Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dobry stomatolog Warszawa

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Szukam dobrego dentysty w Warszawie, b臋d臋 zak艂ada膰 aparat. Polecicie kogo艣?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Polecam Konrada Perkowskiego. Przyjmuje w Qdentalu na Pu艂awskiej http://qdental.pl/ Ja jestem hiper zadowolona. do tego fajne miejsce i ceny mega normalne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ul Prudnicka i co wazne doktor Joanna Duda, bo przyjmuj膮 dwie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dobrym wyborem jest Bo偶ena Hoffman - info o jej gabinecie dentystycznym znajdziesz na stronie internetowej www.bozenahoffman.pl , naprawd臋 艣wietna dentystka, bardzo delikatna i do艣wiadczona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja polecam dr Jakubowskiego z DENT SM przy Bolkowskiej, http://www.dentsm.pl. 艢wietny stomatolog, z do艣wiadczeniem, z podej艣ciem do pacjenta. Wiem, 偶e to zabrzmi dziwnie w kontek艣cie wizyty u dentysty, ale naprawd臋 a偶 mi艂o si臋 siada na fotelu :)

Udost臋pnij ten post

W Ober Clinic na Cha艂ubi艅skiego warto p贸j艣膰, ja si臋 lecz臋 u doktor Parzenieckiej. Leczenie bez b贸lu, bez obaw i w mi艂ej atmosferze. Mam do Pani doktor zaufanie, a zbudowanie takiej relacji z lekarzem nie przychodzi mi 艂atwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣l臋, 偶e mo偶e Cie zainteresowa膰 oferta gabinetu Ferreus https://ferreus.pl , kt贸ry tak偶e 艣wiadczy us艂ugi z zakresu ortodoncji. Je艣li mieszkasz na Pradze to b臋dziesz mie膰 rzut beretem, gdy偶 mieszcz膮 si臋 pod adresem Okrzei 18. Sama podda艂am si臋 tam leczeniu ortodontycznemu, kt贸re doprowadzi艂o moje uz臋bienie do w艂a艣ciwego porz膮dku. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Laseczki mam trzy z臋by do zrobienia wi臋c szukam fajnego dentyny gdzie jako艣 mo偶e mi policzy za to taniej i zrobie wszystkie jako艣 w bliskim odst臋pie czasu. Nie lubie dentyst贸w wi臋c najlepiej za jednym razem ale chyba to nie jest mo偶liwe ;((((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ostatnio robi艂am z臋by w enel medzie, super gabinety maj膮. Trafi艂am na bardzo fajna dentystk臋, podej艣cie i wiedza na sz贸stk臋. Generalnie, polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nina Kowalska
Polecam Ci Lux Med i ich Eurodental, przyjmuj膮 sami specjali艣ci, kt贸rzy znaj膮 si臋 na rzeczy, a koszty nie s膮 wyg贸rowane. Co najwa偶niejsze wszystko odbywa si臋 bez b贸lu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do zak艂adania aparatu to chyba potrzebny Ci ortodonta, a nie stomatolog? Chyba 偶e chcesz najpierw wyleczy膰 z臋by...? W ka偶dym razie je艣li chodzi o leczenie ortodontyczne, to polecam Rock Your Smile i dr Borz臋ck膮, ja si臋 u niej lecz臋. Jest naprawd臋 super :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bibulak
ja polecam stomatologi臋 lux medu w warszwie, sama u nich lecz臋 z臋by i jestem bardzo zadowolona, ostatnio nawet zdecydowa艂am si臋 na zrobinie u nich implanta z臋ba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chodz臋 do dentyst贸w z sieci Enel Med, polecam! Zwykle umawiam si臋 przez aplikacj臋, wi臋c mam podgl膮d gdzie i kiedy mog臋 podjecha膰 do gabinetu. Super sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anabellle
Klinika Maestria. Bardzo fajne miejsce do tego, aby zrobi膰 kompleksowe leczenie z臋b贸w. Fajne wyposa偶enie, mil艂a obs艂uga, no i ceny normalne jak na Warszaw臋. Polecam zw艂aszcza us艂ugi dotycz膮ce implantologii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Boshydar
Rzeczywiscie czasem ceny us艂ug stomatologicznych czy protetycznych w stolicy zwalaj膮 z n贸g, ale akurat w przypadku Maestrii ceny s膮 normalne. Leczy艂em kiedy艣 u nich z膮b kana艂owo i do tej pory nie mam z nim problem贸w. Tak wi臋c plus ode mnie dla nich

Udost臋pnij ten post

Ja za ka偶dym razie wybieram przychodni臋 Corten Medic bo maj膮 bardzo dobrych stomatolog贸w. Wyleczyli mi ju偶 kilka z臋b贸w i za ka偶dym razem jestem zadowolona z profesjonalnej obs艂ugi i fachowego podej艣cia do pacjenta. Terminy te偶 s膮 ok - nie trzeba d艂ugo czeka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam DENT SM, tam zar贸wno wyleczysz z臋by, w razie potrzeby usuniesz (czasem trzeba) i te偶 od razu za艂o偶ysz aparat - http://www.dentsm.pl/ortodoncja. Kompleksowo si臋 zajm膮 Twoim u艣miechem :) Ja si臋 lecz臋 w艂a艣nie tam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰33231
Na Woli jest Centrum Dentystyczne Demed - https://wola.centrumdemed.pl/ Maja tam naprawd臋 dobrych stomatolog贸w. Ja chodziam tam z c贸rk膮 do ortodonty. Klinika jest naprawd臋 dobrze wyposa偶ona, wy偶szy standard, ze tak powiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Warszawie chodze tylko do Enel Medu, ju偶 si臋 przekona艂am, 偶e maj膮 艣wietnie wyposa偶one gabinety, co rzutuje na jako艣c pracy lekarzy. Akurat w przypadku dentyst贸w, to, jakimi narz臋dziami pracuj膮 ma ogromne znaczenie. Polecam si臋 zorientowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chodzi o dobrego stomatologa w Warszawie to polecam LuxMed. Pracuj膮 tam dobrzy specjali艣ci. A teraz warto skorzysta膰 z promocji na pakiet stomatologiczny Komfort. Maj膮c u nich pakiet medyczny za 49 z艂 mo偶na dokupi膰 pakiet stomatologiczny. Oferta przeznaczona jest dla klient贸w z Warszawy i Krakowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja od ponad roku chodz臋 do Corten Medic i jestem zadowolona :) teraz w czerwcu by艂am na higienizacji bo mieli promocje, zak艂adaj膮 tez aparaty jak co艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak pakiet stomatologiczny Komfort w Lux Med to naprawd臋 艣wietna sprawa. Dzi臋ki nieograniczonej ilo艣ci przegl膮d贸w mam pewno艣膰, 偶e mam zdrowy u艣miech.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fikulka
to prawda je艣li chodzi lux med i ten pakiet stomatologiczny lux medu jest naprawd臋 bardzo korzystny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolka33a
Jak tutaj piszecie o lekarzach z Warszawy, to co jeste艣cie w stanie mi powiedzie膰 o Impladencie? Chodzi mi o stomatologi臋 dzieci臋c膮. Bo osobi艣cie chodz臋 do tego gabinetu, jednak chcia艂am pierwszy raz zaprowadzi膰 tam c贸reczk臋. Jestem kompletnie zielona, je艣li chodzi o dzieci u dentysty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja chodz臋 do Fabdentu na Bemowie, mam tam sprawdzonego dentyst臋, kt贸ry ju偶 z niejednej opresji mnie uratowa艂 :) Du偶ym plusem jest - opr贸cz personelu - szeroki zakres us艂ug (polecam sprawdzi膰 http://www.fabdent.pl/uslugi) i nowoczesne metody leczenia. Ka偶demu polecam, bo naprawd臋 klinika jest warta uwagi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Warszawie polecam sprawdzi膰 stomatolog贸w w Enel Medzie, bardzo nowoczesnym sprz臋tem lecz膮 i to duuu偶y plus.

Udost臋pnij ten post