Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzucilam chłopaka bo był niski i nie czulam się przy nim bezpiecznie

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda. Nie oszukujmy się,kto się będzie bal takiego 170-175malenstwa? Nie czulam się przy nim jak kobieta. Nie obroniłby ani mnie ani dzieci jeśli by takie były.

Gość gość
No ja tez tak zrobilam ale brakuje mi go jako przyjaciela...

Gość gość
a co ty menelica osiedlowa jesteś że potrzebny ci goryl do ochrony? Pieniądze są najlepszą ochroną, pozycja społeczna, ludzie na poziomie nie bywają w spelunach a lumpów widzą tylko w tv i zza szyb swoich luksusowych samochodów :D nie mówiąc już o tym że wystarczy magnum kaliber 45 i każdy kurd**elek z czymś takim jest groźniejszy niż jakiś 2 m goryl.....słabe prowo w ogóle

Gość gość
Mój mąż jest nawet niższy ode mnie ale jest świetnym mężem b.dobrze zarabia i mam z nim dostatnie dobre życie,

Gość gość
Nie liczy sie wzrost tylko charakter i ewentualnie masa ciala, i mowie to jako 190 facet. 14.31 dobrze mowi.

Gość gość
14:31 za dużo telenowel "menelico"

Gość gość
Autorko, rzucając faceta z powodu wzrostu wyświadczyłaś mu przysługę. Po co mu idiotka? Zasługuje na lepszą.

Gość gość
A Ty to żyrafa jesteś?

Gość prawictwo pospolite 152
dlaczego ? jak ktoś chodzi w niebezpieczne miejsca to facet może ochronić kobiete zloty gdzie menele sie zbierają problem w tym , ze wzrost niewiele pomoże gdy napastnik wyciągnie nóż czy maczetę - wtedy pozostaje tylko ucieczka a w dzisiejszych czasach produkują noże o wiele potęzniejsze i ostrzejsze niz w epoce średniowiecza.. http://img08.staticclassifieds.com/images_tablicapl/296731207_1_644x461_maczeta-night-eagle-stainless-420-super-mocna-i-ostra-kielce.jpg

Gość gość
Nie chodzi o niebezpieczne miejsca, a o zwykle sytuacje codziennie. Gdy byłam z niskim to nikt nie traktował mnie poważnie. Teraz jestem z wysokim i wszyscy są mili,nikt nie zwróci uwagi.

taką wiatrówke nosisz przy sobie i nikt ci nie podskoczy , a nawet ludzie beda s*******acć jak zauwaza ze masz broń przy sobie https://www.youtube.com/watch?v=y0whu8hA9Ec mimo ze to tylko wiatrówka

szybkostrzelna wiatrówka ma dużą sile ognia .. srut bez problemu wbije sie glęboko w tyłek jak trafisz. ja robiłem dziury z wiatrówki w deskach , wystarczy wyjsc na dwór z wiatrówką i nikt ci nie podskoczy

Gość gość
A mówią, że to faceci przedmiotowo traktują kobiety :-D

ja mam wiatrówke i robie niezle dziury w całkiem grubych deskach na działce ... Czlowieka nie zabije , ale jak wbije sie to w d**e to boli .. Z wiatrówki szczura czy kota mozna zabić bez problemu ..

Gość gość
Prowo

Gość take prawde 2016
niski facet musi warczeć, nosić szuriken i inne ,bo ma kompleksy, wysoki, umięśniony może wyjść na ulice nago a i tak będzie budzil większy respekt niż uzbrojony sfrustrowany niziołek 🖐️

Gość gość
chyba tylko ty się takich boisz, lol :D

Gość gość
małe bezbronne prawiczki pogódźcie się z tym i jezdzcie do Azji szpanować swoimi 165-175 cm

Gość gość
Ja mam 163 jestem bardzo niski ale bylbym ci wdzeczny gdybys mnie rzucila