Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż wywalił moje rzeczy z mieszkania jak dowiedział się o mojej zdradzie

Polecane posty

Gość gość
Widze ze duzo osob probuje mnie tu potepiac - nie znacie mnie i nic o mnie nie wiecie. Ale wyglada to tak ze poswiecilam dla niego moje zycie i dostosowalam sie sie do niego wiec nie zycze sobie taki tekstow

Gość gość
Ja pitolę :-(

Gość gość
Mimo wszystko życzę powodzenia.

Gość gość
Jak ty zdradzilas meza to ty jestes winna rozpadu malzenstwa.mezowi zgodnie z prawem moga sie nalezec alimenty od ciebie.wiec to ty prawdopodobne teraz bedziesz placic jemu a nie on tobie.

Gość gość
A jeżeli udowodnie ze to jego wina ze z nami sie dzialo tak a nie inaczej?

Gość gość
Maz wykazal duzo dobrej woli wywalajac cie z domu.mogl cie pobic,okaleczyc czy nawet zabic.ale utrzymal nerwy na wodzy i pokojowo cie usunal z domu i zycia.powinnas sie cieszyc.

Gość gość
Jak sie zle dzialo z wami to powinnas wniesc pozew o rozwod i po rozwodzie sobie moglaby kogos poszukac isc z nim do lozka.a ty to zdradzilas bedac jego zona,w ukryciu.twoja wina.przegralas.

Gość micamula
Najbardziej śmieszą mnie postawy kogucików w tym wątku. Zaperzeni jak koguciki. Facet sobie nagrabił, teraz szaleje i wyżywa się na własnej żonie. Ale koguciki za głupiutkie.

Gość gość
No pewnie, niechby pił i bił ale był. Podejście tępych kurek domowych i tłustych męskich świniaków. Kobieto dobrze zrobiłaś, a teraz facetowi odpłać za jego zachowanie.

Gość gość
Jak sobie nagrabil to trzeba bylo wnisc pozew o rozwod,z.bez ozekania o winie,albo za jego wina i w zgodzie sie rozejsc.taka jest kolejnosc.ja bym tez wywalil zone jakby mnie zdradzila.jak bys mieszkala u mnie w domu to bym ci pokazal kogucika skarbie.zdrada jest nie dopuszczalna.dla twojego dobra wiecej nie pokazuj sie w jego domu.no chyba ze ci zycie nie mile.on to zrobil moze dla twojego bezpieczenstwa,bo bedac z toba w jednym domu byc moze by nie wytrzymal i ci cos zrobil.

Gość gość
Przypomnial mi sie znajomy ktoremu zona wypomniala ze pol majatku jej sie nalezy.wiec ow znajomy wzial siekiere i zaczal od samochodu.spytal tylko zone ktora chcesz polowe?

Gość gość
Autorko droga, nie masz pojęcia o wojnie w sądzie. To nie takie proste.Rozwodu z winy męża i alimentów nie dostaniesz.

Gość gość
Bezdomni fajnie mają, cały dzień na kafe

Gość gość
> spytal tylko zone ktora chcesz polowe? Wtedy pozywam takiego gnoja o niszczenie mojego mienia i płaci mi jak za cały samochód. A następnie wnoszę o przymusowe skierowanie go na badania psychiatryczne i jest uwalony. Już jeden mąż ze mną fikał, źle skończył, płacze i płaci, w dodatku pośrednio na... swojego własnego szefa heh.

Gość gość
No widzisz bo sa faceci i sa pipy.ja wolalbym cie zatluc niz ci zaplacic za cos.

Gość gość
do 15:31 jak to szefa???

Gość gość
Moim marzeniem bylo zalozyc rodzine.ale jak czytam takie wpisy to wole byc sam.bez alimentow,bez uzerania sie,bez utrzymywania zony i dzieci.na cholere mi takie problemy.tylko gdzies w glebi to wierze w milosc nadal.moze te laski na tym forum to tylko jakas patalogia i nie wszystkie sa takie.sam juz nie wiem.ale w zadne bagno to wpakowac sie nie chce.

Gość gość
gość dziś Normalnie, zostawiłam idiotę, a związałam się z jego szefem. Śmiejemy się, że może mu teraz mniej płacić, bo ten i tak płaci alimenty na mnie :) Mam rozdz. maj. z mężem, czyli w świetle prawa bardzo niski dochód.

Gość gość
Ale kobiety jesteście naiwne to nie te czasy tak zwanej "matki polki " że zawsze facet przegra w sadzie ,autorko przegrasz jak facet chociasz troszkę ma rozumu i nic nie dostaniesz. Wiem co piszę byłem z drugiej strony barykady 15 l staż małżenski 2 dzieci i udowodniona zdrada byłej sprawa była szybka i orzekała sędzina +2 osoby , mimo że ja broniłem się sam ona miała adwokata Pani sedzina niezostawiła suchej nitki na byłej w kilku pytaniach usadziła była i tak wygrałem sprawę rozwodową opiekę nad 2 dzieci ,mieszkanie ,jeszcze alimenty ale niechciałem ich przyjać bo wiedziałem że sam sobie dam radę .autorko i feministki to nie te czasy a w sądzie nie są teraz tępaki wiedzą co się dzieje i wiedzą ze wiekszość malżeństw nie licząc patologi rozbijają zdrady a kobiety ostatnio biją w tym na głowę mężczyzn ,to też wiem po rozwodzie jak bym nie miał wstrętu do zdrany miałbym mężatek na pęczki bo trudno poderwać samotną kobietę ale mężatkę bez problemu . to taka wredna mentalność pseudo feministek że zawsze namawiają do "złego" to chyba zawiść by inna kobieta nie miała lepiej a czasem nie naprawiła swego błedu przykre to w dzisiejszych czasach ale co zrobić mamy zachód tylko najpierw muł i 100m g****a ,wymienia sie wszystko i sprzedaje . dobrze że jeszcze są te piekne Polki z zasadami i uczciwością i jest nadzieja dla naszych dzieci że można zakładać i żyć uczciwie bez zdrad i kłamstw pozdrawiam tych co mają jeszcze jakieś normalne zasady

Gość marecki 37
Do gość dziś Stary, popatrz na ten wątek. Wkurzyło się paru facetów, ale ŻADNA KOBIETA. A przecież kafe czytają tysiące kobiet. Zobacz, że ANI JEDNA nie sprzeciwiła się. Wiesz, co to oznacza? Że masz rację. Od dawna nienawidzę kobiet, ich tępej, głupiej skłonności do czynienia komuś źle, ich bezmyślnej mściwości i - nawet gdy to one ewidentnie zawinią - do wypierania się i do obarczania SWOJĄ winą pokrzywdzonego. Tego nawet nie da się określić, bo klasyczne wulgaryzmy są zbyt słabe.

Gość gość
Jedna wkurzyła się na pewno. Na głupotę wygodnej damulki bez zasad. Autorka nie zdaje sobie sprawy, że jest na straconej pozycji. I nic z tego co pisałam do niej nie dotarło :-(

Gość gość
gość dziś jak udowodniłeś zdrade byłej?

Gość Tigość
Autorko a ten twój Ognisty Ogier nie może cię przyjąć? Hehe bądz przenocować ? Hehehe :-D

Gość gość
Europa wymiera, nie ma komu się żenić :)

Jeżeli autorka tematu jest zameldowana w mieszkaniu, to mąż nie może jej wyrzucić od tak. Nawet jeżeli mieszkanie należy do niego. Autorka ma prawo wezwać Policję i zażądać wpuszczenia jej do mieszkania. Bo jest w nim zameldowana.

Jeżeli mąż chce się z nią rozwieść, to ma prawo złożyć pozew o rozwód. Ale nie ma prawa robić z niej bezdomnej.

Gość gość
Tigość dziś Autorko a ten twój Ognisty Ogier nie może cię przyjąć? Hehe bądz przenocować ? Hehehe smiech.gif Wreszcie możecie się sobą w pełni nacieszyć!! Teraz możenie nie wychodzić z łóżka całymi dniami i nocami.. a Ty męża napastujesz??

Gość gość
autorko albo przeoczyłem albo nie pisałaś szczegółowo ,zrozumiałem że mieszkanie jest męża a ty tylko jesteś tylko zameldowana bo to różnica czy mąż nabył prawo do mieszkania przed ślubem czy już po , jeśli po ślubie nie może ciebie wyrzucić ale jeśli przed ślubem to jesteś na przegranej pozycji i nawet policja nie pomoże ... Sporo osób w Polsce żywi nieuzasadnione przekonanie, że z samego meldunku wynikają jakieś uprawnienia do mieszkania czy do korzystania z lokalu itp. i zapewne dlatego potrafią zażarcie o ten meldunek walczyć. Tymczasem jak mówi prawo do korzystania z mieszkania czy innej nieruchomości wynika np. z umowy najmu, użyczenia, prawa własności itp., a meldunek jest jedynie zgłoszeniem w urzędzie faktu przebywania w konkretnym miejscu (i tego faktycznego przebywania nie należy mylić z posiadaniem prawem do korzystania z nieruchomości). Niezrozumienie przez ludzi skutków meldunku może brać się np. z tego, że w rzeczywistości często jest tak, że meldunkowi towarzyszy wynikające z innego tytułu niż meldunek prawo do korzystania z nieruchomości (większość osób mieszka i melduje się w mieszkaniach które są bądź ich własnością, bądź są przez nich wynajmowane itp.) co sprzyja nieporozumieniom i błędnym przekonaniom co do roli meldunku. Zgodnie z ustawą o ewidencji ludności i dowodach osobistych jeżeli ktoś wyjedzie do przysłowiowej cioci i zamieszka u niej na dłużej niż 3 doby to powinien się zameldować (czyli zgłosić w urzędzie że faktycznym miejscem jego pobytu jest adres owej cioci), z czego jednak w żadnym wypadku nie powstaje prawo do korzystania z cioci mieszkania wbrew jej woli ani tym bardziej nikt nie staje się współwłaścicielem mieszkania wraz z ciocią, czy jego najemcą.

Gość gość
Może ogier tylko bogaty w cm. I nie piszcie ,że żadna, pisałam ,że to prowo dwa razy. A po co protestować jak to prowo.kity z doopy wzięte

Gość gość
Autorko,jakims sladem twojej zdrady jest ten temat zalozony przez ciebie na tym forum.jak maz pomysli to bedzie mial twoje wypowiedzi i dowod adresu ip.wiec w jakis tam sposob juz zaczelas sie pograzac.