Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum2

Polecane posty

Gość gość
shatyn już nie wróci. PiS tak śmiało sobie poczyna, że okresy hospitalizacji shatyna są coraz dłuższe, a rekonwalescencja przedłuża się w nieskończoność. Lekarze mówią, że jeśli pacjent nie przestanie ulegać nieustannemu wzburzeniu emocjonalnemu, to oni nie chcą brać odpowiedzialności za stan jego zdrowia i stanowczo zalecają mu całkowite odcięcie się od polityki.

Gość barramek
muszę przyznć że po obejrzeniu programu z TVP info, gdzie wypowiadał się także Wroński z Głosu Cadyka ... powstaje zupełnie nowa jakość w TVP ! - aż to razi ,że zaczyna być tak inaczej ...czyli normalnie :)

Gość barramek
ktoś się martwi o shatyna...i niech się martwi , jak lubi się martwić -ja np. o judzących antypolskich shamanów się nie martwię ... a nawet proponuję im jakiś dłuższy wypoczynek od polaczków i Polski w okolicach Wzgórz Golan,co posłuży raczej naszemu i ich zdrowiu :classic_cool:

Gość gość
Normalnie normalnie! O tym, że nie będzie obniżenia wieku emerytalnego też ani słowa, podobnie jak o tym, że uchwały pisu w/s TK nie mają ŻADNEJ mocy prawnej :D Wszystko się zgadza, jest po staremu, nie wiem o co cały ten dym :D 🖐️

Gość gość
Prawo rządzącego, nie Ifka? :D :D :D :D

Szefową Wiadomości została Marzena Paczuska. Tego babsztyla to nawet ja nie zdzierżę :P

Gość gość
A niby czemu nie? Odpowiednia babka na odpowiednim stanowisku. Jakoś tego katolickiego bastionu strzec trzeba.

Gość Myrevin
Natomiast dla miłej odmiany, bo pokazuje nasz Polaków debilizm, orzeczenia TK żadnej innej mocy jak prawnej nie mają, bo, nie przewidziane są żadne sankcje za nie wykonywanie orzeczeń trybunału. :D Czyli zobaczcie ludzie w co wy z taką ochotą się kłócicie czy nawet poświęcacie czas w niedzielę by poprzeć KOD. Nawet jakby PiS nie zrobił "zamachu" na TK, nie wykonując jego orzeczeń nic by się nie działo. Tak jak po tym o czym słyszeliśmy na taśmach itd, itp. Nie ma na pewne naganne rzeczy dziejące się w Polsce prawa. A jak prawo nie jest łamane... lub za jego łamanie nic nie grozi.. to poco się tym przejmować? ;)

Gość gość
Po to, że bym chciała, aby moje dzieci żyły w normalnym kraju za parę lat. Jako ojciec chyba powinieneś rozumieć to najlepiej. Naprawdę myślisz, że ludzie idą na marsz KODu z powodu telewizji czy tk? Naprawdę??

Gość gość
Nie wiem nawet po czym tego szukać ale pamiętacie ten top ze zgadywaniem piosenek po opisie teledysku?? :D Wszyscy tam pisali, nawet Ksenia, nawet Pijawka :( Bosz, jakie piękne czasy to były.

Gość gość
Od dziś główny dziennik TVP 1 "Wiadomości" ma nowego szefa, nowego wydawcę i nowych reporterów. O polityce Polakom będzie opowiadał m.in. Klaudiusz Pobudzin, wcześniej dziennikarz TV Trwam należącej do ojca Tadeusza Rydzyka. x Brawo baranki. Boże, rzecz jasna.

Gość gość
ja myślę, że ludzie na protesty KOD-u idą z głupoty, pomijając polityków opozycji i ludzi z nimi powiązanych, którzy stracą stołki i wpływy wskutek rządów PiS-u. Lis i Michnik będą mówili to, co zawsze, ludzie z prawicy też. Dziennikarze, którzy są dzisiaj zwalniani z mediów publicznych, wiele lat temu podjęli decyzję, z jaką opcją publiczną wiążą swoje losy i jakiemu panu służą, a teraz te ich pojękiwania o niezależności i obiektywności mediów, to obraza dla rozumu odbiorcy. Po prostu jest w Polsce mnóstwo ludzi, którzy nie chcą korzystać z dobrodziejstw demokracji, a z korzyści, jakie daje rządzenie i mogą dać rządzący.

{ gość dziś Po to, że bym chciała, aby moje dzieci żyły w normalnym kraju za parę lat. Jako ojciec chyba powinieneś rozumieć to najlepiej. Naprawdę myślisz, że ludzie idą na marsz KODu z powodu telewizji czy tk? Naprawdę?? } o Aha...to dopiero teraz trzeba nagle walczyć o normalność? :D Dopiero teraz? No sorry z idiotami nie da się w ogóle rozmawiać. A gdzie był KOD jak poprzednie rządy miały w d***e normalność? Wniosek? KODowi nie chodzi o nic normalnego, i tyle.

Gość gość
teraz trzeba walczyć o normalność dokładnie jak ktoś tego nie rozumie to nie rozumie mechanizmów społecznych To ze poprzednie władze też coś psuły to nie jest argument dlatego że obecna władza robi to na masową skalę , robi to w sposób chamski i plując ludziom w twarz, a społeczeństwo reaguje nie tak od razu. Myrevin myśli że ludziom chce się zimą wyłazić z domów i protestować ? Nie chce się. Muszą mieć naprawdę silny bodziec. Takim bodźcem są wyjątkowo aroganckie rządy PIS. To co robi PIS to psucie Państwa na skalę dotąd niespotykaną, o wiele większą niż to robiło PO, SLD itd. Wcześniej wiele rzeczy nie działało poprawnie ale zawłaszczanie państwa nie odbywało się jednocześnie ze zmianą ustroju. Można dyskutować czy wtedy nie trzeba było protestować i w sumie protesty niektóre były np w sprawie ACTA. JEdnak wywodzenie wniosku że teraz ci ludzie co chodzą na marsze KOD to mają nieczyste intencje albo że są głupi otumanieni przez ... może przez jakiegoś żyda co ? :-P jakby chciał Kukiz , jest zwyczajnie kretyńskie. Albo się to rozumie albo nie. A już ostatnie zdanie jakie napisałeś jest nie tylko głupie ale i świadczy o tym jaki z ciebie dzieciak. Argument zaiste gimnazjalny :-O I dzięki takim pozytecznym idiotom , w dodatku nie chodzącym na wybory ale ciągle miąkwającym jak w Polsce źle, między innymi, mamy PIS. 🖐️

Gość gość
Tego nikt nie mógł przewidzieć. A jednak – po raz pierwszy od ponad 20 lat TVP oficjalnie nie podała, ile w niedzielę 10 stycznia 2016 roku udało się zebrać Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy. Przeoczenie, niedopatrzenie, a może celowa i wyrachowana strategia? X Kto jeszcze ogląda telewizję publiczną? Przepraszam, narodową?

Gość gość
Myrevin wczoraj Natomiast dla miłej odmiany, bo pokazuje nasz Polaków debilizm, orzeczenia TK żadnej innej mocy jak prawnej nie mają, bo, nie przewidziane są żadne sankcje za nie wykonywanie orzeczeń trybunału. smiech.gif Czyli zobaczcie ludzie w co wy z taką ochotą się kłócicie czy nawet poświęcacie czas w niedzielę by poprzeć KOD. Nawet jakby PiS nie zrobił "zamachu" na TK, nie wykonując jego orzeczeń nic by się nie działo. Tak jak po tym o czym słyszeliśmy na taśmach itd, itp. Nie ma na pewne naganne rzeczy dziejące się w Polsce prawa. A jak prawo nie jest łamane... lub za jego łamanie nic nie grozi.. to poco się tym przejmować? X Ty jednak Jesteś idiotą, myślałam, że tylko tak udajesz. :(

Gość gość
mi wystarczy popatrzeć na tych ludzi w zasadzie... na ich twarze na to co mówią , też na Kijowskiego. Zwykła intuicja nawet bez analizowania wszystkiego w sposób racjonalny jak wyżej napisałem, podpowiada mi że to ludzie realnie zatroskani o Państwo. Ciągły argument na zasadzie " a co wcześniej robili" jest tanim chwytem a la PIS i ich akolici. Taki sam argument do doopy jak " PO robiła to samo" . A więc PO nie robiła tak samo . Jest różnica w stylu, skali , w tym chociażby że PO nie zmianiała siłą ustroju Państwa na co PIS nie ma mandatu. Wielu ludzi na marszach KOD nie popiera PO czy Nowoczesnej i mają dość władzy w ogóle. Wcześniej jednak myśleli że wystarczy pójść do wyborów by władzę zmienic. Obecna władza ma zapędy autorytarne i jest obawa że doprowadzi do tego że cięzko będzie ich od władzy odsunąć. Mam nadzieje że teraz myrevin zrozumiał .

Gość gość
Gośc 8:08 i 8:14 Kto wam nawbijał takich głupot do głowy?Poczytajcie sobie wypowiedzi /usuwane/organizatorów protestu.Oni nie poszli protestować za darmo,mają listę płac z konkretnymi apanażami.Bronią interesów możnych.Ale na szczęście tam gdzie pieniądze tam nie ma zgody,więc już się pożarli.Żal mi patrzeć jak was wykorzystują!!!Intencje niestety widać po ich twarzach i nie wchodzę tu w politykę bo jest mi obca.Zachęcam za to do czytania portali niezależnych i spojrzenia co tak naprawdę się dzieje,kto skłóca ludzi,jaki jest plan światowy i kto tak naprawdę rządzi.Proszę obudzcie się i nie dajcie wykorzystywać. Jeśli naprawdę chcecie coś dobrego zrobić to zapraszam wszystkich w sobotę 16.01 o godz.19 na modlitwę/medytację w intencji pokoju i jedności wśród ludzi na Aron Jasnowidz youtube.Skoro w ten sposób/o czym wszystkie media milczą/udało się wyciszyć huragan w Meksyku i inne anomalia pogodowe to trzeba iść tym tropem.

Gość gość
Coś w tym jest.Podawali wprawdzie,że huragan skręcił i wygasł,ale tego,że milion osób trwało w modlitwie to o tym cisza.

Gość gość
www.pobudka.org

Gość gość
Proszę posłuchać w kwestii protestów byłych kandydatów na prezydentów p.Kowalskiego i p.Brauna.Potem Maksa Kolonko i Janusza Zagórskiego w ntv 1.Mozna też włączyć Monitor Polski albo Alexjones lub Parezja.O nowej władzy też mówią.Nie dajcie się już dalej oszukiwać przez nikogo.

Gość gość
Gość 8:14 Do okulisty.Mi wystarczy logicznie pomyśleć.Nie dam się nabrać na to,ze ktoś mając zobowiązania finansowe rezygnuje z dobrze płatnej pracy w imię idei.Rezygnuje dlatego,że ktoś placi więcej a jak jeszcze przy tym można nie wykazywać/najwyrażniej/dochodu to tym lepiej.Na biednego to on nie wygląda.Raczej na cwaniaka i wcale mnie nie ździwi jak po wszystkim dostanie bardziej lukratywną posadę niż ta porzucona.

Gość gość
Ja jestem czujna,odkąd jeden Bolek w pole mnie wyprowadził.A ponieważ uczę się na błędach to na ten czas nie wierzę nikomu,a zwłaszcza tym co wyglądają na godnych zaufania.

Gość otulona_snem
gość dziś p TV publiczna z zalozenia,nie ma zadnego obowiazku interesowania sie,transmitowania,oraz podawania,jakikolwiek wynikow finansowych,prywatnych inicjatyw takich jak Owsiakowa,przez 24 lata wystarczajaco sie w to zaangazowala,szkoda ze nie bylo takiej samej rownowagi w transmisjach,poszczegolnych kandytatow czy partii w wyborach,albo transmitowania przesluchania Komorowskiego,tej roznicy juz nie widzisz

Gość Myrevin
{ To ze poprzednie władze też coś psuły to nie jest argument dlatego że obecna władza robi to na masową skalę , robi to w sposób chamski i plując ludziom w twarz, a społeczeństwo reaguje nie tak od razu. } o Ale co poprzednie władze w zasadzie psuły? No właśnie nic nie robiły z tym co wypływało w kolejnych aferach. Psucie polegało na tym że nie robiło się nic z nienormalnością. A teraz jak PiS robi cokolwiek to jest larum, czyli chodzi o to by nadal było nienormalnie. o { Myrevin myśli że ludziom chce się zimą wyłazić z domów i protestować ? Nie chce się. Muszą mieć naprawdę silny bodziec.} o Pieniądze są naprawdę silnym bodźcem. Oderwanie od koryta naprawdę boli.

Dobra, otulona, Ty już możesz wypowiadać się tylko o muslimach i doświadczeniach z nimi, odebraliśmy Ci prawo głosu w innych kwestiach, bo Jesteś gupia.