Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Więzienie za komentarz o imigrantach W POLSCE

Polecane posty

Tak, dlatego należy informować, nie komentować. Ubogacajmy Europę od drugiej strony;).

Czytam i oczom nie wierze... Kiedys smialem sie z glupiej wloskiej policji i wloskich sadow ktorzy aresztowali wujka pewnej trzynastolatki ktory nie tylko nie dopuscil do g****u na siostrzenicy ale jeszcze skopal g****iciela. Za to mial isc do wiezienia. Muzulmaninowi nie postawiono zarzutu g****u bo... przeciez nie zdazyl zg****ic :O Myslalem, ze podobne absurdy cechuje glupie kraje w krajach zachodnich i nigdy nie przyda do Polski. Niestety mylilem sie. Lewackie sady, lewacka prokuratura, lewacka policja jak widac dostaly odgorny prikaz by u nas robic to samo. Wiezienie za chocby slowo przeciw imigrantom ale jak imigranci muzulmanie sie panosza i demoluja (osrodek dla imigrantow w Lininie) to policja nic nie robi. szok i niedowierzanie. CZemu nie mam protestow pod gmachem sadu? Jak sie nazywal sedzia ktory ja skazal? Jak prokurator? Na czyje dzialali zlecenie?

Gość gość
Przeraza mnie to.sam wiele glupot napisalem.kurde,trzeba sie uspokoic :-(

Gość gość
gość dziś Przecież im o to właśnie chodzi. Żeby ludzi zastraszyć i żeby siedzieli cicho. Jak za komuny.

Gość gość
jechać z polactwem ... robactwem

Gość gość
Tyle ze tamten komentarz byl przed wydarzeniami w Paryzu.a wyrok zapadl po tych wydarzeniech?to jest chore jakies.przestepstwa sa przez uchodzcow tuszowane a za zwykle slowa jest sie pietnowanym i skazanym na wiezienie.absurd.

PRAWO jest dla wszystkich( czy jednak sprawiedliwe dla wszystkich ?) to wam zostawiam do oceny!? czy jest prawo i sprawiedliwosc rowniez dla ciapatych!!? chcac mieszkac miedzy NAMI!!musza sie dostosowac do prawa i zycia w Europie ,jak sie nie podoba to Weg!!! z naszej pieknej Europy!!!:)

To sa proste reguly ! albo dostosujesz sie do zycia w spoleczenstwie ,albo wypadasz z "gry"!

Gość gość
@ gość dziś Przeraza mnie to.sam wiele glupot napisalem.kurde,trzeba sie uspokoic smutas.gif x Czyli zamierzony efekt osiągneli. Muułmanom wolno gwałcić, palić, demolować a biały ma siedzieć cicho w obawie, że jak powie choćby słowo to idzie za kraty. I wy się dziwicie czemu Szwedzi i Niemcy milczą kiedy ciapaci gwałcą ich żony, córki... Boją się tak jak i wy zaczynacie się bać

Gość gość
Chrzanie to.ja sie wycofuje z komentowania.nie interesuje mnie to juz.Przepraszam uchodzcow za moje wpisy.wiecej nie bede o tym mysla i pisal,czytal i ogladal,interesowal sie tematem.zegnam wszystkich.