Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki jest facet spod znaku Wagi?

Polecane posty

Gość gość

Ktoś wie?

Gość gość
Ja wiem.Zyję z Wagą prawie 20 lat. -zimny -zakłamany -nigdy nie przyznaje sie do winy -nigdy nie przeprasza -nue lubi zwierząt. -skąpy -kobieciarz -fałszywy -łasy na pieniądze -nie empatyczny -nerwus. nie dba o siebie.

Gość gość
Bezczelnie podrywa mnie gość spod tego znaku :-O:-O

Gość gość
zazwyczaj leń, pijak, lekkoduch, dzi'wkarz, ściemniacz i krętacz, ale nie zniechęcaj się, czasami trafi się jakiś porządny. Tylko nie daj zwieść się pozorom, bo wagi są zazwyczaj grzeczne, uprzejme, unikają konfliktów, ale robią to dla wygody i z tchórzostwa, jest to parawan dla pustki.

Gość gość
jaki ? waga to wredota. powiedz mu żeby sie odpierdolił i po sprawie. proste ?

Gość gość
Lech Wałęsa jest wagą, lubi powtarzać, że takiego prezydenta jak on, to Polska nie będzie miała co najmniej przez następnych 500 lat.

Gość gość
Straszne wredne są wagi!!

Gość gość
Mnie podrywa taki które pije i jjest chytry.

Gość gość
Gość 23.31 masz 100 procent racjj Zyje z waga 14 lat i wszystko co do joty sie zgadza

Gość gość
Obrażalski pijus.:-O

Gość gość
Falszywy, zaklamamy, nie umie podjav decyzji, przerzuca odpowiedzialnosc na innych, wybielajac sie przy tym, nie umie okazywac uczuc. Jest moim mezem od 15 lat. Mam dosc!!!

Gość babafemi
Podly intelektualista, niestety.

Gość gość
Wagi to podli, klamliwi, dwulicowi manipulanci, lenie i obludnicy. Do tego tchorze przeokropne. Wystarczy przejrzec tematy o roznych znakach zodiaku- w pozostalych tematach wypowiedzi negatywnych do pozytywnych jest mniej wiecej tyle samo, o Wagach zawsze 90% jest negatywnych- domyslcie sie czemu :D

Gość gość
to jest nie prawda nie wazne jaki ma się znak tylko co ma się w sercu !! jestem tego zdania ze każdy człowiek zachowuje się tak jak widział postepowania innych .tak jestem z znaku wagi i jestem miły nie lubię się kłóci z osbobą którą kocham no bo po co ja ją kocham !!! lubię pieniądze ale takie które zarobie własnymi rekoma nie potrzebuje od nikogo nic tylko chce być doceniany i kochany przez osobę którą się kocha !! człowiek jest inny jesli wszystkiego doświadcza sam i na wszystko pracuje a nie dostanie na tacy !!!!

Gość gość
Mam znajomego Wagę. Chytry na kasę do bólu. Ale nieważne .. X Intrygant, manipulant, wyśmiewa, pijak, wtrąca się w nie swoje sprawy. Buntuje mojego męża przeciw mnie, dogryza, sugeruje że coś mnie i jego łączy. Miałam awanturę, zadzwoniłam do niego, zjepałam obraził się i rozłączył. Ile można? 6lat byłam cieprliwa. Ma się za lepszego, bo jeździ na zagraniczne wycieczki i każdą 1 zł liczyl bo kupił drogi samochód:/

Gość gość
Wszystkie wagi to są chu// je!

Gość gość
Po co wymieniać wszystkie wady każda z osobna jeśli można to wszystko określić jednym słowem . wulgarnym bo wulgarnym ale dużo mniej pisania:D

Gość gość
Jaki jest w łóżku Pan Waga? :)

Gość milena_jestem
Ja mam kuzyna spod tego znaku i jest on raczej leniwy, nie przyklada sie do nauki, gra caly czas w komputer, ale cechuje go raczej przyjacielskosc, lubie z nim obejrzec film, on chetnie wychodzi ze znajomymi, ale tez nie nie jest pewny siebie, raczej taki realista, jak byl mlodszy to sie jakal i plakal, nadal pozostal mega wrazliwy, lecz to jeszcze nastolatek. ;)

Gość gość
Bylejaki jak go nie poprowadzisz to nie trafi

Gość gość
tak, wagi to odpady ludzkie

Gość gość
Zarywa do mnie pewna Waga :)

Gość gość
a kopnij śmiecia w du'pę

Gość gość
Legendy mowia,ze zdarzaja sie porzadne wagi, ale to jak z Czlowiekoem Lodu,kazdy slyszal nikt nie widzial. To moze ja opowiem jak bylo z "moja" Waga. Spotykalismy sie rok. Na pierwszej randce mowil tylko i ciagle o sobie,mnie o nic nie pytal, oczekiwal tylko mojego zachwytu. Uwazam sie za ladna,nieglupia a przy nim czulam sie malo wartosciowa, nie prawil mi zadnych komplementow,nigdy nie dal chocby kwiatka ,nawet mi kawy nie postawil. Potrafil byc za to zlosliwy, po pol roku stwierdzil,ze w sumie to jestem ladna, tylko za male piersi mam...powiedzial mi,ze takie rzeczy jak prezenty i pamietanie o datach sa malo istotne,ze on nie ma do tego glowy. W ogole duzo mowil, i w kazdej dziedzinie,nawet tej o ktorej nie mial pojecia wypowiadal sie jak spec. ..czesto wspominal swoja byla i porownywal mnie do niej, lubil sie chwalic swoimi podbojami,osiagnieciami,a kogos kto tak robil ,krytykowal. Lubil towarzystwo,wkolko krecily sie przy nim jakies kolezanki i mowil ze nie moge go ograniczac,a sam oczekiwal ze nie bede nigdzie wychodzic, tylko czekac na jego telefon. Potrafil w cisagu dnia puszczac mi sygnaly by sprawdzic czy czasem z kims nie prowadze rozmowy, a jak raz mialam zajety bo rozmawialammz bratem to mi zrobil awanture...mistrz manipulowania, czarowania, mowienia duzo,kwieciscie i...bez sensu. O, jeszcze zrzucania swojej roboty na kogos. Co do zwiazku,mowil malo konkretow i unikal jasnych odpowiedzi. W lozku, beznadziejny,myslal tylko o sobie. Nie zna slowa gra wstepna i jeszcze ma pretensje ze nie reagujesz tak jak on chce...uwazal ze to ze nie mam orgazmu to tylko moja wina.beznadziejny typ. Stracilam czas,pewnosc siebie i zszargalam nerwy. Liczylo sie wciaz tylko to co on czuje,mysli wie, gdy zawinil,wmawial komus ze to jego wina. Glupio madry. Nie zapomne jak nie umial zrozumiec roznicy miedzy miesiaczka a krwawieniem z odstawienia tabletek.,myslal ze te cykle to jedno i to samo i pytsl wciaz kiedy mam plodne dni. :-) uwazal jeszcze ze to ja jestem niedouczona i chce go na dziecko zlapac. Rozstal sie ze mna smsem a potem dzwonil bo sie chcial spotkac. Beznadzieja i masakra.

Gość gość
Moj tata jest wagą i to co piszecie na temat tego znaku to przeciwieństwo mojego ojca. Moj tata jest bardzo pracowitym człowiekiem, 45 lat przepracowane w jednym miejscu pracy, bez urlopów i z wieloma nadgodzinami. Do tego wiele pasji, ogrod, ryby itp. Sam dbał o dom i wychowywał mnie i moją siostrę. Człowiek bardzo pomocny, siebie stawia na szarym końcu. Spokojny, ciężko go wyprowadzić z równowagi. Moje dzieci przepadają za dziadkiem. Moja matka strzelec za to człowiek nałóg.

Gość gość
czy blondynki są głupie? Dlaczego niebo jest błękitne a księżyc okrągły?

Gość gość
Wyjatki sie zdarzaja, gosciu z 9:23 ,pewnie ma ascedent,ktory lagodzi jego zle cechy. Nie mow tylko ludziom ze wszystkie wagi sa jak Twoj ojciec. Wypowiadaja sie tu mezatki,ktore przezyly wiele lat z tym znakiem i potwierdzaja negatywne opinie na temat tego znaku. Mezczyzna zawsze jest lepszym ojcem niz partnerem,bo dzieci to jego krew.Ty mialas szczescie,inni nie.

Gość a ja skorpion
gość 2016.01.05 Ja wiem.Zyję z Wagą prawie 20 lat. -zimny -zakłamany -nigdy nie przyznaje sie do winy -nigdy nie przeprasza -nue lubi zwierząt. -skąpy -kobieciarz -fałszywy -łasy na pieniądze -nie empatyczny -nerwus. nie dba o siebie. x x ja żyję z wagą od 17 lat i w sumie nie mam zastrzeżeń z tego co wymieniłaś to: -skąpy -zimny(ale w uczuciach nie w łózku) -nie przeprasza i nie przyznaje się do winy. Poza tym: -rodzinny -pedant -lubi gotować -złota rączka -kocha zwierzęta -nie pije -nie włóczy się -dużo pracuje i chowa w skarpete :p -charyzmatyczny Za największa wadę mojego męża uważam właśnie brak empatii i takiej głębi duchowej, do bólu stąpa po ziemi,mało wtażliwy na piękno,muzykę ,sztukę. Największa zaleta -ogromny domator.

Gość gość
Najgorszy znak to Skoprpion. Podli ludzie , fałszywi gotowi nawet zabić. Znam jednego wagę. Ma dwoje dzieci, dba o dom, jeżdżą co rok na wczasy, widać,że kocha córki, ale bardzo chytry na kasę, wscibski.

Gość gość
nie cierpię wag!!!!!! ani damskich ani męskich, to kreatury paskudne! faceci wagi zdradzają, są nieczuli.. odradzam!