Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż wywalił moje rzeczy z mieszkania jak dowiedział się o mojej zdradzie

Polecane posty

Gość gość
Heiliege Od kiedy to jest obowiazek otworzenia drzwi policji.jak nie otworzy to wylamia te drzwi?

Gość gość
W indiach czy w krajach muzulmanskich maja sposob na takie kobiety.w samych indiach co roku jest podobno,jak dobrze pamietam kilkanascie tysiecy przypadkow samozaplonow kobiet.ze niby wypadek,ze sie odzierz zapalila w kuchni,ze przypadkiem zona oblala sie latwopalnym plynem i doszlo do zaplonu.i sprawa zdrady,plamy na honorze zostaje zalatwiona.polecam ksiazke "spalona zywcem".naszym babom sie chrzni w glowkach.

Gość malamiiii222
No skoro go zrogaciłaś to pewnie zagrabił, bądźmy szczere, żadna z dobrego domku do syfu nie pójdzie bez powodu. A mężulek niezła kutwa, mróz na dworze a ten wywala z domu? To jest mąż?! Prawnik i narażenie twoich dóbr materialnych na zniszczenia, a ciebie - narażenie zdrowia. Alimentów raczej z tego nie będzie, ale grzywna owszem.

Gość gość  alka
Jaka szmata z ciebie. Jakby mi sir zachciało wrażeń, to najpierw bym się z mężem rozwiodła. Ja tez nie mam seksu tak często jak chce, ale rozumiem to, ze mąż jest zmęczony po pracy, a nie puszczam się z innymi. Szanuje go i nie zdradziłabym go, a jesli np zakochałabym się w innym to od razu bym mu o tym powiedziała i byśmy sue rozstali, bo go szanuje, miedzy innymi dlatego, ze haruje, zeby niczego nam nie brakowało, bo moja pensja"biurwy" jest śmieszna. Swoją drogą nie rozumiem jak można być tak obłudnym i brać ślub z człowiekiem, którego się nie szanuje.... Oby los się na tobie zemścił...

Gość gość
Nie może

Gość gość
Żebyś się suko nie zdziwiła. Ma pieniądze, wiec może wszystko. A ty co masz leniwa s****wo?

Gość gość
Autorko-wiem kim jesteś .

Gość gość
Toz autorka postu to glupia k***a siedzaca w domu zyjaca za pienaidze mezusia, ktory tyral na jej luksusowe zycie a ta mu rogi przyprawila. I zeby nie bylo pisze to kobieta. Ja sie z takimi pustaczkami nie solidaryzuje. Niech glupie babsko z********a w fabryce po 12 godz to zobaczy co miala i stracila

Gość gość
W duupie rady sobie nie da bidulka. Do tej pory na tipsy i do fryzjera biegała. Z nudów i by gachowi się podobać, bo mąż pracoholik dał jej samochody i mieszkania, a ognia poskąpił. Witamy w szarej rzeczywistości :-D

Gość gość
Tacy sa dzisiejsi faceci - daremni. Albo ma kase albo zadowala fizycznie. Sa za tepi, za glupi zeby ogarnac wszystko. A kobieta musi - domem sie zajac, dzieckiem zaopiekowac, isc do pracy i jeszcze loda zrobic, bo pan maz sie naogladal internetow. A pan maz to co oferuje od siebie? Z****** gacie i smierdzace skarpetki, brzuch 8 miesiaca ciazy i malomiekkiego fiuta, ktorym mozna co najwyzej obsikac sobie kalesony. To i nie dziwota, ze kobieta zwatpila i poszukala sobie normalnego faceta. A za wywalenie rzeczy na bruk - prokurator. Ja bym dala rade, ale to trzeba miec troche wiedzy i doswiadczenia w takich sprawach. Szanowna Autorko wpisu, uwazam ze twoj tzw. pseudo maz jest zwyklym lujem. Zycze ci pozytywnego zalatwienia tej sprawy. Pozdrawiam. Bea.

Gość gość
Gdyby Autorka znalazła normalnego faceta, to byłaby z nim, a z mężem rozwiodła się. Widać gach nie taki cudny i tylko do bzykania.

Gość gość
Zgodnie z KC jesli mieszkanie zostalo nabyte przed ślubem i mąż jest jedynym właścicielem, moze ja wywalić na zbity pysk i policja nic tu nie pomoze, kiedys tak, dzis juz nie. To ze jest zameldowana nie daje jej żadnych praw do lokalu choćby na uszach tańczyła i żaden prawnik tego nie zmieni. Mąż zmienia zamki i dupa, po 3 miesiącach nie mieszkania może latawice wymeldować zgodnie z obowiązującym prawem. A jak ona spróbuje wejść do mieszkania np. pod męża nieobecność zwyczajnie może chłop oskarżyć o włamanie. Więc zamiast sunuć tu swoje durne teorie poczytać prosze kodeks cywilny, tam jest wszystko dokladnie opisane i czytać prosze ze zrozumieniem bo widać że chytruski mają z tym problem. A pani "konkretna" niech swoje brednie schowa w kieszeń bo tak do życia pasują jak siodło do świni. Pół roku temu tak pożegnałem swoją byłą, razem z siostra już planowały wakacje z podziału majątku i niech planują dalej, pojadą jak zarobią :D

Gość gość
13.55 brawo ! Należy się dziwce. Mowie to jako kobieta.

Gość podskocz tylko
Chytruski? Że co ja proszę??? Kobiety muszą dbać o swoje prawa! Nie może być tak, że jaśnie panu i władcy mężowi wolno wszystko, a kobieta na mróz z dobytkiem. To nie średniowiecze! Musimy być solidarne, bo w tym męskim świecie kobieta jest niczym.

Gość gość
Facet nie ma prawa wywalić kobiety na mróz? To może ma ja jeszcze ogrzać, zeby zimno nie bylo, chuj ze go zdradziła, co tam... Przeciez facetom podobno można wszystko to i babom można zdradzać ich... Wasza logika mnie roz******la. Na szczęście są także inteligentne kobiety, a nie takie jak wy. A i jestem kobietą. Ps. Autorko, z******te prowo. Myślisz, ze ktoś ci uwierzy, że mąż wywalił cie z mieszkania, a ty w tym czasie pisalas o tym wszystkim na kafe... Byl niby tako mróz, a tobie w rączki nie bylo zimno, bo literówek nawet nie zrobilas. A tak swoja droga kto placu ci za prowokacje? O2? A z reszta po co pytam skoro autorka juz dawno tu nie zagląda, tak jest przy robieniu prowokacji

Gość gość
konkretna33 - kolejny dowod na to, ze wydaje wam sie, ze jestescie sprytne a w rzeczywistosci glupie jestescie jak pniaki. Wystarczy, ze gosc odstapi albo odsprzeda to mieszkanie swojemu znajomemu nawet na chwilowy okres, zmieni sie wtedy wlasciciel a nowy wlasciciel moze szmate wywalic na pstrykniecie palcem. Do tego meldunek daje ci niewiele praw, wiec moze wszczac postepowanie o eksmisje albo wymeldowanie. Naogladalyscie sie sprawy dla reportera z przed 10lat. Tak czy siak, papa szmatki. Aha - mezczyzni zdradzaja, bo lezycie jak klody i gowno potraficie w lozku. Pozdro!

Gość gość
Kochanek na pewno cie przygarnie wiec w czym problem? A poczekaj... Przelecial i nie odzywa sie? Oj jaka szkoda:)

Gość gość
Hahahaha troszkę zimno ci bedzie po mostem :/ nie wierze w to, ze sa na tum świecie idiotki, które mysla , ze dadzą rade odebrać facetowi mieszkanie, nie wierze w to po prostu... Proszę powiedzcie, ze to prawo, bo załamuje mnie ilość debilek w tym kraju :o

Gość alibaba789
Ma chłop jaja. Prawidłowa reakcja na ku rew skie zachowanie.

Gość fjjbjdbfjdbfjdfjdbfjb
Tak sie kończy oglądanie "sędzi Anny Marii jakiejś tam" albo "Trudnych spraw". Macie g*******e pojęcie o prawie.

Gość gość
Konkretna33 dawaj foto do oceny buhahaha.

Gość gość
15:41 Jakie swoje prawa? Czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Zameldowanie to nie to samo co posiadanie czy bycie właścicielem lub współwłaścicielem! Mąż moż zrobić ze swoją własnością co chce i nie ma obowiązku wpuszczenia żonki do mieszkania bo ona jest tam zameldowana, tak mówi KC czyli prawo. Trzeba było myśleć przed rozłożeniem nóg i tyle. I żaden sędzia nie będzie mial litości i usprawiedliwienia dla osoby zdradzającej, zawsze to ona będzie winna rozpadu małżeństwo i obiektem pogardy. Alimenty? Dobre sobie i co jeszcze? Apartament w Abu dhabi dla królewny? Mniej telenoweli a wiecej realizmu, wtedy życie bedzie ciekawe dla rozumu a nietylko waginy:d

Gość gość
Mezczyzni sa potworami. Szowinistyczne swiniaki.

Gość monsz
miałem identyczną sytuację parę miesięcy temu.zameldowanie nic nie daje,ALE możesz wnieść sprawę do sądu o ''przywrócenie dla siebie poprzedniego stanu posiadania''.prawdopodobne że sąd przywróci ci prawo ''do przebywania w lokalu",ALE mąż gdy będzie złośliwy zabroni ci korzystać np. ze swojej lodówki ,naczyń,mebli prysznica i.t.d.-piekło nie życie.lepiej pokaż że sobie dajesz radę ,może mu przejdzie.ja po kilku miesiącach zmiękłem i bardziej myślę o pogodzeniu się

Gość gość
dobrze zrobił twój mąż niewierna żono.

Gość gość
Czemu nie idzie do kochasia

Gość gość
Bo kochaś ma już żonę :-D

Gość gość
Muszę parę spraw naprostować - bo to ja jestem autorką. Dziękuję dziewczynom które mi pomagają na tym temacie bo jest on cały czas aktualny. Sprawa więc wygląda tak - wróciłam do mieszkania i wszystkie ważne dla mnie rzeczy i te drogie wywiozłam do mojej mamy. Jak przyszedł to włączyłam nagrywanie w telefonie i nagrałam jego wyzwiska. Potwornie się wściekał, nie uderzył mnie ale słychać jak rozwalił szklanki wyzywając mnie. W piątek (jutro) mam umówioną wizytę u adwokata i będę prawdopodobnie składała pozew o rozwód z jego winy i za to co się działo ostatnio będe chciała mieć przyznaną połowę majątki. Będę pisała wam jak uda mi się więcej ustalić. Do osób które mnie wyzywają - nie wiecie o mnie zupełnie nic. Nie wiecie o mnie że chciałam być kochaną...ktoś mnie pokochałi to z nim chce mieć dzieci i planować wspólną przyszłość.

Gość sdfe66456567567567
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi; a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc może was namierzyć i podglądać. Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+ to kolejny podsłuch w waszym domu.... Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane....

Gość gość
jakiś koszmar :-( dlaczego nie odpuścisz i nie pójdziesz własną drogą ? puściłaś się to znaczy że czegoś brakowało więc daj mu spokój i idź swoją drogą