Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtek38

Ukochana odrzuciła zaręczyny ?

Polecane posty

Gość Wojtek38

Dlaczego twierdzi , że jest szczęśliwa , a nie chcę przyjąć pierścionka ? Nie chcę wyjść za mnie za mąż...

Gość gość
Dobrze jej jest tak jak jest,może się spotykac z kolezankami,wszedzie chodzic z nimi ,robic co tylko chce,a jak by miala zoną byc to siedzenie w domu, ograniczony kontakt z kolezankami itp,i pewnie dzieci nie chce,moze wgl nie chce.

Gość Wojtek38
Dzieci nie chcę w ogóle , a koleżanki ? Hmm też mają już mężów , dzieci ...

Gość gość
boi sie ze zechcesz dzieci i unika slubu, jak teraz nie chce to już się jej nie zechce,nie ma szans.

Gość gość
a jaki powód podała?

Gość Wojtek38
W sumie powiedziała , że jest jej dobrze tak jak jest . Nasz związek z boku może dziwnie wyglądać . Oboje pracujemy , mieszkamy osobno ... Czasami ona wpada na seks , czasami ja do niej . Weekendy spędzamy razem , gotujemy coś , rozmawiamy , chodzimy do kina , teatru ja też nie chcę już dzieci (mam jedno z poprzedniego związku ) .

Gość gość
A jak jej się oświadczyłeś? Wyciagnales po prostu peirscionek czy jednak cos zaplanowales?

Gość Wojtek38
Oczywiście , że zaplanowałem. Paula uwielbia góry . Pojechaliśmy na sylwestra . Była kolacja, nastrój ... Poczułem się jak taki odrzucony pies ! Przez chwilę nawet pomyślałem , że ona potrzebuje mnie tylko do jednego . Nie wiem co myśleć . Od początku byłem świadomy , że to nie jest kobieta marzaca o rodzinie itd , ale wspominała , że chcę się ustatkowac .

Gość gość
Dobrze ze przynajmniej w seksie ja zadawalasz

Gość gość
twoja M jest nauczycielką ze pracuje na dwa etaty ?

Gość Wojtek38
Nie chcę być tylko facetem do seksu . Momentami brakuje mi tego co miałem w poprzednim związku . Taka prawda - kocham ją najmocniej na świecie , ale teraz , gdy odrzuciła zaręczyny nie wiem kompletnie na czym "stoje". Tak , jest nauczycielką . Pracuje na dwa etaty , bo chcę . Co drugi weekend jeszcze dodatkowo studiuję . Ma mnóstwo pasji . Jeżeli mamy wolny wieczór do jest jakiś cud . Proponowałem by się do mnie wprowadziła , ale z tego nic nie wyszło .

Gość gość
38 to Twój wiek?

Gość Wojtek38
Tak .

Gość gość
ja bym dawno odszedł co to za kobieta jak ma kochającego faceta a ona leci na dwa etaty i nie zależy jej by być blisko Ciebie , pozdrawiam