Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż wywalił moje rzeczy z mieszkania jak dowiedział się o mojej zdradzie

Polecane posty

Gość gość
Odczytują myśli przez wifi. Tja kidy obchód? Poproś o zmianę tabletek

Gość gość
Jestes głupia jak but autorko. Tak, zwyzywał Cie i Ci sie należy połowa majątku, wolne żarty. Skoro kochaś Cie kocha to co jeszcze robisz w męża mieszkaniu? W sądzie będziesz musiała powiedzieć czemu Cię zwyzywał i powiesz, że sobie frajera przygr***ałaś i za to dostaniesz połowe majątku i może jeszcze alimenty będziesz chciała? Każdy sąd Cię wyśmieje! Dodatkowo mąż może oskarżyć Cie o straty moralne, pomyślałaś o tym? Będą powoływać świadków itd. A prawnik będzie miał na Tobie dobry interes w myśl zasady - masz barana to go strzyżesz :D

Gość gość
Rozwalenie szklanki to nie przemoc :D. Jak sama masz kochanka to nie ma szans na rozwód z winy męża. Poza za tym wina nie wpływa na podział majątku. Jak mieszkanie jest jego to będzie jego i nic z tym nie zrobisz. Co do reszty rzeczy to zależy czy mieliście intercyzę czy nie. Jak nie, to rozdział będzie po połowie, nie licząc rzeczy z majątku osobistego, czyli np. to co mąż kupił przed ślubem, należy tylko do niego. Więc nie świruj tylko zachowaj honor i zakończ związek z klasą. To ty zdradziłaś i to ty ciągnęłaś małżeństwo bo tak było ci wygodnie, to co tu wypisujesz to zwykła racjonalizacja. Przestań oszukiwać samą siebie, bo to żałosne.

Gość gość
Przecież nie jestem głupia to nie będzie tak że będę miała tylko jedno nagranie! Muszę udowodnić że rozkład jest z jego winy. Jak mogę to zrobić? Czy poprosić koleżanki o wsparcie i o zeznania?

Gość gość
Jakbyś nie była głupia to byś rozstała się jak człowiek. Tak wciągaj, jeszcze obcych ludzi i narób im kłopotów, zamiast wziąć odpowiedzialność za własne czyny, jesteś żałosna.

Gość gość
bo kobiety sa zalosne,zadnych slubow

Gość gość
Odwalcie się od niej! Widać że facet to cham i prostak i sam ma coś za uszami!!!

Gość gość
Od niej? Przecież to autorko cały czas piszesz tu posty pod różnymi nickami, myślisz że tego nie widać?, haha :D. Tak mąż prostak i cham, bo wywalił wyrachowaną szmatę, która znalazła sobie jednego faceta do zarabiania pieniędzy, a drugiego do seksu. Ty serio nie widzisz jaka jesteś żałosna i nic nie warta. Poczytaj sobie czym jest racjonalizacja, bo tyczy się ciebie jak nic: https://pl.wikipedia.org/wiki/Racjonalizacja

Gość luto
zawsze możesz próbować to załagodzić... tylko pytanie czy chcesz? ale widzę że Ty już planujesz podziały majątku. z domu Cię nie może wyrzucić więc i tak Was czeka jakaś konfrontacja... wszystko się da tylko nieraz trzeba z czegoś zrezygnować i się ugiąć...

Gość gość
Ja jestem kobietą i powiem wam, że dla mnie autorka to śmieć bez honoru :P. Skąd się w ogóle tacy (pod) ludzie biorą? :/

Gość gość
Na nagraniach wkurzonego męża na pewno nie będzie nic o jej zdradzie, heh :D. Czy autorka ma w ogóle mózg? :P

Gość gość
z domu cie nie moze wyrzucic,ale jako wlasciciel moze wynajac pokoje grupie Ukraincow by mieszkalo sie ,,razniej''

Gość gość
To prowokacja i to denna od początku. Ludzie jakaś bezrobotna locha się nudzi, albo prawik. Dajcie spokój

Gość gość
Czekajcie, dobrze czytam? Wywalenie rzeczy i wkurzenie się PO zdradzie ma być dowodem, że pożycie rozpadło się z winy męża? :D Co ja pacze, co ja czytam, ten temat zrobił mi dzień, nie powiem :P

Gość gość
Tak dostaniesz wszystko od męża! Ty i Twój fagas :) pewnie znalazła sobie takiego gołodupca jak ona sama i liczą oboje, że mężusia wykiwają... dostaniecie... Twój fagas od męża dostanie flaszkę - za otworzenie mu oczu jaką latawice miał w domu, a Ty dostaniesz od męża 10 zł boś więcej niewarta :) Meldunek ma tyle do prawa własności co świnia do batmana.

Gość gość
szoke :d koleżanki chce wciągać żeby zeznawały na jej korzyść :d szoke :d daj namiary na męża musimy go ostrzec przed twoim niemoralnym działaniem! :o

To musi być prowokacja i pani która wspiera autorkę robi to w identycznym celu. Bo jeśli nie, to ja nie wiem co się z kobietami dzieje ,nie mam nic przeciwko równości (może faktycznie motywuje nas do bycia lepszymi)ale mieszanie nas z błotem i niszczenie serio? aż tak bardzo was krzywdzimy? Dlaczego nie można po prostu ze sobą porozmawiać? Pokrzyczeć, poryczeć powalczyć ale razem nie knuć coś za plecami. Ten facet nigdy nie miał szansy na poprawę bo mu nigdy jej nie dałaś. Mogłaś mu wszystko powiedzieć nawet obić mu mordę ale zrobić to prosto w oczy.

Gość gość
bardzo dobrze zrobił, prawy człowiek.

Gość gość
Puściła się i chce połowy majątku, rozwodu z winy męża i alimentów za odgłos tłuczonych szklanek??? Prowo. Takich idiotek nie ma. Autorki też :-D

Tez widze ze to provo, bo tyle stron pisania i waszego zaangazowania a autorka tylko jedno w kolko i w kolko,nie wnosi nic nowego nie ma szczegulow tak potrzebnych do kazdej sprawy np. czy nie ma autorka kolezanek, rodziny, najomych ? oni wszyscy moga byc swadkami ,ale widze ze nie ma,jest taka sama i biedna i tyle stron a ONA nic nowego nie wnosi bo wszystko zawarla w pierwszej wypowiedzi na pierwszej stronie teraz tylko powtarza sie aby wkrecac dalej , ech