Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dowiedziałam sie kilka dni temu że mój chłopak robił kiedys innej minete

Polecane posty

Gość gość
Albo rezerwują takie intymne pieszczoty tylko dla wyjątkowych osób

Gość gość
W sumie to rozluźnienie obyczajów powoduje wiele problemów ;) Dawniej uprawiało się seks tylko po ślubie, to każdy był na tym poziomie jeśli chodzi o przebieg i nie było takich kłopotów

Gość gość
Kiedy ten seks uprawiało się po ślubie? To wszystko co mamy obecnie w seksie, oral, anal, orgie, piss, itp, itd. to nie jest wymysł XXI wieku, tylko naszych przodków. A może tak dziewczyna była dla niego wyjątkowa i dlatego ją w ten sposób pieścił? A w ogóle jak na razie to są tylko domysły autorki, nie wiadomo czy to robił, czy w ogóle tamtej dziewczynie to proponował, a nawet jeśli to nie wiadomo czy się zgodziła, może zareagowała jak autorka... z doświadczenia wiem, ze dziewczyna prędzej zrobi facetowi loda niż da się wylizać, bo kobiety wstydzą się siebie.

Gość gość
I właśnie o to chodzi mnie, nie autorce - że była dla niego wyjątkowa :( to nie tylko zazdrość o fizyczny wymiar, także, a może jeszcze bardziej, o miłosny powód. Nie wiem ile autorki chłopak ma lat, ale jak nie jest nastolatkiem to bardzo prawdopodobne, że to robił. Jak się nie dowie na pewno, to będzie ją dręczyć, a jak zacznie drążyć jak ja to się dowie takich rzeczy że jeszcze gorzej będzie :O :(

Gość gość
Ale autorka też wcześniej miała partnera i też z pewnością coś z nim robiła, dla niej seks oralny jest czymś bardzo intymnym, a dla jej faceta mogą to być pocałunki... albo niech o tym zapomni i nie drąży tego tematu, albo niech się rozstanie skoro tak jej to przeszkadza, albo niech zapyta go wprost... innych możliwości nie ma.

Gość gość
Jak zapyta wprost to dowie się czegoś, czego nie chciałaby wiedzieć może. Najlepiej byłoby wcale o tym nie myśleć i nie zaczynać. Ale my gadamy, a autorki nie ma ;) Autorko, jak jeszcze zajrzysz i będziesz chciała pogadać z osobą, która ma podobnie, odezwij się na czarodziejka-89@o2.pl

Gość gość
A może dowie się że nigdy tego nie robił, ze chciał, ale nie miał okazji... gdybanie nie ma żadnego sensu, dziś podejrzewa go o to, a jutro zacznie go podejrzewać o orgie i inne dziwne rzeczy ;) Trzeba się pogodzić z faktem, że ludzie mają różną przeszłość, nie zawsze jest ona sympatyczna, ale to jednak przeszłość i nie warto się nią przejmować. W sumie to powinna się cieszyć, bo minetka to pieszczota która kobietom sprawia dużą przyjemność i wiele kobiet nigdy tego nie doświadczyło, bo mają porypanych partnerów, a ona trafiła na faceta który chce dać jej rozkosz.

Gość gość
Ale może źle robić :P niektórzy mają takie rozsądne podejście jak Ty, inni takie c***jowe jak ja, i chyba ja nie nadaję się do związku. Uciekam, pa

Gość gość
Może być i tak, ale zawsze można się tego nauczyć, a facet raczej chęci ma skoro zaproponował dziewczynie minetkę, a nie lodzika jakby to zrobiła większość facetów :P

Gość gość
Jestem kobietą i brzydzilabym się faceta gdyby przede mną miał inne. Na szczęście mój mężczyzna jest tylko mój a ja jego. To tak jak nigdy nie założę ubrań używanych

Gość gość
Nigdy nie mów nigdy, bo jak nie będziesz mieć kasy to i używane ciuchy założysz, a gdy facet cię rzuci za kilka lat, to tylko faceci z doświadczeniem ci zostaną bo dla prawiczków będziesz już za stara :P

Gość gość
no właśnie, albo jak spać w hotelu w niezmienionej pościeli. Niech używani zadają się z używanymi.

Gość gość
Serce nie sługa, zakochać można się w każdym, nawet żelazna dziewica, która trzyma cnotę do ślubu, w *****czu, albo odwrotnie. I co wtedy? Te czasy są chyba niedobre

Gość gość
Napisałam na maila czarodziejki :)

Gość gość
Przeszłość jest ważna. Ja gdybym się dowiedziała że facet kiedykolwiek płacił za seks albo robił minetę, to byłby koniec i obrzydłby mi. Nie akceptuję takiej formy seksu. Dla mnie wystarczającym powodem żeby się zrazić do faceta, byłaby propozycja zrobienia mi minety, bo znaczyłoby to że chce taki rodzaj seksu uprawiać. Natomiast to że uprawiał wcześniej normalny seks z partnerką z którą był związany, nie stanowiłoby dla mnie większego problemu.

Gość gość
gość dziś A co złego jest w seksie oralnym?

Gość gość
faceci robia minete roznym babom.

Gość gość
ja bym sie brzydzila faceta ktory robi minete innym.

Gość gość
Chyba nie rozumiem. Brzydzicie się, kiedy facet zaspokaja swoją kobietę oralnie, ale nie brzydzicie się, że jego penis był w jej pochwie? I pewnie ona też, zaspokajała go oralnie.

Gość gość
Zarówno penis jak i pochwa są narządami rozrodczymi i do seksu służą ;) Ale fakt jest faktem że penis równocześnie służy do oddawania moczu, u kobiet pomiędzy łechtaczką a pochwą jest cewka moczowa, i do o***tu też jest niedaleko. I sorry za szczerość ale pchanie jęzora w tamte rejony jest dla mnie nie do przyjęcia ze względu na ten fakt, jak i też dlatego że w jamie ustnej jest inna flora bakteryjna a w narządach płciowych inna.

Gość gość
Ja gdybym się dowiedziała że facet kiedykolwiek płacił za seks albo robił minetę, to byłby koniec i obrzydłby mi. Nie akceptuję takiej formy seksu x Ja sam bym cię nie chciał, bo nie wyobrażam sobie zbliżenia z kobietą bez możliwości wypieszczenia całego jej ciała, bez delikatnej i długiej minetki, delektowania się smakiem i zapachem jej gorącej i wilgotnej szparki. Seks dla samej prokreacji jest beznadziejny i nudny, już wolałbym masturbację w samotności :P

Gość gość
Natomiast to że uprawiał wcześniej normalny seks z partnerką x Normalny seks to również seks oralny, to nie jest żadne zboczenie, ludzie od zawsze lizali swoje genitalia :)

Gość gość
"Seks dla samej prokreacji jest beznadziejny i nudny, już wolałbym masturbację w samotności jezyk.gif" x Kto i gdzie napisał że seks ma być dla samej prokreacji??? A rąk ludzie nie posiadają czasem? no chyba że co po niektórzy mają dwie lewe :D xxx "Normalny seks to również seks oralny, to nie jest żadne zboczenie, ludzie od zawsze lizali swoje genitalia usmiech.gif" x Powinno być niektórzy ludzie, bo wiele jest szczęśliwych związków które takich form seksu nie uprawiają , nie sprawia im to przyjemności, byłoby to dla nich poniżające. A mimo to mają bardzo udane pożycie i nie tylko dla prokreacji :) Sprawiają sobie przyjemność, ale po ludzku. A "delektowanie" się wydzielinami jest im do niczego niepotrzebne :o

Gość gość
W małżeństwach może nie uprawiają, ale już z kochankiem/kochanką tak, też znam takie święte pary :P Ręką to ja sobie sam mogę zrobić, a co to za frajda wpychać palce w cipkę? Zdecydowanie lepiej na wyobraźnię działa fakt włożenia tam języka, ale jak widać niektórzy tego pojąć nie potrafią i brzydzą się sobą i partnerem. Na szczęście mnie kobiety nie brzydzą i lubię lizać im cipki i jestem szczęśliwym i spełnionym człowiekiem :)

Gość gość
Powinnaś się cieszyć bo doświadczony mężczyzna to wartościowy mężczyzna!! taka prawda!!

Gość gość
gość dziś Co złego w płaceniu kobiecie za seks? Jeśli Wy kobiety wymagacie doświadczenia seksualnego to co ma zrobić mężczyzna będący prawiczkiem? Prawiczków nie chcecie więc nie powinno wam przeszkadzać z kim mężczyzna ma swój pierwszy raz .

Gość gość
ja bym nie chciala zeby facet mial kilka partnerek

Gość gość
gość dziś Dziwka przynajmniej za to zarabia, a frajer płaci... Pomyśl ile k***sów nieraz brudnych, śmierdzących, zasyfionych ma w sobie dziennie prostytutka. Jaka dziewczyna chciałaby takiego co taką dotykał... A to że kobiety nie chcą prawiczków, to taki sam stereotyp jak to że facet musi mieć wielkiego :)