej wyspie?

Oświecenie masowe nie istnieje, a piramidy nie zostały zbudowane przez jedna osobę, tylko przez wiele. Oświeceni tworzyli rożne organizacje. Niektórzy z Nas uważają, ze piramidy nie sa dziełem człowieka, jednak ja nie jestem jeszcze wystarczajaco wdrożona w temat, zeby poznać prawdę. Do oświecenia kazdy dochodzi sam, jest to sprawa indywidualna. My możemy jak na radzie jedynie zachęcać do tego.

Gość gość
jak mi podeślecie te naturystke, o której pisałem to chętnie pozwole jjej pomóc sobie w oświeceniu. kto wie moze nawet sie do was zapisze jak mnie już wystarczająco oświeci. jednakowoż świat który kontrolujecie skąpi mi ostatnio tych jakże motywujących w drodze ku oświeceniu bodźców:(